|
Konu Kimliği: Konu Sahibi EcelBekcisi,Açılış Tarihi: 17 Eylül 2008 (10:06), Konuya Son Cevap : 02 Kasım 2008 (03:02). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Eylül 2008, 10:06 | Mesaj No:1 |
Elveda Bile Demeden Elveda Bile Demeden ELVEDA BİLE DEMEDEN Götürdüler beni bir kabire Büründüm bir garip sesizliğe Feryat ettim kim var diye Ne gelen var ne giden o yere Başladı kabirde eziyetler Yanıma sokuldu yılanla akrepler Vücudumu yiyip bitirdiler Bir günahım kaldı bir de kemikler İlerde tövbe etmeyi düşünürken Tövbe etmeme fırsat vermeden Sevdiklerime elveda bile demeden Ölüm kapımı çaldı aniden Ey MÜCTEBA! Uyuma aç gözlerini Bırak artık bu dünyanın eğlencesini zevkini Hazırla ölüme şimdiden kendini Azrail bekliyor kapıda her an seni SEYYİD MÜCTEBA GEYLANİ | |
Konu Sahibi EcelBekcisi 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
100 Sünnet | Hadis-i Şerif | dua dilencisi | 2 | 2097 | 11 Temmuz 2009 01:07 |
Efendimiz s.a.v Kimler Zehirlemişti | Hz.Muhammed(s.a.v) | EcelBekcisi | 0 | 2185 | 29 Aralık 2008 20:44 |
Ben Kim,Dünya Kim | Peygamberler(a.s) | su damlası | 2 | 2240 | 05 Aralık 2008 19:53 |
ZİNET BÖLÜMÜ | Hadis-i Şerif | EcelBekcisi | 0 | 2003 | 03 Aralık 2008 13:33 |
ZÜHD VE FAKR BÖLÜMÜ | Hadis-i Şerif | EcelBekcisi | 0 | 2022 | 03 Aralık 2008 13:29 |
17 Eylül 2008, 10:16 | Mesaj No:2 |
Cvp: Elveda Bile Demeden Bir günahım kaldı birde kemikler İlerde tövbe etmeyi düşünürken Tövbe etmeme fırsat vermeden Sevdiklerime elveda bile demeden Ölüm kapımı çaldı aniden elinize yüreginize saglık hocam süper olmuş allah razı olsun +++ rep
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
17 Eylül 2008, 23:13 | Mesaj No:3 |
Cvp: Elveda Bile Demeden ELVEDA BİLE DEMEDEN Götürdüler beni bir kabire Büründüm bir garip sesizliğe Feryat ettim kim var diye Ne gelen var ne giden o yere Başladı kabirde eziyetler Yanıma sokuldu yılanla akrepler Vücudumu yiyip bitirdiler | |
27 Ekim 2008, 20:48 | Mesaj No:4 |
Cvp: Elveda Bile Demeden üç metrelik kabir aleme sığmayan ınsanı içine alan kabir dunyaya sahıp olma hırsıyla doymanan insan sonun üç metrelik kabir istesende istemesende sana cok bile ac gözüne bir avuc toprak doysanda doymasanda yerin ora dursanda durmasanda üç metrelık kabir cok bile ölmeden anlasaydın istemezdin sarayları köskleri titrerdin iliklerine kadar ölmeden önce ölürdün..... hakından anacak üç metre kabir gelir..... orası sana layık ama olabılsen layık dunya üzerinde kaldınmı hıc ayık karanlık içinde buldunmu aydınlık istemesende karanlık işte sana ebedi yer karanlık üç metrelik işde kabir ebedi karanlık sonun hüsaran sonun karanlık | |
02 Kasım 2008, 00:30 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Elveda Bile Demeden
[CENTER][QUOTE] İlerde tövbe etmeyi düşünürken Tövbe etmeme fırsat vermeden Sevdiklerime elveda bile demeden Ölüm kapımı çaldı aniden Allah razı olsun kardeşim...devamı gelecek inşAllah...güzel yüreğin için +rep |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |