|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İLAHİ AŞK,Açılış Tarihi: 06 Mayıs 2008 (12:52), Konuya Son Cevap : 06 Mayıs 2008 (22:20). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Mayıs 2008, 12:52 | Mesaj No:1 |
-*Sevgiler Sunarım*... :))bu şiirim medinelilere:) -*Sevgiler Sunarım*... :))bu şiirim medinelilere:) Ben bir hamalım Yüküm sevgidir benim Ben bir tüccarım Sevgi alır Sevgi satarım Ben bir han'ım Sevgi sunar Sevgi ağırlarım Ben bir kervanım Sevgiye gider yollarım Sevgi bahçemdir benim Her güzellik orada yetişir... Sevgi taşır bedenim Sevgi dolaşır damarlarımda Gözlerim sevgiyle bakar âleme Sevgi sunarım herkese Almak ister misiniz? Bir bebeğin dokunuşunda sevgi Dostun tebessümünde Kulun yakarışında Annenin bakışında Tatmak ister misiniz? Kelebeğin kanadında Gün batımında Güneşin ışığında Deniz yakamozunda Sudaki nilüferde Sevgi sunar kainat Almak ister misiniz? Sevgiyle bakın herşeye Sevgi bulacaksınız Sevgi getirdim sizlere Üstelik bedavaya Biraz ister misiniz? ? Şaizer Uzgur | |
Konu Sahibi İLAHİ AŞK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hutbe:Yaşlılara saygı dinimizin emridir | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | karlofca61 | 2 | 3234 | 16 Mayıs 2008 18:53 |
elveda | Şiirler ve Şairler | sessiz23 | 5 | 1815 | 14 Mayıs 2008 11:28 |
-*Sevgiler Sunarım*... :))bu şiirim medinelilere:) | Şiirler ve Şairler | Emekdar Üye | 5 | 1818 | 06 Mayıs 2008 12:52 |
06 Mayıs 2008, 12:57 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: -*Sevgiler Sunarım*... :))bu şiirim medinelilere:) şiirin için teşekkür kardeşim... emeğine bereket..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
06 Mayıs 2008, 13:16 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 176 Üyelik T.:
15 Eylül 2007 | Cvp: -*Sevgiler Sunarım*... :))bu şiirim medinelilere:) ben alırım sevgiden) Rabbim razı olsun Rabbim de sizi sevsin inşAllah |
06 Mayıs 2008, 13:27 | Mesaj No:5 |
Cvp: -*Sevgiler Sunarım*... :))bu şiirim medinelilere:)
Allah hepimizden razı olur inşallah bir kulun sevgisi önemlidir ama Allahın sevmesi daha önemlidir Allah bizleri sevmediği kullardan etmesin inşallah birbirimizi sevelim sayalım Allah için
| |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |