|
Konu Kimliği: Konu Sahibi TıLSıM,Açılış Tarihi: 20 Şubat 2009 (20:02), Konuya Son Cevap : 23 Temmuz 2022 (17:41). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Şubat 2009, 20:02 | Mesaj No:1 |
Bu sana yazdığım son satırlar... Bu sana yazdığım son satırlar... Bu sana yazdığım son satırlar... Bu dinlediğim son şarkı bizim üstümüze söylenmiş. Kilit vurdum kalbime, umutlarıma. Ne bundan böyle sevdaya dair bir şeyler beklenebilir yüreğimden ne de nefret edebilirim birinden. Ben hamal değilim ki; hep kahrını taşıyım ömrün; Alın atık üzerimden hayata dair ne varsa. Alın sevdaya dair acıları, paylaşın aranızda... Sen sanıyorsun ki, kolay geliyor gidişin bana.. Arkanı döndüğün ilk andan gözlerim gülecek mi yeniden sanıyorsun? Söylesene! Sen ne sanıyorsun aşkı, sevgiyi, söylesene! Kolay olan, kaçmaksa, yalansa, vazgeçişse; ben zor olanı seçiyorum ve Seni Hala Seviyorum. Sen öyle san, farzet ki her şey çok kolay... Gittiğini sandığın sen, giderken bende kalanlarını, yani seni, yani aşkı, yani bizi alamayacaksın benden.... Geri vermeyeceğim onları benim onlar, bana ait. Biliyor musun, acı olan asla gidişin değil.. Belki bir gün sevmeyi öğrendiğin de yanında ben olmayacağım.. Bir sabah gözlerini yeni doğan güne açtığında başkası olacak yatağında.. Benim içinse sadece "sen" var olacak baktığım her yerde... Ve işte ilk defa o gün sebepsiz ağlayacağım, o gün yaan yağmur gizlemeyecek gözyaşlarımı. Kim bilir belki de aynadaki hayalin ilk kez asacak suratını bana ve o sabah sensiz ve üşümüş uyanacağım! Her şeyin bir bedeli var biliyorum ve bende bu bedeli ödüyorum. Ödediğim bedel sensizlik, yalnızlık, aşksızlık Oysa yüreğim her şeye rağmen mutlu olmanı diliyor.... Seni bulduğum yerden başlıyorum yürümeye.. Seni düşünüyor ve gecenin ayazında üşüyorum.. Veda bile etmeden gidişin geliyor aklıma, sadece susuyorum....... | |
Konu Sahibi TıLSıM 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hoşgeldin yüreğimize pişmanlık!! | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 1 | 1597 | 23 Mart 2009 19:13 |
Evlilikte istihare ne zaman yapılmalı? | Evlilik-Nikah Konuları | TıLSıM | 0 | 1826 | 20 Mart 2009 19:17 |
İnci(t)memek, İnci(n)memek ! | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | TıLSıM | 0 | 1681 | 20 Mart 2009 12:59 |
İsimlerdeki Kişilik Analizi | Komik Paylaşımlar | su damlası | 19 | 8737 | 20 Mart 2009 12:56 |
Dünyanın en Mutlu Çifti Hangisidir? | Evlilik-Nikah Konuları | Kara Kartal | 1 | 1839 | 20 Mart 2009 12:48 |
20 Şubat 2009, 20:25 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cvp: Bu sana yazdığım son satırlar... Kilit vurdum kalbime, umutlarıma. Ne bundan böyle sevdaya dair bir şeyler beklenebilir yüreğimden ne de nefret edebilirim birinden. Ben hamal değilim ki; hep kahrını taşıyım ömrün; Alın atık üzerimden hayata dair ne varsa. Alın sevdaya dair acıları, paylaşın aranızda... Sen sanıyorsun ki, kolay geliyor gidişin bana.. Arkanı döndüğün ilk andan gözlerim güleVeda bile etmeden gidişin geliyor aklıma, sadece susuyorumcek mi yeniden sanıyorsun kardeşim emeğine sağlık muhteşem paylaşım
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
21 Şubat 2009, 09:35 | Mesaj No:4 |
Cvp: Bu sana yazdığım son satırlar...
eline emegine saglık kardeşim çok çok güzel bi paylaşım olmuş çok anlamlı ve manadar kelimelr allah razı olsun
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
06 Mart 2009, 10:12 | Mesaj No:5 |
Cvp: Bu sana yazdığım son satırlar...
Müzik de harika olmuş sözler şahane zaten Teşekkürler aşk acısı olan soğan soymadan ağlayan Okumasınlar Dokunur...... Ellerine sağllıkkk | |
23 Temmuz 2022, 17:41 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Bir gün umudunuz kırılırsa ,sağlam kalan yerinden , umut etmeye devam edin, Umut her şeydir ...!!
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |