|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 11 Şubat 2013 (15:52), Konuya Son Cevap : 27 Nisan 2024 (00:03). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Şubat 2013, 15:52 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Yürek Çift Dikiş Tutmaz... Yürek Çift Dikiş Tutmaz... Yürek Çift Dikiş Tutmaz sahillerinde topladım kumlarını yansımam sana kırdığın aynalardan kumlarını al da git paramparça yüreğimi ben toplarım / yeni baştan ne çok ağladım sana yedi koldan çağlayıp yalnızlığına set mi olacaktım gönül payıma ayrılığın matem düşürdü yalnızlığın sel belâsıdır belânı al da git taşan şu kalbimin bendini ben tutarım hecelerimi tükettim an be an dağarcığımda sözcükleri perçinledim bir keman yayında kürdîli hicazkâr aktı göz yaşlarım seyrime bakıp durma git göz yaşlarımı ben silerim gönül bağımı doluya tuttun ya ayrılık besten ağır bastı varlığından artık çağrıştırsan da baharı nafile kederler toplamışım hazan boylarından sen neş’elerini al da git sararan yapraklarımı ben sularım sus bak kelimeler biriktirdim göz bebeklerimin altında savurdum yüreğimi dağıttım ki yürek çift dikiş tutmaz bilirim söküklerini al da git ben sevdamı ibrişimle dikerim çıkınımda kurutulmuş göz yaşlarım var ıslatır / damıtırım yalnızlığımın deryasına sarı sıcak bir temmuz’da çorak vicdanına sağanaklarımı boşaltmadan git bir taka ve bir kırık kalp ile sarışın dalgalara yelken açarım esmer küreklerimle adaklar adarım sensizliğe yeter ki sen git Abdurrahman ADIYAN |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 168 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2551 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2080 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2807 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2397 | 23 Kasım 2016 11:10 |
10 Mayıs 2017, 11:25 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
sus bak kelimeler biriktirdim göz bebeklerimin altında savurdum yüreğimi dağıttım ki yürek çift dikiş tutmaz bilirim söküklerini al da git ben sevdamı ibrişimle dikerim. Ne güzel satırlar.. Rabbim razı olsun..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
26 Aralık 2018, 22:59 | Mesaj No:4 |
18 Aralık 2010 | ne çok ağladım sana yedi koldan çağlayıp yalnızlığına set mi olacaktım gönül payıma ayrılığın matem düşürdü yalnızlığın sel belâsıdır belânı al da git taşan şu kalbimin bendini ben tutarım
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
11 Mayıs 2023, 22:06 | Mesaj No:5 |
18 Aralık 2010 | Bazen bir gülüş , ne çok şiire denk geliyor , O, Gülümsüyor sen her kelimesini seviyorsun... !!
27 Nisan 2024, 00:03 | Mesaj No:6 |
18 Aralık 2010 | çıkınımda kurutulmuş göz yaşlarım var ıslatır / damıtırım yalnızlığımın deryasına
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |