|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _bülbül_,Açılış Tarihi: 08 Mayıs 2008 (23:19), Konuya Son Cevap : 29 Ekim 2008 (21:40). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Mayıs 2008, 23:19 | Mesaj No:1 |
sarılmayan yaralarabitmeyen hasretlere sarılmayan yaralarabitmeyen hasretlere [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] El çek tabib el çek yaram üstünden Sen benimn derdime deva bilmezsin Sen nasıl tabipsin yoktur ilacın Yaram yürektedir sarabilmezsin Sarabilmezsin sarabilmezsin Yaram yürektedir sarabilmezsin İçerim yanıyor kendim hevayım Çekmeyen nebilir aşkı sevdayı Yıktım viran oldu gönül sarayı Çünkü bir taşı koyabilmezsin Ey sevgili dinle sana sözlerim Sevdiğimi kendimden gizlerim Ne durursun ağlasana gözlerim Bir daha yarini görebilmezsin Ne güzle sözler gözlerim yolda kaldı nerdesin kıyam çiçeğim Gerçeğim darda kaldı Nerdesin kıyam çiçeğim Baharım Yazımsın sevgi çiçeğim Kışımsın güzümsün sevgi çiçeğim Dört mevsim seninle doludur kalbim Canımsın kanımsın sevgi çiçeğim Geçit vermez dağlardamı İncin bilmez bağlarda mı Sonu gelmez yollarda mı Nerdesiin kıyam çiçeğim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alemlerin sultanına atfediyor dualarınızı bekliyor af makamından merhamet dileniyorum selam ve dua ile | |
Konu Sahibi _bülbül_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Adem olmaktır tek hevesim | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 4 | 2721 | 22 Mayıs 2010 11:27 |
Dostlarımız........ | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2344 | 09 Mayıs 2010 10:35 |
İsmailce kurban olabilmek | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 3 | 3098 | 21 Kasım 2009 20:58 |
Ömür seccadesini gönül dergahına serenlere...... | Makale ve Köşe Yazıları | _bülbül_ | 2 | 2316 | 12 Kasım 2009 21:52 |
çarpık çağ..... | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 2 | 2043 | 12 Kasım 2009 21:43 |
08 Mayıs 2008, 23:27 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: sarılmayan yaralarabitmeyen hasretlere Sarabilmezsin sarabilmezsin Yaram yürektedir yar yar sarabilmezsin Valla çok hoştu Allah razı olsun bülbül |
08 Mayıs 2008, 23:28 | Mesaj No:3 |
Cvp: sarılmayan yaralarabitmeyen hasretlere
Ahh ahh bizim kervan bu gece hiraya çıkmış çok güzel ne yapalım bizim de yaraları saramıyor tabibler Rabbim manen tedavi olanlardan kıılsın
| |
15 Eylül 2008, 22:15 | Mesaj No:4 |
Nice yaralar varmış sevgiyle sarılan Nice mesafeler varmış aşkla aşılan Nice güzelikler varmış sevenlerin görebileceği Sevdiğini yaradandan ötürü sevenlere selam olsun | |
15 Eylül 2008, 22:35 | Mesaj No:5 |
Cvp: sarılmayan yaralara bitmeyen hasretlere
inşAllah Yaradan'dan ötürü sevenlrdenizdir inşAllah..amin bülbülüm..bazı yaralar sarılmasa daha iyi snki
| |
15 Eylül 2008, 22:36 | Mesaj No:6 |
Derdimin dermanı Allah diyenlerden oluruz inşallah Davamızın derdiyle dertlenenlerden olmak ümidi ile | |
29 Ekim 2008, 21:40 | Mesaj No:7 |
Gecenin alacakaranlığında zikrin düştü yadıma adın yetişti dardayken imdadıma Bir baktım tüm alem uykuda ben Sen'inle başbaşayım Rabbim Şimdi gitsem birinin kapısını çalsam Benim bir derdim var ortak ol desem Vayyy olmaz ki sultanım Sen gibi sabredemez ki kimse Olmaz ki sultanım Sen gibi merhamet edemez ki kimse Yaralıyım desem Sen gibi saramaz ki kimseler Ben derdimi sana yol eyledim de geldim Ben çileyi basamak yaptım miraca çıktım Secde de buldum huzuru secdeyle çaldım kapını Ve Sen'i buldum bulalı Sen'i bildim bileli Kimseye derdimi dökmedim Kimseye içimi açmadım Kimseyi yarama derman bilip ilaç istemedim İlacım dermanım sultanım arkadaşım dostum Düştüğümde kaldıracak Ben beni bıraksamda Beni unutmayacak Beni bana bırakmayacak Sultanım var Allahım var Ezel ebed sultanım Sensin benim Allahım Seni seviyorum Ve senden gayrısından hiçbirşey beklemiyorum Senin sevdiklerini de sevdir bana Sevdiklerine de sevdir beni | |