|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Habip_Yıldız,Açılış Tarihi: 23 Mart 2017 (19:49), Konuya Son Cevap : 23 Mart 2017 (19:49). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Mart 2017, 19:49 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 56841 Üyelik T.:
15 Ocak 2017 | Kalaycı Hekim - Afet İnce Kırat Kalaycı Hekim - Afet İnce Kırat KALAYCI HEKİM Kullanmaktan çıktıysa kalbinizin kızılı Ve süngüt bağladıysa çalışmaktan böbrekler Yaşınızdan ötürü yorgunsanız hâsılı Ağrıyorsa sürekli sırtınızda kürekler Mahallenize geldi becerikli kalaycı İşimde ustayım ben sanmayın ki alaycı. Önce biraz yakarız yağlarınız yok olur Kibrini kabartırız birkaç damla asitle Islak kumla ovarız delik gözenek olur Hemen parlar sanmayın bütün işler taksitle. Mahallenize geldi becerikli kalaycı İşimde ustayım ben sanmayın ki alaycı. Sonra ateş yakarız tercih edilen koktur Yanmaya başlayınca güç veririz körükle İşin özü yanmakta başka çaresi yoktur Yeterince ısınmaz bir parça üfürükle. Mahallenize geldi becerikli kalaycı İşimde ustayım ben sanmayın ki alaycı. Isınan organlara biraz nışadır gerek Son işleme hazırsa yoğun olur dumanı Kalayı bir pamukla malzemeye sürerek Soğutmaya alırız istirahat [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı. Mahallenize geldi becerikli kalaycı İşimde ustayım ben sanmayın ki alaycı. Sormayın sakın bu kim adım kalaycı hekim Şifaya erersiniz mutlaka benim ile Bir daha doğamaz ki insanoğlu tek çekim Bir çalım atarsınız gelince Azrail’e. Mahallenize geldi becerikli kalaycı İşimde ustayım ben sanmayın ki alaycı. Sakın kalaycı olduğumu düşünmesin kimse sadece araştırıyorum. İzmir’den selamlar... AFET İNCE KIRAT
__________________ Habip |
Konu Sahibi Habip_Yıldız 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hasret Çeken Biri Var | Şiirler ve Şairler | Habip_Yıldız | 0 | 1303 | 23 Mart 2017 19:56 |
Kalaycı Hekim - Afet İnce Kırat | Şiirler ve Şairler | Habip_Yıldız | 0 | 1194 | 23 Mart 2017 19:49 |
Mert Olun - Afet İnce Kırat | Şiirler ve Şairler | Habip_Yıldız | 0 | 1402 | 23 Mart 2017 19:48 |
Anne Bak Üşüyorum - Özlem Özbek | Şiirler ve Şairler | Habip_Yıldız | 0 | 1163 | 15 Ocak 2017 18:09 |
Yaşamak Güzeldir Anne - Yusuf Hayaloğlu | Şiirler ve Şairler | Habip_Yıldız | 0 | 876 | 15 Ocak 2017 18:07 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |