|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Gönül_Dostu,Açılış Tarihi: 18 Ocak 2016 (19:23), Konuya Son Cevap : 25 Kasım 2023 (00:28). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Ocak 2016, 19:23 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 52707 Üyelik T.:
11 Ocak 2016 | Acılar Kalbime Sığmıyor Artık - Nuri Can Acılar Kalbime Sığmıyor Artık - Nuri Can ACILAR KALBİME SIĞMIYOR ARTIK Bütün ağaçları devrildi ömrümün şimdi beni öldürme zamanı ay gülüm şimdi öldür beni... acılar kalbime sığmıyor artık Yüreğim terkedilmiş, hüzün veren eski sokaklar gibi tut elimden umutlara götür beni bir bahçe yeşert içimdeki çölden ay gülüm bir ırmak doğur gözyaşından dök içime deniz olsun Ah boynu bükük çiçeğim benim kanadı kırık turnam al göğsüne sar beni, her yağmur sen ol yüreğimde sevgiyle yıka içimdeki ihanetleri varsın acılar konsun kınalı dudaklarına hayatın, aldırma... aşka ve umuda dair her şey senin olsun Sen ellerini, sen gözlerini, sen yüreğini bağışlardın hani... sevgiye hasret kaldığımda, sevgini bağışlardın ölmek istediğimde hayatını bağışlardın... ışık olur dolardın hayatıma... Hasretin dudağında ağıt çöllerin ortasında dal oldum... gözlerimi sızı, yüreğimi ihanet acıları kapladı lal oldum... bütün ağaçları devrildi ömrümün bi - hal oldum... şimdi beni öldürme zamanı ay gülüm şimdi öldür beni... acılar kalbime sığmıyor artık yaşamak bir yürek ağrısı şimdi hep çekerek öğrendim acıların rengini hasret kanayan köylü kalbim ki her gün can veriyor şu laanet şehirde tabutuma omuz vermiyor kimse varsın dağ olsun üstüme yürüsün ölüm varsın bir kıyıda öksüz düşlerim bir kıyıda yaralı gülüşlerim kalsın say ki, hiç doğmadım,yaşamadım, ölmedim bir şiirin sıcaklığına sar beni ay gülüm bir gülün yaprağına göm bahçe bilmesin yağmurlara, dağ doruklarına, uçurum kıyılarına göm bir annenin gözyaşlarına bir çocuğun avuçlarına göm beni acılar bilmesin... bütün sevinçler ve yaşama dair ne varsa senin olsun... Nuri CAN
__________________ Gönül_Dostu |
Konu Sahibi Gönül_Dostu 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Akseki’de Yaban Keçisi Av Turizmi İhalesi Yapıldı | Bilgi Dağarcığı | Gönül_Dostu | 0 | 1418 | 18 Aralık 2016 17:40 |
Munzur Dağları'nın Kutsal Çocukları: Yaban... | Bilgi Dağarcığı | Gönül_Dostu | 0 | 1237 | 18 Aralık 2016 17:38 |
Hürriyet Kavgası - Nazım Hikmet Ran | Şiirler ve Şairler | Gönül_Dostu | 0 | 1305 | 26Haziran 2016 11:10 |
Günün Şiiri | Şiirler ve Şairler | Gönül_Dostu | 0 | 1175 | 26Haziran 2016 11:09 |
Bir Annenin Feryadı - Songül Eser | Şiirler ve Şairler | Gönül_Dostu | 0 | 1638 | 26Haziran 2016 11:08 |
25 Kasım 2023, 00:28 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
yağmurlara, dağ doruklarına, uçurum kıyılarına göm bir annenin gözyaşlarına bir çocuğun avuçlarına göm beni acılar bilmesin... bütün sevinçler ve yaşama dair ne varsa senin olsun...
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |