|
Konu Kimliği: Konu Sahibi sessiz23,Açılış Tarihi: 28 Nisan 2008 (01:48), Konuya Son Cevap : 28 Nisan 2008 (23:47). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Nisan 2008, 01:48 | Mesaj No:1 |
Benim Adim televizyon Benim Adim televizyon Benim Adim Televizyon şiir Cami cemaati beş on Benimki bin kere milyon Yatsı namazını kıldırmam Sabah namazına kaldırmam Kim ne söylerse aldırmam Benim adım televizyon Zorla her eve girerim Ev sahibine söverim Gafilleri pek severim Benim adım televizyon Amerika evinizde Gorbaçov bu akşam sizde Bir gemi batmış denizde Benim adım televizyon Bana bakan gözler yandı Yalanıma herkes kandı Ne söyledimse inandı Benim adım televizyon Yıktım utanma hissini Yaptım her şeyin tersini Bozdum İSLAM'IN neslini Benim adım televizyon Ne rahmetim , ne lanetim Aslında masum aletim Yoktur kasıtlı gayretim Benim adını televizyon Ben deccalin güdüğüyüm Sam amcanın düdüğüyüm Şeytanların en büyüğüyüm Benim adım televizyon Bazıları çanak anten tuttu Çanak tutan hapı yuttu Ar'ı, namusu unuttu Benim adım televizyon Geyik gibi boynuzum var Paylaşacak kozum var Namusunuzda gözüm var Benim adım televizyon Ben var isem, olmaz sohbet O semte uğramaz rahmet Kin,ihtiras ve de şehvet Benim adım televizyon Ben her gün akın ederim Uzağı yakın ederim Sade bana bakın derim Benim adım televizyon Beni reddetti sofular Sonunda teslim oldular Karşı duramaz oldular Benim adım televizyon Işık değilim , aynayım Ben , hep güçlüden yanayım Bir rol verildi oynarım Benim adım televizyon Bir gün bir Adam Efendimiz s.a.v.'e gidip diyor ki;ben artık namazlarımda huşu içinde,feyizli olarak bulunamıyorum..Efendimizde o'na yakın zamanda başından birşey geçti mi diye sorar..Oda hayır hiç bir şey geçmedi deyince Efendimiz iyi düşün der..O kişi her zaman ki evimden mescide mescidden eve,işe vs..Her zaman ki gibi,farklı olan bir şey yok hayatımda..Sadece geçen gün evimin önünden bir cenaze geçti der..Peygamberimiz ise git öğren bakalım kime aitmiş o cenaze deyince adam bir süre sonra geliyor ve diyor ki,cenaze bir gayr-i Müslim'e aitmiş ve geçerken evimin duvarına değmiş tabutu der.. Gayr-i Müslimin tabutunun evin duvarına değmesiyle bile insanda değişiklikler oluyorsa;ya evlerimizde oturan İslam düşmanı televizyonlara ne demeli..Ne etmeli......... | |
Konu Sahibi sessiz23 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
11 Ayın Sultanı ramazan | Oruç-Ramazan | sessiz23 | 0 | 2019 | 22 Ağustos 2009 23:40 |
Etkili Öğretmenlik Eğitimi | Çocuk ve Aile Sağlığı | sessiz23 | 1 | 2493 | 27 Nisan 2009 01:29 |
Çocuğun Gelişim Çağları | Çocuk ve Aile Sağlığı | sessiz23 | 0 | 2262 | 27 Nisan 2009 01:25 |
Çocuk eğitimi-Duygusal Gelişim | Çocuk ve Aile Sağlığı | sessiz23 | 0 | 2070 | 27 Nisan 2009 01:21 |
Çocuğu Tanımanın Eğitimdeki Yeri ve Önemi | Çocuk ve Aile Sağlığı | sessiz23 | 0 | 1944 | 27 Nisan 2009 01:18 |
28 Nisan 2008, 22:47 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Benim Adim televizyon Şimdi pek tv izleyende kalmadı Bunu benim adım bilgisayar diye değiştirsek Yeni nesile daha uygun olur sanırım. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |