|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 17 Aralık 2012 (16:50), Konuya Son Cevap : 17 Aralık 2012 (19:34). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Aralık 2012, 16:50 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Aşık Garip Coğrafyası...Hüsrev Hatemi...Oku...Dinle...İndir Aşık Garip Coğrafyası...Hüsrev Hatemi...Oku...Dinle...İndir Aşık Garip Coğrafyası... Hüsrev Hatemi Oku...Dinle...İndir [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kentlerin bir çoğunda uzun kavak kalmadı ki gıcırdasın Ama benim sol yanımda sancı baki Anne! ne olur ki sıram gelmiş olsun varsın Ben ölürsem benden genci var tabi Ama Aşık Garip değil hiçbiri. Ben de olamadım yokmuş kısmette Yaşadıkca Şahsenem’i hissettim Gerçi Tebriz’e Tiflis’e hiç gitmedim Gitsem de bulamazdım eminim Anne! Yunus ne dediyse hep çıktı Şeytanlar semirdi kuvvetli ordu Zayıf kalsalar ne farkederdi Nasılsa onlar galip gelecekti Bundan sonra Aşık Garip olunur mu ki sen onu söyle anne! Şam-ı Garibanda değilsek de Muhakkak Çırağan’da değiliz anne! Lambalar söndü,çakmağı kim yakacak? Bu uluyanlar çakal mı? Ben hırkasını giymiş bir derviş miyim? Yoksa öldüm mü anne! Hiç bir ilişkim kalmadı çevreyle Yağmur beyhude yağıyor Hani camdan bakacak arap kızları da nerde? Bir şahin uçurtma marifetim vardı kaleden kaleye Cılız kuşcağızlarmış şahin değil Ben uçurduğum için uçmazlarmış başıboş uçarlarmış üstelik… Sırtımda hırka,ayağımda terlik Niye ben ölmüş müyüm anne! Çıktım yücesine seyran eyledim Kayak merkezleri olmuş yüceler Karlar üstünde kırmızı gagalı bir kuş; Dalgın ve bîhuş Bakıştık bir süre ben kuşça, O, insanca Keremler gurbette işciydiler Aslıları doğrusu aramadım Şahsenemi düşündüm sessizce… |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 168 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2551 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2080 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2807 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2397 | 23 Kasım 2016 11:10 |
17 Aralık 2012, 17:31 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Aşık Garip Coğrafyası...Hüsrev Hatemi...Oku...Dinle...İndir
bu şiir dinlenmez mi yaa...
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
17 Aralık 2012, 19:34 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Cevap: Aşık Garip Coğrafyası...Hüsrev Hatemi...Oku...Dinle...İndir |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |