|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _bülbül_,Açılış Tarihi: 28 Mart 2008 (21:03), Konuya Son Cevap : 29 Mart 2008 (18:27). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Mart 2008, 21:03 | Mesaj No:1 |
köle... köle... Ben kapında boynu bükük Köleyim ya Resulallah Kabul eyle huzuruna Geleyim ya Resulallah SELATULLAH SELAMULLAH ALEYKE YA HABİBALLAH BOYNU BÜKÜK SANA GELDİM ŞEFAAT YA RESULALLAH Günahkarım yüzüm kara Darda kaldım sende çare Medineyi sora sora Geleyim ya Resulallah Mecnun olup düştüm yola Himmet ancak senden ola O mübarek makamına Geleyim ya Resulallah Çok hoşlandığım bir eserdir celaleddin seslendirmekte ve kutlu doğumun bitişinde Rabbimden niyazım Resulu ile manevi bir bağ kurabilip O nun ile yatıp kalkalım Onun ilehayatımızı sürdürelim geçirdiğiniz kutlu doğum inşallah hepimizin tekrar doğumuna vesile olmuştur diyor ve dualarınız bekliyorum Selam ve dualarımla | |
Konu Sahibi _bülbül_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Adem olmaktır tek hevesim | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 4 | 2711 | 22 Mayıs 2010 11:27 |
Dostlarımız........ | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2337 | 09 Mayıs 2010 10:35 |
İsmailce kurban olabilmek | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 3 | 3095 | 21 Kasım 2009 20:58 |
Ömür seccadesini gönül dergahına serenlere...... | Makale ve Köşe Yazıları | _bülbül_ | 2 | 2310 | 12 Kasım 2009 21:52 |
çarpık çağ..... | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 2 | 2040 | 12 Kasım 2009 21:43 |
28 Mart 2008, 21:11 | Mesaj No:2 |
Cvp: köle...
Hasret güllerini serdik yollara Seni bekliyoruz gel bu bahara Medine ensarı bekler gibi bekliyoruz Hüzünle hicranla ufukları gözlüyoruz Nurlu ellerinden bir yudum su istiyoruz Takat yok dizlerde gel nolursun bekliyoruz... Yetimler garibler hep seni özler Adını anınca yaşarır gözler Topraklar yağmuru bekler g,bi bekliyoruz Hasretle hicranla yollarını gözlüyoruz Yaralı yürekler nur yüzünü özlüyoruz nolur gel bekletme sevdan ile yanıyoruz Sen düşlere giren en tatlı rüya Sen ruhlarısaran en tatlı hulya Dertliler dermanı bekler gibi bekliyoruz Kararmış ruhları aydınlatan gel diyoruz En güzel sözlerle sana selam ediyoruz Kavuştur ya Rabbi HABİBİNİ İSTİYORUZ KAVUŞMAK DİLEĞİMLE | |
28 Mart 2008, 21:20 | Mesaj No:3 |
"Kavuştur ya Rabbi HABİBİNİ İSTİYORUZ KAVUŞMAK DİLEĞİMLE " Amin,Amin,Amin hocam
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
29 Mart 2008, 11:27 | Mesaj No:4 |
gelin gelin gidelim hak Nebiye Medine de bir gül yatar Alemlere rahmet sacar Nurlu yolu bize açar Gel gidelim Hak Nebi'ye Sevdim seni canlar canı Gönülerin Sen sultanı Nurlu Medine yolları Gel gidelim Hak Nebi'ye Altın rengi kumlarına Rüzgar eser yollarına Kurban olam ansarına Gel gidelim Hak Nebi'ye Kervan gider Medine'ye Yaklaştı Yeşil kubbeye Gözler yaşla doldu yine Gel gideliim Hak Nebi'ye O Allahın son nebisi Alemlerein efendisi insanlığın mürebbisi Gel gidelim dost Nebi'ye gidip de ravzasında buluşmak ümidiyle | |
29 Mart 2008, 18:27 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: köle... Sen yaralı serçemdin benim. Yüreğime kondun, bense söz eyleyip dilimden uçuramadım seni ya Resûlallah! Kalbim seninle tanıdı sevdayı, bense kırmızı bir gül verip canana, tanıtamadım seni ya Resûlallah! Ruhum sensiz kördü, karanlıktı. Sen, gören gözü idin ruhumun. Bense nefs gözlüğümü çıkarıp, gözümün ta içine bakanlara gösteremedim seni ya Resûlallah! Sen ıslah ettin yüreğimi, huzuru oldun kalbimin. Bense nice sıkıntılı dostlarıma, yüreğimdeki senden bir buket sunup, huzur veremedim ya Resûlallah! Sen solmasını istemediğim çiçeğiydin ruhumun, bense sünnetullah deryasından bir bardak su dökemedim sana ya Resûlallah! Sen ziyafet verdin gönlüme, bense hadis sofrasına oturup lezzetini tadamadım ya Resûlallah! Sen dertlerime ilâçtın, dermandın yaralarıma. Bense gözyaşlarımı su eyleyip içemedim seni ya Resûlallah! Sen ki ahlâk merdiveninin zirvesindeydin. Bense terbiye çarığını giyip, huzuruna çıkamadım ya Resûlallah! Sen bir hoşgörü pınarıydın, usulca aktın kalbimin derinliklerine. Bense içerine girip, günah kirlerimi yumamadım ya Resûlallah! Sen ki yanık sevdamdın benim. Seni göremeyişin, göremeyecek oluşun ümitsizliği ateş olup yaktı beni. Bense Rahman’dan bir damla rahmet dilenip, bu ateşi söndüremedim ya Resûlallah! Sen olmasan yoktu yüreğim, sen ki her şeydin benim için. Bense hiçbir şeyliğimi bilip, her daim boynumu bükemedim ya Resûlallah! Yaşanılmaya en lâyık aşk sende idi, görülesi göz, duyulası söz sende. Bense Asr ı Saadet’e benzemeyen şu ömrümde, seni bulamadım ya Resûlallah!… |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |