|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _bülbül_,Açılış Tarihi: 03 Nisan 2008 (09:42), Konuya Son Cevap : 03 Nisan 2008 (10:03). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Nisan 2008, 09:42 | Mesaj No:1 |
Mikail ve cebrail Mikail ve cebrail Bir Mikâil olmak isterdim, Ahir zamandan önce bir yagmur tanesiyle, Dokunabilmek gül yüzüne! Bir yagmur tanesini Sen’inle bulusturmak, inerek yeryüzüne, Kokunu alan güllere su vermek, ya Rasûl! Cebrail olmak isterdim, Simdi gölgeyim can verdigi Mekke sokaklarinda, Dihye edasiyla dolasmak, Ebu Talib gibi koruyucun olmak, ya Rasûl! Cebrail olmak, yoldasin olmak Miraç’ta Ve bir adim sonra yanip kül olmaktan, korkmak!... | |
Konu Sahibi _bülbül_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Adem olmaktır tek hevesim | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 4 | 2736 | 22 Mayıs 2010 11:27 |
Dostlarımız........ | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2360 | 09 Mayıs 2010 10:35 |
İsmailce kurban olabilmek | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 3 | 3115 | 21 Kasım 2009 20:58 |
Ömür seccadesini gönül dergahına serenlere...... | Makale ve Köşe Yazıları | _bülbül_ | 2 | 2335 | 12 Kasım 2009 21:52 |
çarpık çağ..... | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 2 | 2061 | 12 Kasım 2009 21:43 |
03 Nisan 2008, 09:44 | Mesaj No:2 |
Cvp: Mikail ve cebrail Bir sabah vakti Ardinda saf tutamadim. Abdest aldigin suyu Içemdedim kana kana. Bilal'den bir ezan da ben Duyamadim efendim. Mescidine bir tas koyamadim, Koklayamadim... Yürüdügün sokaklari, O dikenlere yalin ayak, Basamadim efendim. Sana atilan taslara, Su ahmak basimi vuramadim. Göremedim tebessümlerini, Dinleyemedim sohbetlerini, Kuru ekmegimi sirkeye, Katik yapamadim efendim. Akabede bir toz... Erkam'in esiginde kitmir olamadim. Bekleyemedim hira dan dönüsünü Kasva ile gelisini, Miracina sehadet edemedim efendim. Hendek te bir kürek, Bir kazma da ben vuramadim, Üzerine yagan mizraklara, oklara, Bir hedef te ben duramadim efendim. Bir gece vakti kokun gelse, Hasretin yansa gönlümde, Aglasam askina, düssem yoluna efendim. | |
03 Nisan 2008, 09:45 | Mesaj No:3 | |
Cvp: Mikail ve cebrail Alıntı:
| ||
03 Nisan 2008, 09:54 | Mesaj No:4 | |
Cvp: Mikail ve cebrail Alıntı:
| ||
03 Nisan 2008, 09:57 | Mesaj No:5 |
Cvp: Mikail ve cebrail Bu gözyaslarim neden akar Efendim?! Evlâtlarinin garipligi yürek daglar Efendim?! Gülüm, goncam, reyhanim soldu, Efendim?! Bu gözyaslarim neden akar Efendim?! Yaranla kanayan sineler merhem mi tutar? Güle vurgun gül Efendim, ruhumda yatar… Sensiz su kötü âlemde ayim, günesim batar… Bu gözyaslarim neden akar Efendim?! Musa gibi Tur-u Sina’da atesim yakilir. Ruz-u mahserde küçük büyük denmez bakilir. Tüllenen aksamlarda gözlerin hayalime takilir. Bu gözyaslarim neden akar Efendim?! Etle, kemikle gezen kalbi, kelepçeli ruhu, esirim; Affeden, bagislayan, günahlardan geçen Kerim’im!..... Tebessümü cihan degen Ey Hak Dostu Farukî’m!..... Bu kahirla akan gözyaslarim neden çaglar Efendim?! Yillar var ki gökleri tuttu ahim, gülmez yüzüm… Su zalim nefse kâr etmiyor sözüm, Pinarlarim kurudu gayri kan akitir gözüm. Tut ellerimden, çek kendine sar yarami Efendim!... | |
03 Nisan 2008, 09:59 | Mesaj No:6 |
Cvp: Mikail ve cebrail Yâ Rabbi! Senden baska yoktur benim Ilâhim, Baglandi sana kalbim, sensin benim Penah'im Lutfeyle rahmetini, ihsan et cennetini, Zâtinin rizasini esirgeme Allah'im. Rahmân olan da sensin, Rahîm olan da sensin Daim kalbim seninle, sen diledigini eylersin, Lutfeyle rahmetini, ihsan et cennetini, Nebî'nin rüyasini esirgeme Allah'im. Rahmet deryasi tasti, fakir kulun hep costu. O'nu benim kalbimde, sen yerlestir Allah'im Lutfeyle rahmetini, ihsan et cennetini, Habîb'in sefaatini esirgeme Allah'im. Askinla yana yana, getirdiler bu yola, Rasûl'ün kapisinda, bekliyorum Allah'im Lutfeyle rahmetini, ihsan et cennetini Rasûl'ünün askini esirgeme Allah'im. Kur'ân'da ismin için, Mirâc-i Nebî için, Bin bir kelam hakki için, kabul buyur Allah'im Lutfeyle rahmetini, ihsan et cennetini, Fârukî'min himmetini esirgeme Allah'im. Haddim yok ki isteyim, ötesinde nideyim, Yanmakta kararliyim, kül etsen de Allah'im Lutfeyle rahmetini, ihsan et cennetini, Habîb'in sünnetini, yasat bize Allah'im. Sünnet olan bu hâlde, ettik sana ibadet. Rizana uygun getir, ümmete eyle rahmet. Sehr-i siyâm için et, bizlere sonsuz rahmet Nur Muhammed hürmetine kabul buyur Allah'im Nur Muhammed askina kabul buyur Allah'im. | |
03 Nisan 2008, 10:02 | Mesaj No:7 |
Cvp: Mikail ve cebrail Görsem seni bu dünyada Olsa gözüm kör o anda Sensiz neyleyim cihanda Cânân-i Can Rasûlullah Allah Allah Rahman Allah Gönlümüzü eyle ferah Kalbimizi Rasûlullah Sevgisiyle doldur Yâ Rab Gözlerimiz güle bakar Zihnimiz seni hatirlar Vücudumuz bir an donar Cânân-i Can Rasûlullah Gözlerimiz yolda kaldi Dilimiz hep seni andi Kalbimiz nurla boyandi Cânân-i Can Rasûlullah Rabbimizin Habîbisin Bizim Peygamberimizsin Bize sefaat eder misin? Cânân-i Can Rasûlullah. | |
03 Nisan 2008, 10:03 | Mesaj No:8 |
Cvp: Mikail ve cebrail [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu kadar paylaşımdan sonra bir de Efendimize nerdesin gel diyelim ender tekin le | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |