|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 20 Mart 2014 (21:43), Konuya Son Cevap : 30Haziran 2014 (18:26). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Mart 2014, 21:43 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Baş Üstüne ... Baş Üstüne ... öksüzlüğü unutmuştum senle ben ilk kundağa alınmam ile acıdı bir evladın annesini bir babanın eşini kaybetmesi, Tesellin olmuştum o derin acınına bir tebessüm eder misali bak işte hayat yine beni sınavlara aldı bu sefer sensiz bir sınav Anne özlemini yaşatırmadın bize,içinde depremler olsa bile vefalıydın vefasız olsak bile kapında senelerdir yasadigin beraberlik bir hayatı unutup hayatdan bir parcaya hayat oldun bak işte o hayatda yine ben kaldım anadam babadan uzak bir halde sana öyle satirlar yazımıyorum sevgi sözcükleri ile babaydın belki candın ama sana bağlanmamızı istemedin belkide biliyodun annesiz kalan bizler babasız kaldıgımızda yıkılmayalım diye bak işte öksüzlüğü oynarken yetimliğimize şiirler döküyoruz... son nefesinde ben vardım annemin yanında hayat ne garib degil mi baba senin son nefesinde de ben varım bunumu görmem lazım dı anne ve babının son nefesinde yanlarında olmak tutarken elinde baba bize ALLAH yeter demem lazım değilmiydi baba... Ve acıymış bir imtihan ile yüklerin altında biliyorum kaldırılmayan yükü yüklenmediğini belim büküldü dilim tutuldu yüreğim kanadı başı dik halde ne geldiyse baş üstüne baba...... Mizgin_turabii |
Konu Sahibi İslaminesil 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Babadan Evlada Cevap. | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 18 | 7357 | 13 Kasım 2017 21:19 |
Asrın Kerbelasi Filistin.. | Serbest Kürsü | Mihrinaz | 3 | 1813 | 13 Kasım 2017 18:55 |
Dūşlerim... | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 2 | 1748 | 12 Kasım 2017 07:51 |
Mynmar ve Biten Muslumanligimiz... | Makale ve Köşe Yazıları | İslaminesil | 0 | 1583 | 16 Eylül 2017 22:06 |
Veyl Olsun... | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 1739 | 16 Eylül 2017 22:04 |
20 Mart 2014, 21:46 | Mesaj No:2 |
20 Mart 2014 | Cevap: Baş Üstüne ... Kardelen Çicegi Sen kardelen çiçeği Güneşin ben olamadım Olurda güneşte açılırsan eğer Yaprağında damlacık ben olayım Sensizliği açıldım Sen yokken bile Varlığında bile sensizdim Yokluğunda aynı kardelenim Sevdanı ciddi sanırdım Meğerki her yağmurda açılırmışsın Bir ışık açman için yeterliymiş Güneşin ben değilmişim kardelenim Mevsimin yaz olması Sende de farketmezmiş Bir güneşin ışığı yetermiş Güneşin ben değilmişim kardelenim Şimdi anımsadım Ayın parıldamasını Ay güneş gibi değilmiş meğer Sen ayın ışığına Bende sevdana aldandım Gördüm seni karlar içinde Ne haşimle açılmışsın Gece olup don olunca Boynunu bükmüşsün kardelenim Sana yazdım bu satırları Sen duyma ne olur parıldayan ışık görürsen eğer Bensizliğim damla olsun yüreğine Ben karlar içindeki kardelene değil Onu açana tutuldum Ben sana değil kar çiçeğim Yaprağındaki damlaya tutuldum mizgin_turabii 23.03.2009 |
20 Mart 2014, 21:55 | Mesaj No:3 |
20 Mart 2014 | Cevap: Baş Üstüne ... Efendim!!! Sayfalar dolu hasret sözleri ile andım seni, Karanlık gecelerin,Ayaz iklimlerinde, Dolu dizgin gecen bir ömrün sonunda Wuslatıma erdemler vurup andım seni. Sewdana firaklar eylediğim sevgili, Dilimin peltekliği ile selamladığım sevgili, Asrı saadetden gelen nur, sana salatlar selam lar eyledim. Turabın herdaim içime çektim, Gördüğün,aldığın yerin havasını özledim, Yorgunum,yetimim yolunu beklerim, Bir selamınla canu gönülden gecerim. Sen gitdin gideli Ahlar Arşı Alaya çıktı, Garib dediğin dinin garibleşti, Ebu cehiller,ebu lehebleri aratır oldu asrın zalimleri, Efendim bizler Ebu Turabın olamadık. Bıraktığın emanetlere sım sıkı sarılamadık, Sarıldığımız andı,ya musibetler ya ölümler, Kardeşliğin bağı koptu,kabilsiz ellerle, Karganın şahin oldugu yerlerde başımız eğik kaldı. Efendim!!!! Sen Huneyn tepesinde gördün münafıkları, Herdem sustun sabır eyledin, Sabrına rıza gözteren ümmetin olamadık. Canını,malını veren Ashaba Dostum dedin, Seni görmeden iman edene kardeşim dedin, Ya nebi!!Sewdanla inim inim inleyenlere , Sen Efendim!!!Selam yolladın 1400 asır evvelden... Ümmetin garibleri ismini nakşetdi gönüllere, Sevgin ile Sewdalanmak yolunda yürüdüler, Yağmur gibi boşalan bombolar altında, Sana salat selam eylediler EFENDİM!!! mizgin_turabii 11.01.2011 |
20 Mart 2014, 21:57 | Mesaj No:4 |
20 Mart 2014 | Cevap: Baş Üstüne ... Canlı şehid Arkada hanceri vuran kahbelikler ön safhada, Medyadaki Cahil Alimler yine ön masada insanı ALLAH adıyla kandıran melumlar yarışmada safına durdugun belamlar bak küfre çalışmada Ey insanların Atası! bak putlar yine dolu dizgin, Bizlere ebuzeri Aşk gerek Zamanın belamı hükmü küfretdiği mescidde, Bizlere baltayla tevhide cıkan İbrahimler gerek. Kanlı tevhid bayrağının Şehidleri gerek, Şehadeti saadet bilen sahabeler gerek, Canlı Şehid lakabıyla Ubeydullah lar gerek, Bize Kılçları kuşanmış yiğitler gerek... mizgin_turabii |
20 Mart 2014, 21:58 | Mesaj No:5 |
20 Mart 2014 | Cevap: Baş Üstüne ... Al Beni Turabım yalın ayak medine sokaklarında yine sen sevda annenin dilinde huseyn huseyn sehid edildi haykırışlarıyla ve yine sen mekkede.... cebrailin getirdiği bir avuc topraktı, hz.alinin her oturup agladığı sen efendimizin göz bebegi fatimanın can gülleriydin.. ve yine sen mekke de hergece fukaraların yüzünü güldüren.. hergece bilinmeyenlerin rolündeydin. yalın ayak mekke sokakları aglayın aglayın turabun cocuklarına aglayın.... Hasretin sinelerde yanıklar içinde, al benide al turabın olayım kerbela akınca ehli beyt kanı,, sen nasıl suladın topraklarını koskaca fırat akarken,, her yürekte altında bir hüsran yatıyor, her zeynebin haykırısı yatıyor, huseyn huseyn sen canımızssın sen sehid lerin efendisisin sen cıktın meydana Müslüman alemini sahiplendin. sen cıktın kerbelaya kucagında susuzluktan yara almıs ali ekberinle... ehli beyt evladların kanına susayan zalimler zulmetdiler katleddiler MUHAMMEDin canlarına ve yine sen agla ve yine sen agla turab.... asırlar geldi gecti, kıyamlarla gül sehadetin halen akar kerbelada kanlar, halen mekke fukaraları seni bekler can huseyn... mizgin_turabii 24.12.2010 |
20 Mart 2014, 21:59 | Mesaj No:6 |
20 Mart 2014 | Cevap: Baş Üstüne ...
Kardeşlik Kabilinin kinine karşı Bizle habilin kardeşliği gerek Toprakta kazmakta olan kuşun Bizlere Ademin haykırmasında ibretler gerek Gözü olduğu halde görmeyen peygamberin Bizlere yusufi sevgisi gerek Yakışıklı olan o peygamberin Bizlere zındandaki medresesi gerek Güneş ay ve yldızlar secdedir yine Görülmeyen o zulmü ilimle yıkmak gerek İslam sancagını dalgalandırmak için Bizlere mansuri yiğitler gerek İslami kendine dert edinenler bizlere gerek Azı kanlı vampirlerin dişlerini kırdırmak gerek Kudüsü işgal eden o köpeklerin Salehaddin komtanlarla onları yok etmek gerek İslama laf eden cahilleri Tebliğ ile dine kazandırmak gerek Zulme karşı cihadeden o yiğitlerin Ellerinden öpüp başımıza koymak gerek 11.04.2004 |
21 Mart 2014, 21:44 | Mesaj No:8 |
20 Mart 2014 | Cevap: Baş Üstüne ... Bir Avuç Toprak misali Avuçlarında Rüzgaralara savrulmaktayım Kalbim dargın yüreğim yorgum dilim dilsiz haldeyim Dilimin dönmediği sözleri yüreğimdeki fırtınaları içimdeki yangınnları gecenin sessizliği ile söndürüyorum güz rüzgarları olmadım ben afganın dağlarında bir yanı dağ bir yanı çöl oldum ... herseyden öte dert oldum keder oldum lal oldum Sevgine yanan aşık oldum.. Çalıyor gece sessliğinde kapımız dövüyor tokmakla camlarımızı haydi diyor mizgin haydi diyor kalk wakit kalkma vakti vakit rabbe nida vakti ey bulutları rüzgaralara gebe kılan tohumları serpilmeye amede buyuran kurak topraklarda serp beni yesert beni.. yoktur halım takatım daraldım yandım rüzgarınla savruldum yoktur senden gayrı tutunacagım dalım Dostluklar yalan oldu kardeşlikler dolan Bir Halimem var oda rüzgarın bekler we sonsuz gece cıglıkları yankılanır rüzgarlarından benide kendinle götür benide senle bitir senle yesert ..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
30Haziran 2014, 14:05 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: Baş Üstüne ... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |