|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 09 Temmuz 2013 (17:35), Konuya Son Cevap : 09 Temmuz 2018 (00:56). Konuya 49 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
22 Ekim 2013, 10:20 | Mesaj No:31 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Ağlıyorum Ağlıyorum sen gelince aklıma, Boğazıma düğümlenen sözcüklere, Ağlıyorum... Değişen neydi bilmiyorum, Akıp giden zamana, Yanıyorum... Sendin beni hayata bağlayan, Sendin ömrüme ,ömür katan, Özlemi me,özlem sunan, Hasretinle yanan yüreğime, Ağlıyorum.. Belki giden yıllara değil, Zamana yenik düşen Aşkıma, Ağlıyorum... Bana teselli veren sözlere değil, UNUTAN,Hiçe sayan gönlüne, AĞLIYORUM... su damlası
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
14 Kasım 2013, 19:53 | Mesaj No:32 |
18 Aralık 2010 | Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * sus gönlüm sus gönlüm senin uğruna akan, Gözyaşlarıma sus.. Gözümün görmediği, Gönlümün hissettiği, Yüreğe sus.. Sus gönlüm Adını anmayan dile, Esir olan kalbime, sus.... Geri gelmeyen zamana, Biten ümitlerime, sus.. Sus gönlüm Yanlızlığıma.. Hasretime.. Kaderime.. sus... su damlası
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
14 Kasım 2013, 20:21 | Mesaj No:34 |
18 Aralık 2010 | Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Teşekkürler can
21 Kasım 2013, 11:25 | Mesaj No:36 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: * Su Damlasından özel satırlar *
Susmak bazen en güzel ve güçlü cvptır bütün sorularına .Susup düşününce her soruya cvp buluyor insan ..Umudun hep dinç diri olması duası ile cancazım..Bu arada senin mürekkep cilt tutkal her ne masrafın tutarsa sana sponsor olabilirim gel kitap çıkartalım seninle ne dersin )
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
21 Kasım 2013, 11:34 | Mesaj No:37 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * su damlasının duyguları dua dilencisinin güçlü satırlarıyla buluşup,kitap olursa...gerisini düşünmek hiçte zor değil...duygular sel olur ne olur musabbin umeyridealın...kitap oku oku bitmez...bittikçe bidaha okunur....bizimle paylaştığınız biraz kırık,biraz mahsun ama bir okara coşkun duygularınız ve satırlarınız için teşekkürler....bu amatör ama bir okadar profesyonel ruhu hiç kaybetme su damlacığı...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
21 Kasım 2013, 14:53 | Mesaj No:38 | ||
18 Aralık 2010 | Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Alıntı:
Ayrıca teşekkür ederim masraflarımı karşıladığın için ilk teklif senden geldi değerlendirsem mi acaba düşünceli000 Allah razı olsun..Gönlü güzel yorumların için... Alıntı:
Değer verdiğim yorumların için Allah razı olsun..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | ||
17 Aralık 2013, 20:40 | Mesaj No:39 |
18 Aralık 2010 | Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Bilmiyorum Gönlüm kırıldı bilmiyorum Seni anmayan dilemi Sensiz geçen günlere mi, Bilemiyorum... Seni senle yaşarken, Boğazıma düğümlenen her Kelimeye mi ? Gözlerine bakarken hasretle, Gitme kal diyen, Yüreğime mi ? Bilmiyorum... Hani her sözümüz de "Kendine iyi bak" derdikya, Süper hissederdik kendimizi, Şimdi neden böyle oldu, Bilmiyorum... Oysa ben neler söylemek isterdim, Ey sevgili !... Duamda,yanımda,özümde, Söyleyemediklerimde.. Neden sustu yüreklerimiz, Bilemiyorum... Ömrüme ömür katan yüreğini sevme artık, Diyemiyorum.. Söylesem içim yanar, Söylemesem dilim, Ne desem, Bilmiyorum... su damlası
17 Aralık 2013, 21:02 | Mesaj No:40 |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar *
gönlünüzün güzelliği dışa vurmuş güzel insan...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |