|
Konu Kimliği: Konu Sahibi ali70,Açılış Tarihi: 09 Ocak 2015 (18:29), Konuya Son Cevap : 10 Ocak 2015 (21:02). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
![]() Sınav Stresi KENDİME ÖFKE Bana göre en mantıklı olanı bu Bu ki onu yapıyorum Bana sorarsan en doğrusu bu Bu ki onu seçiyorum ----- Şimdi kime öfke kusayım bilemiyorum ki Kendime de kızasım gelmiyor hani Ya yanlış yorum, ya yanlış bilgi Nasıl düzeltsem onu da bilemiyorum ki ----- Ah şu sınav psikolojisi Dikkatsizliğin en belirgin nedeni Bir insan dört işlemi niye yanlış yapar ki Sebep ortada, at artık şu stresi --------- Ah! Kafam bozuldu çıkıp gitsem Gezsem, kaçsam, bağırsam, Atsam şu içimdeki beni bunaltan şeyi Sonra da yeniden deneyip başarsam --------- Başarsam artık ta şu gücüm Sürekli kesilesi gelen şu gücüm Kesse artık sesini Moralimin kulakları tırmalayan sesini -------- Yine doldum Gırtlağıma kadar öfke doldum Üzüntüyü geçtim Sabırsızlıkla karışık beklenti öfkesi doldum Büşranur
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Fıkralar-Hikayeler | vuslat_ | 3 | 1169 | 07 Nisan 2019 20:26 |
![]() | Edebiyat | ali70 | 2 | 1890 | 17 Temmuz 2017 02:28 |
![]() | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | ali70 | 3 | 1534 | 13 Temmuz 2017 22:53 |
![]() | İslamda Kadın ve Erkek | Allahın kulu_ | 1 | 1559 | 19 Aralık 2015 18:52 |
![]() | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | ali70 | 0 | 1404 | 19 Aralık 2015 18:46 |
![]() | Mesaj No:2 |
![]() NEDEN Kırgın, yorgun, bitkin Üzerimde büyük bir ağırlık hissediyorum Kızgın, kızgın, kızgın Kendime karşı büyük bir öfke hissediyorum ------ Ama bu sefer nedenini bilmiyorum Kendi tekrarıma düşmekten nefret ediyorum Her seferinde yine aynı hatalara düşüyorum Ama nedense bir türlü düzeltemiyorum -------- Sanki her şeyi doğru yapıyor gibiyim Çalıştım, eksiklerimi kontrol ettim Her şeye baştan başlamak zorunda gibiyim Çünkü en basit ayrıntılara takıldım --------- Dikkatsizliğim en nefret ettiğim Düzeltmek için kendimden geçtiğim Hani iyiydim zekiydim Umut etmek en sevdiğim --------- Her yeni durum kontrol anında Daha iyisi olacak umuduyla gülümsüyorum Her yeni kendime yenilmemde Umutlu halime küsüyorum -------- Bakmıyor muyum sanki eksiklerime Peki hala görmediğim şey nerde İçim acıyor en derinimde Kendi rekorumu kıracağım gün nerede. Büşranur 31.12.2014
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
![]()
Hocam ne guzel ifade etmis durumunu.cumleleri kesin ve net.soylemek istedigini acik anlasilir bir sekilde anlatmis.masaallah.busranur ogrenciniz mi?
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 | |
![]() Alıntı:
![]() Pek çok öğrencinin durumuna sözcü olur diye düşündüm. Beğendiğinize sevindim. Teşekkür ederim. Şu sınavlar konusunda öğrencilerin durumuna gerçekten üzülüyorum. Allah hepsinin yardımcısı olsun.
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | ||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Sınav günü | Muallimecik | Arapça 4 | 6 | 22 Şubat 2017 16:03 |
DHBT Sınav Duyurusu | Tuba_ | DHBT-Diyanet'in Duyuruları | 41 | 07 Mayıs 2014 22:50 |
Ertelemek, stresi arttırıyor! | EyMeN&TaLhA | Psikoloji | 1 | 26 Şubat 2014 00:31 |
**İş stresi eve bulaşıyor** | Nesli_Nur | Serbest Kürsü | 0 | 14 Şubat 2013 08:20 |
2013 Diyanet Sınav Takvimi Açıklandı (MBSTS (yeterlilik)sınav tarihi belli oldu) | Medineweb | Seviye Belirleme Sınavı-(MBSTS) | 15 | 19 Ocak 2013 21:20 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|