|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _bülbül_,Açılış Tarihi: 12 Mart 2008 (18:09), Konuya Son Cevap : 07 Şubat 2009 (19:54). Konuya 9 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Götürün beni Götürün beni Bir hasret kokusu burnumda tüttü Götürün hacılar götürün beni Eridi bedenim takatim bitti Götürün aşkıma götürün beni Götürün o cana canda canana Götürün ne olur yüce sultana Nasip et diyerek Yüce Rahmana Götürün resul'e götürün beni Faydasız dünyada vefa görmedim Medine şehrinden bir yer bilmedim Boyna ağladım bir kez gülmedim Götürün aşkıma götürün beni Gidenler bağrıma ateş yakıyor Gözümden kan gibi yaşlar akıyor Yüreğim hasreti taşıyamıyor Götürün ne olur götürün beni | |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 4 | 2808 | 22 Mayıs 2010 11:27 |
![]() | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2394 | 09 Mayıs 2010 10:35 |
![]() | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 3 | 3153 | 21 Kasım 2009 20:58 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | _bülbül_ | 2 | 2404 | 12 Kasım 2009 21:52 |
![]() | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 2 | 2097 | 12 Kasım 2009 21:43 |
![]() | Mesaj No:3 |
![]() Allaah insallah nasip eder cemi cümlemizi. Cikip hüccac ile gitmek. Ne güzeldir ne güzel. Yolunda cani terk etmek. Ne güzeldir ne güzel. Medine sehrine varsam. Habibin ravzasini görsem. Esigine yüzümü sürsem. Ne güzeldir ne güzel. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
![]() Allah razı olsun çok sevdiğim ilahilerden... birde burdan dinleyin isterim... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] selametle | |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
![]()
Sağolasın nermin kardeş Dağlandı yine ciğerler..... Hasret ile gönüller bekler açılsın yollar aşıkların var Al bizi e kabul et Efendimm | |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
ömrüm vefa edermi acaba mübarek yerlere gitmeyi .....
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
![]() Gönül kulağıma gelse bir sada Ey kulum gel eyle haccını eda Etsem malı-mülkü, cananı feda Diyerek Lebbeyk, Allahümme Lebbeyk; Lebbeyke la şerike leke Lebbeyk. Babüs-selam'ından beytine girsem Hacer'ül-Esved'e yüzümü sürsem Geçip masivadan vuslata ersem Diyerek Lebbeyk, Allahümme Lebbeyk; Lebbeyke la şerike leke Lebbeyk. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
![]()
Lebbeyk Allahummme lebbeyk lebbeyke la şerike leke lebbeyk innel hamde venniğmete leke vel mülk la şerike lek...
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:10 |
![]()
Ey kabe'nin yolcuları Aşığım ben Beytullah'a Sürdü can Ahmed elini Aşığım ben Beytullah'a Ey Beytullah yolcuları Alın da götürün beni Eşiğine sürün sürün Yüzüm gözüm elleriimi Sürün Beytullah'a sürün Yüzüm gözüm ellerimi Oralara gidebilsem İçin için yanabilsem Muhammed'i görebilsem Aşığım ben beytullah'a Mekkede gönül güneşi Yakıyor beni ateşi Yoktur alemde bir eşi Aşığım ben Beytullah'a Gözlerimden kanlar akar Özlemi yüreğim yakar Tüm müminler o'na koşar Aşığım ben Beytullah'a ![]() | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Yar beni..... | _bülbül_ | Şiirler ve Şairler | 3 | 16 Eylül 2022 16:18 |
Aşk acısı çekeni hamama götürün | Kara Kartal | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | 1 | 17 Ağustos 2022 12:32 |
Tut beni ! | Nebevi Sevda | Makale ve Köşe Yazıları | 2 | 02 Eylül 2018 14:16 |
Beni İlgilendiren | FECR | Şiirler ve Şairler | 1 | 18 Kasım 2013 21:40 |
Alın götürün | _bülbül_ | Şiirler ve Şairler | 9 | 09 Ağustos 2008 12:17 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|