|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İLAHİ AŞK,Açılış Tarihi: 14 Mayıs 2008 (11:28), Konuya Son Cevap : 17 Eylül 2008 (23:16). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Mayıs 2008, 11:28 | Mesaj No:1 |
elveda elveda bu sana son şiirim bu son yazışım umuda bir hayırsızın elinden son alışım hayallerimi ve son gidişim gelmemesiye umutsuzluğa çıksada yollarım herzaman yinede olsun çıkmazlarda yürümedim hiç bir zaman kör kuyuya ışık yakmadım bilirim susuzdur her denizde dalgalanmadım bir yavru kuşu öldürürüm diye ve bir demet gülü denizden kıyıya vururum diye ben hiç aşk ruleti oynamadım belki boşlar bana gelir diye hiç boşa zar sallamadım belki kaybederim diye bugün de hüzünlüyüm bak duygu yüklü dalgalarım başka sahillere vuracak kalemim başka satırlarda yazacak ve sen hiç bir zaman bilmeyeceksin sensiz yağmurda ıslanmak bile kötüymüş yağmurum sen ol dedim sen başka diyarlara yağdın ve ben hergün ağladım bu sana son şiirim duy beni ey vefasız artık şarkıların bile tadı yok kalemler yazmıyor mürekkepmi bitti ne manalı sözlerin artık değerini yitirdi bende bağırıyor sahte insanlar sahte bir yüzle aldırmıyorum ve ben biliyorum ben seni yokluğunda sevmiştim ya hep gel bana yada git demiştim gittin................. artık ben yorgunum kalmadı kimseye verecek sevdam taş bile sert değil kalbinden buz bile soğuk değil sözlerinden kalbim ellerindeydi ellerin bıçak yaraladın kalbimi kör ve keskin bıçak damla damla hüzün akıyor akacak ve ben hergün yokluğunda bir satır yazacağım bir şiir ortaya çıkacak bu sana son şiirim olacak senden aldığım ne varsa bulacaksın kalemim yalan yazmayacak hayat evcilik oyunu demiştim hani oynadık ve bitti her oyun gibi ve biz büyüdük çocuk kalamadık bazı şeylerin ebedi kalmadığı gibi yine zarlar elimde atıyorum bazen bir tutuyor bir bitiriyor sen gibi ve ben hala sen yokken tek başıma oynuyorum hayatla bazen gelirsin diye ümit ediyorum rüzgarlara soruyorum gördünüzmü diye o penceresini kapattı diyorlar ama biliyormusun artık bende kimseye açmıyorum penceremi belki sert bir rüzgar eser kırılır diye maziyide unuttum neydi o hatırlamıyorum bile senin şiirlerini yırtıp attım biliyormusun hani bana yazdığın ufak karalamalar karalamalar diyorum artık anlamı yok bende her yazdığın şiiri bana olmasada kopyalardımya birde helallik isterdim senden ve sen hep gülerdin helal ettinmi acaba onları tek tek yırtıp attım biliyormusun hiç ağlamadım artık ağlamıyorum zaten sadece sen dokunaklı yazardın şimdi çöp kovamda duruyor sen beni tek lafınla öldürdün kırık kalpler mezarlığına gömdün ama bilemedin benim ruhum çocuk ölmez ruhumu öldüremedin artık ruhum başkasına ait sildim artık hayatımdan seni ben şimdi sensiz daha mutluyum senden daha çok sevenim var bu son sözlerim yar ve son selamım sana ve son cümlem elveda........ nuray........ | |
Konu Sahibi İLAHİ AŞK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hutbe:Yaşlılara saygı dinimizin emridir | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | karlofca61 | 2 | 3250 | 16 Mayıs 2008 18:53 |
elveda | Şiirler ve Şairler | sessiz23 | 5 | 1832 | 14 Mayıs 2008 11:28 |
-*Sevgiler Sunarım*... :))bu şiirim medinelilere:) | Şiirler ve Şairler | Emekdar Üye | 5 | 1847 | 06 Mayıs 2008 12:52 |
14 Mayıs 2008, 14:47 | Mesaj No:4 |
Cvp: elveda
Valla bu kadar duygu yoğunluğunun içinde nasıl boğulmuyorsunuz hayret)
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
14 Mayıs 2008, 16:19 | Mesaj No:5 |
Cvp: elveda
duygular insanoğlu için duygu ve düşüncelerimi şiire dökmeyi severim bir nevi dertleşirim ben yazdıkça içimi dökerim usta şairler gibi olmasada anlam taşır her bir söz benim için hüznümü sevincimi şiir haline getirmeyi severim | |
17 Eylül 2008, 23:16 | Mesaj No:6 | |
Cvp: elveda Alıntı:
| ||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |