|
Konu Kimliği: Konu Sahibi YaŞuHa,Açılış Tarihi: 22 Eylül 2011 (00:28), Konuya Son Cevap : 25 Eylül 2011 (13:08). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | Neredesin Yâ RasûlALLAH? Neredesin Yâ RasûlALLAH? Neredesin Yâ RasûlALLAH? Bir gün bana seslenirsen Ya RasûlALLAH Çıkamam huzuruna utanırım Bir gün benim için üzülürsen Ya RasûlALLAH Bu azaba dayanamam yanarım Hali perişan bir kul yanı başına gelirse Ya RasûlALLAH Peygamberlerin yanında ümmetimdendir; Deyip utanma Sen sakın. Boynunu bükme Ben giderim Ya Rasulallah Mahşerde bu ümmetin cehennemlik denirse Sen üzülme! Ben cennete gitmesem de olur Yeter ki gözünden yaşlar süzülmesin Ne olacak ki yanarım Ya Rasulallah Eğer bir gün bizi özler de gelmek istersen Musap, Ömer, Bilal, Hubeyde, Ebubekir Dayanamaz sensizliğe :(((( Onları bırakıp gelme Ya Rasulallah Biz Sana layık değiliz ki, Seni Onlar kadar sevemedik Rüzgâr saçını dağıtır, ayağına diken batar diye üzülmedik Hatta saçını biz ağarttık Belki kalbini günahlarımızla biz yaraladık Seni hak etmedik Ya RasûlALLAH Yine utanmadan eğer Sana kavuşmak için Görevimi bitirmeden gelirsem Yenik düşmüşsem firaka Yeter demişsem acılara Artık katlanamaz olmuşsam insanlara Hayır, hayır, hayır Girmediğim gönül kalmışsa Kabul etme, Geri gönder, kov kapından Gücenmem söz Ya RasûlALL Seni görmekten, Seni duymaktan aciz! Neredesin ey Rasûl, neredesin Yâ RasûlALLAh Bu dava mahzun, bu dava garip, bu dava öksüz büyüdü. Bir Veysel, Seni tâ Yemenden görürdü. Görürdü de, Senin dişini kıran o taşa üzülürdü, Üzülürdü de, sıkıntıdan kendi dişleri dökülürdü. Yâ RasûlALLAH, Sen buyurmuştun ya hani, Yemen tarafına bakarak Bu taraftan iman kokusu geliyor diye! Bu yüzden o iman kokulu yâre, o göz nuru hırkanı bırakmıştın. Kimdir bu yâ RasûlALLAH? diyenlere ise, O beni görür ben de onu görürüm O Veyseldir. buyurmuştu Sen kâinatın yaradılış sebebi Sen Ademin affedilme nedeni Sen Rabbin biricik sevgilisi Hal böyle iken yâ RasûlALLAH, Sen açlıktan karnına taşlar bağlıyordun Bizler, daha Senin gibi, bir gün olsun karnımıza taş bağlamadık! Bırak taş bağlamayı Sıcak döşeklerimizi terk edip bir gece olsun, Gönülden teheccüde kalkamadık Vazgeçtik nafilelerden Umut kestik ya Ümmetin içinde farzları ihmal edenleri görüyor musun yâ RasûlALLAH? Görüyorsun da içinde kırıklıklar mı oluşuyor? Neredesin ey Rasûl, neredesin yâ RasûlALLAH? |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Şiirler ve Şairler | YaŞuHa | 2 | 2326 | 04 Mayıs 2014 21:47 |
![]() | Dua Bölümü | MusabBinumeyr | 4 | 2588 | 04 Aralık 2013 19:38 |
![]() | Diyet | gün ışığı | 4 | 3071 | 27 Kasım 2013 21:45 |
![]() | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | YaŞuHa | 2 | 2526 | 27 Kasım 2013 21:34 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 7 | 3397 | 26 Kasım 2013 20:23 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]()
Sen kâinatın yaradılış sebebi Sen Ademin affedilme nedeni Sen Rabbin biricik sevgilisi... ALLAH (cc) Razı olsun Emeğine sağlık...
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | ![]() Eğer bir gün bizi özler de gelmek istersen Musap, Ömer, Bilal, Hubeyde, Ebubekir Dayanamaz sensizliğe :(((( Özlemine hangi yürek dayanabilrki Ya Resul ALLAH.Emeğine yüreğine sağlık güzel kardeşim. |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Neredesin ey nezaket | KardelenGül | Adap-Edep-Ahlak | 0 | 27Haziran 2016 16:09 |
YA RASULALLAH (sav) Arapça 2013 | enderhafızım | İlahiler/Ezgiler | 2 | 20 Şubat 2014 00:53 |
Maher Zain - Neredesin - Turkish & Medineweb.net | enderhafızım | Videolar/Slaytlar | 0 | 20 Ocak 2014 12:29 |
Yâ Rasûlallah | cavidan_sultan | Hz.Muhammed(s.a.v) | 0 | 22Haziran 2008 00:18 |
"O" sana cok yakın sen neredesin??? | Verda_Naz | Şiirler ve Şairler | 3 | 07 Mayıs 2008 00:40 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|