|
Konu Kimliği: Konu Sahibi umut628,Açılış Tarihi: 06 Eylül 2014 (01:10), Konuya Son Cevap : 06 Eylül 2014 (16:28). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Eylül 2014, 01:10 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 24048 Üyelik T.:
01 Ocak 2013 | Boyacı Boyacı PANTOLON PAÇALARIMA ATTI ELLERINI IZIN VERMEDIM KIZDI: - DUR EVLAT, DUR!.. BEN ALISKINIM, DEDI. EZILDIM, UTANDIM KENDIMDEN ALTMISINDAYDI, AYAKKABILARIMI BOYUYORDU GECENIN BIR YARISIYDI YÜZÜNDEKI ÇIZGILER ANLAMLI GÜLÜMSEYEREK SORDU: - MEMLEKET EVLAT - SAMSUN AMCA, DEDIM. SAMSUN… KONUSMAK ISTEMIYORDUM UTANCIMDAN O BASLADI ANLATMAYA: - ÜÇ OGLUM VAR EVLAT BIRI DOKTOR, IKISI POLIS DOKTOR OLAN ÇOK BENZIYOR SANA. AYAKKABILARIMI BOYUYORDU VE YASI ALTMISTI EZIKTIM VE SORDUM: - NEREDELER SIMDI? - BILMEM, DEDI GÜLEREK, - ARAMIYORLAR BENI, SORMUYORLAR ARADA BIR HABERLERI GELIYOR IYILER YA, BOS VER GERISINI DEGISTIR EVLAT,DEGISTIR, DEDI. VURDU AYAGIMA - UTANIYORLAR BENDEN BOYACIYIM YA HANI. BIR KERESINDE HASTANEDEN KOVDU BENI SANA BENZEYEN, DOKTOR OLAN YANI PISMIS ÜSTÜM BASIM, ALDIRMADI IÇERI YILLAR OLDU GÖRMEDIM HIÇBIRINI. BOGAZIM DÜGÜMLENDI YUTKUNDUM - TEYZE YASIYOR MU AMCA, DEDIM? - YASIYOR YA YASIYOR, DEDI. BAK KARSIDA O DA, ÖRDÜGÜ PATIKLERI SATIYOR. DÖNDÜM GÖSTERDIGI TARAFA NUR GIBI YÜZÜ TOMBUL ELLERIYLE PATIK ÖRÜYORDU TEYZE - ERZURUMLUYUM EVLAT, DEDI DADASIM YANI YIRMI YILDIR YAPIYORUM BU ISI ÇOCUKLARIMI AYAKKABI BOYAYARAK OKUTTUM BEN… SIKTIM DISLERIMI VE SORDUM: - AMCA KIZMIYOR MUSUN ÇOCUKLARINA BAKSALAR YA SIZE, NIYE ÇALISTIRIYORLAR HALA GECENIN BU YARISI TERMINALLERDE. - BU HAMUR ÇOK SU GÖTÜRÜR EVLAT BOS VER DEDI BOS VER, DEGISTIR HADI HEM SEN ARIYOR MUSUN KI BABANI. SUSTUM…. - BENIM BABAM YOK, DEDIM KÜÇÜKKEN ÖLMÜS GÖRMEDIM. GÜLÜMSEDI: - ANLADIM SEN ONDAN KIZIYORSUN BENIMKILERE - NE DEMEK ISTEDIN AMCA, DEDIM. ALTMISINDAYDI, AYAKKABILARIMI BOYUYORDU. - BENIM BABAM DA BOYACIYDI EVLAT, DEDI BABA MESLEGI YANI… OTUZ SENE OLDU BEN DE GÖRMEDIM BABAMI ÖLDÜ MÜ KALDI MI BILMIYORUM BU YÜZDENDE ONLARA KIZAMIYORUM DEGISTIR EVLAT, DEGISTIR, DEDI UTANARAK VURDU AYAGIMA… Atalay Demirci – Boyacı ALINTIDIR.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ O yüz , her hattı tevhid kaleminden bir satır; O yüz ki , göz değince Allah ' ı hatırlatır. |
Konu Sahibi umut628 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
ego - uşaklar ve efendiler! | Şiirler ve Şairler | umut628 | 0 | 2246 | 29 Ekim 2014 20:49 |
Sobadaki Hikmet | Serbest Kürsü | Allahın kulu_ | 5 | 2294 | 28 Ekim 2014 22:35 |
Insanlık için bir göz yaşı | Gönülden Dökülen Nağmeler | Kara Kartal | 4 | 2262 | 28 Ekim 2014 22:02 |
Din, savaş ve zulüm… | Serbest Kürsü | umut628 | 0 | 1947 | 02 Ekim 2014 23:11 |
Ey Allah'ın Kulları! Düşman Olun. Acımayın... | Serbest Kürsü | Allahın kulu_ | 1 | 2339 | 01 Ekim 2014 22:06 |
06 Eylül 2014, 01:49 | Mesaj No:2 | |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: Boyacı Alıntı:
çok güzel bir yazıymış... okurken hüzünlenmemek elde değiluzgn eden bulur dünyası........................... | |
06 Eylül 2014, 01:58 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 24048 Üyelik T.:
01 Ocak 2013 | Cevap: Boyacı Kreş eken karşılığında da huzurevi biçen bir millet oluverdik....
__________________ O yüz , her hattı tevhid kaleminden bir satır; O yüz ki , göz değince Allah ' ı hatırlatır. |
06 Eylül 2014, 16:28 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Boyacı Manidar paylaşım olmuş yüreğine sağlık.. RAHMAN razı olsun.. okurken bile insanın merhameti kabarıyo Ata ,Dede atılamaz.. Atanlarıda Rabbim ıslah eylesin...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |