|
Konu Kimliği: Konu Sahibi ali70,Açılış Tarihi: 09 Ocak 2015 (18:29), Konuya Son Cevap : 10 Ocak 2015 (21:02). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Ocak 2015, 18:29 | Mesaj No:1 |
Sınav Stresi Sınav Stresi KENDİME ÖFKE Bana göre en mantıklı olanı bu Bu ki onu yapıyorum Bana sorarsan en doğrusu bu Bu ki onu seçiyorum ----- Şimdi kime öfke kusayım bilemiyorum ki Kendime de kızasım gelmiyor hani Ya yanlış yorum, ya yanlış bilgi Nasıl düzeltsem onu da bilemiyorum ki ----- Ah şu sınav psikolojisi Dikkatsizliğin en belirgin nedeni Bir insan dört işlemi niye yanlış yapar ki Sebep ortada, at artık şu stresi --------- Ah! Kafam bozuldu çıkıp gitsem Gezsem, kaçsam, bağırsam, Atsam şu içimdeki beni bunaltan şeyi Sonra da yeniden deneyip başarsam --------- Başarsam artık ta şu gücüm Sürekli kesilesi gelen şu gücüm Kesse artık sesini Moralimin kulakları tırmalayan sesini -------- Yine doldum Gırtlağıma kadar öfke doldum Üzüntüyü geçtim Sabırsızlıkla karışık beklenti öfkesi doldum Büşranur
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
Konu Sahibi ali70 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Ana baba ve çocuk muhabbetleri | Fıkralar-Hikayeler | vuslat_ | 3 | 1125 | 07 Nisan 2019 20:26 |
Bulunmayacak Tek Şey Senin Benzerindir / Duygusal... | Edebiyat | ali70 | 2 | 1750 | 17 Temmuz 2017 02:28 |
At Binmenin Faydaları/MEDİNEWEB | Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp | ali70 | 3 | 1474 | 13 Temmuz 2017 22:53 |
Kız Çocuğu Olanların Okumasını Tavsiye Ederim | İslamda Kadın ve Erkek | Allahın kulu_ | 1 | 1474 | 19 Aralık 2015 18:52 |
Allah'u Teala'nın Övdüğü Onlar | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | ali70 | 0 | 1364 | 19 Aralık 2015 18:46 |
09 Ocak 2015, 19:05 | Mesaj No:2 |
Cevap: Sınav Stresi NEDEN Kırgın, yorgun, bitkin Üzerimde büyük bir ağırlık hissediyorum Kızgın, kızgın, kızgın Kendime karşı büyük bir öfke hissediyorum ------ Ama bu sefer nedenini bilmiyorum Kendi tekrarıma düşmekten nefret ediyorum Her seferinde yine aynı hatalara düşüyorum Ama nedense bir türlü düzeltemiyorum -------- Sanki her şeyi doğru yapıyor gibiyim Çalıştım, eksiklerimi kontrol ettim Her şeye baştan başlamak zorunda gibiyim Çünkü en basit ayrıntılara takıldım --------- Dikkatsizliğim en nefret ettiğim Düzeltmek için kendimden geçtiğim Hani iyiydim zekiydim Umut etmek en sevdiğim --------- Her yeni durum kontrol anında Daha iyisi olacak umuduyla gülümsüyorum Her yeni kendime yenilmemde Umutlu halime küsüyorum -------- Bakmıyor muyum sanki eksiklerime Peki hala görmediğim şey nerde İçim acıyor en derinimde Kendi rekorumu kıracağım gün nerede. Büşranur 31.12.2014
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
09 Ocak 2015, 19:52 | Mesaj No:3 |
Cevap: Sınav Stresi
Hocam ne guzel ifade etmis durumunu.cumleleri kesin ve net.soylemek istedigini acik anlasilir bir sekilde anlatmis.masaallah.busranur ogrenciniz mi?
| |
10 Ocak 2015, 21:02 | Mesaj No:4 | |
Cevap: Sınav Stresi Alıntı:
Kızım... Defterini karıştırırken gördüm. Forumda paylaşabilir miyim diye sordum. Sen bilirsin dedi. Pek çok öğrencinin durumuna sözcü olur diye düşündüm. Beğendiğinize sevindim. Teşekkür ederim. Şu sınavlar konusunda öğrencilerin durumuna gerçekten üzülüyorum. Allah hepsinin yardımcısı olsun.
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | ||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |