|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MusabBinumeyr,Açılış Tarihi: 29 Ocak 2012 (14:26), Konuya Son Cevap : 27 Nisan 2024 (21:16). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
29 Ocak 2012, 14:26 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Kalbim O Denli Atar /medineweb Kalbim O Denli Atar /medineweb Ya Rabbim.. Birazdan akşam namazı olacak ben geleceğim huzuruna Önce elbiselerimi değiştireceğim senin için Sonra güzel bir abdest alacağım tertemiz olmak için huzurunda Sonra misk kokularımdan da süreceğim sen seversin diye Başımda takke olacak ama saçlarımı da tararım senin için, güzelce Pantolunum ütüsüz ama hiç kir yok üzerinde üzülmessin değil mi ? Boynumda sargı var onu da yenilerim çıkarmam mümkün değil doktor dedi de ondan Burnumda hortum ile besleniyorum 2 hafta oldu ama abdest almama engel değil o Başımı secdeye koyunca hortumdan ters akıntı geliyor ondan oturarak kılıyorum izninle Ama seccade üzerindeyim ben kabe-i muazzama gözümün önünde... Başımda ve boynumda biraz ağrılarım oluyor ameliyattan beri İlaç fayda etmiyor ancak namazda unutuyorum ondan uzun kalmak istiyorum huzurunda Yün çoraplarımı da giyiyorum beğenirsin belki bembeyazlar ve sımsıcak Bekliyorum odamda ezan okunacak eminim sende bekliyorsun beni her zamanki gibi Ya Rabbim Bu sefer duaları tane tane okuyacağım sende dinliyorsun diye Çoktandır Elamneşrahleke okumadım sana onu da okuyacağım bu akşam Ayrıca bir süpriz sure daha okuyacağım huzurunda eminim çok beğeneceksin Akşam namazı çok kısa sürüyor oysa ben bitmesin istiyorum Bir gün yatılı alacaksın ya beni yanına mümkünse akşam namazı sonrası olsun istiyorum Şimdi ezan başladı ben gelmek üzereyim, daha fazla bekletmek istemem Seni çok özledim ikindiden bu yana.... |
Konu Sahibi MusabBinumeyr 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bİr fİrakın ardından | Makale ve Köşe Yazıları | YaŞuHa | 1 | 2664 | 09 Aralık 2013 22:01 |
Hikaye okumakta fayda var | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | GÖKCEN_AZRA | 2 | 2514 | 25 Kasım 2013 14:27 |
Köle Olabilmek | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | mehmet akif2 | 2 | 2599 | 17 Kasım 2013 13:01 |
Nereye atıyorsun adımlarını /medineweb | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 3 | 2696 | 17 Kasım 2013 12:50 |
Suriyeli Kardeşimizin Feryadı | Videolar/Slaytlar | YaŞuHa | 1 | 1985 | 10 Kasım 2013 13:57 |
05 Şubat 2019, 19:53 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Bunun adı secdeye "Aşk" ...Rabbime olan "Sevgi" Yüreğe verilen "Huzur" Sen Huzurundan eksik etme bizleri Rabbim...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
11Haziran 2023, 13:13 | Mesaj No:3 |
18 Aralık 2010 | Rabbim! Ben senin bana indireceğin hayra öylesine muhtacım ki... Kasas Suresi, 24
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
27 Nisan 2024, 21:16 | Mesaj No:4 |
18 Aralık 2010 | Hayatı Aksat Namazını Aksatma ..
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |