|
Konu Kimliği: Konu Sahibi YaŞuHa,Açılış Tarihi: 31 Mayıs 2011 (18:39), Konuya Son Cevap : 02Haziran 2011 (21:03). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Mayıs 2011, 18:39 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | Sen Değil, Ben Öldüm Anne Sen Değil, Ben Öldüm Anne Sen Değil, Ben Öldüm Anne Sevenler gece ölür dediler anne Ben her anımın deminde öldüm anne Sen yoktun, sevgin yoktu ne acı anne Ben her anımın deminde öldüm anne Mavi gözlerini düşünüp ağlarken Akan yaşlarımı sen silmedin anne Her anneler gününde feryat ederken Ben her anımın deminde öldüm anne Çocuklarını seven anneler gördüm Yoktun ki sen yanımda, yoktun ki anne Yüreğimin her parçalanışında ben O her anımın deminde öldüm anne Gönülden seven bir babamdı, kaybettim Sevgim için koca bir ömrü tükettim Umutsuz gözlerle hep ufku seyrettim Bil ki, anımın her deminde öldüm anne Aylar, günlerce mezarına taşındım Her gün durmadan başucunda ağladım Sen gittin gideli sevgiyi bulmadım Her anımın deminde ben öldüm anne Gönlümü hiçbir şey teselli etmedi Yıllarım geçti, acılarım bitmedi Dünyam sevgilerimle doldu yetmedi Sen yaşadıkça bense, hep öldüm anne Melda ca yazdım, yıllarımı bilmedim Gülenlerle avundum, kendim gülmedim Ömrümce agladım hiççç gülemedim Sen bırakıp gittin bense, öldüm anneeeee Nedir bu çocukların çilesi anne? Yok, mudur dertlerine bir başka çare? Anasız, babasız kalırlar biçare… Ömrünce, binlerce kez ölürler anne eee Ne gönül yarası, ne yaşları biter Yaşadıkça hep yuva hasreti çeker Ana, baba sevgisi gözünde tüter Ah çekip ömrünce, ölmezler mi anne? Dilekleri vardır yeniden doğmaya Doğup da, ana kucağında kalmaya Ana dizinde sevgi, sevgi yatmaya Bu sevgi için doğmazlar mı ki anne? Kasım ayı bize ölümler getirdi Bu gönlüm nice sevgileri yitirdi Çocuk gönlüme acıları sevdirdi Sen ölüp gittin, ben yaşadım mı anne? Düğüm düğüm boğazımda hıçkırıklar Yanağımda uzayıp giden o yaşlar Yüreğimde dinmeyen acı feryatlar Söyle bu benim kaderim miydi anne? söyle anne söyleeee bu benim kaderim miydi :(( ahh annem ne çok özleedimm bi bilsen |
Konu Sahibi YaŞuHa 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Aile Edep demekti | Şiirler ve Şairler | YaŞuHa | 2 | 2275 | 04 Mayıs 2014 21:47 |
Kardeşimize dua lütfen | Dua Bölümü | MusabBinumeyr | 4 | 2527 | 04 Aralık 2013 19:38 |
Kilonuz mu var? sorun degil artık/Medineweb | Diyet/Spor | gün ışığı | 4 | 2957 | 27 Kasım 2013 21:45 |
Üzüm çekirdeği mucizesi | Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp | YaŞuHa | 2 | 2454 | 27 Kasım 2013 21:34 |
Peki Anne senin yüregini kim sogutacak? | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 7 | 3340 | 26 Kasım 2013 20:23 |
01Haziran 2011, 16:47 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Sen Değil, Ben Öldüm Anne
Düğüm düğüm boğazımda hıçkırıklar Yanağımda uzayıp giden o yaşlar Yüreğimde dinmeyen acı feryatlar Söyle bu benim kaderim miydi anne? çook özledim annem seni........
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
02Haziran 2011, 21:03 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Sen Değil, Ben Öldüm Anne
şiir duygu yüklü çogumuzun duygularına tecuman olabilir . bu tarz şiirleri okuyunca derinden bir ahhhhçeker insan. bazen yaşadığım tatsız olayları düşünürüm işin içinden çıkamam en güzeli tevekkül etmekdir.ne gelirse ALLAH c.c dan .biz elimizden geleni yapmışızdır bazı şeyler vardırki yaşanacaksa yaşanıyor .
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |