|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Habip_Yıldız,Açılış Tarihi: 23 Mart 2017 (19:56), Konuya Son Cevap : 23 Mart 2017 (19:56). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Mart 2017, 19:56 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 56841 Üyelik T.:
15 Ocak 2017 | Hasret Çeken Biri Var Hasret Çeken Biri Var HASRET ÇEKEN BİRİ VAR Bir Ege akşamında, sahilde bir yerlerde Tek başına oturmuş, hasret çeken biri var Uykusuz bekleyişle, kahreden seherlerde Ağlamaklı gözünden, yaşın döken biri var Ay ışığı vurdukça, depreşiyor anılar Dalga taşa vurdukça, hoş geliyor tınılar Yokluğun kahrederken, bu kalp nasıl iniler Özlem sancılarıyla, şafak söken biri var Ay buluta girince, gam, kasavet bürüyor Damarımda kan değil, sanki hasret yürüyor Vuslatı silmiş kader, ağlarını örüyor Ey vefasız bak sana, sahip çıkan biri var Ağaç dalın da hüzün, sanki çiçek açıyor Hüzzamlı sanıp beni, mutluluk hep kaçıyor Bak evimin üstünde, yarasalar uçuyor Sevdamın surlarını, her gün yıkan biri var Düşünüp duruyorum, senli güzel günleri Ben hala yaşıyorum, unutulmaz dünleri Söküp atmak mümkün mü, o güzelim anları Hiç bıkıp usanmadan, sevgi eken biri var Belki unuttun beni, kaçtığın bu şehir de Senden başka sevmedim, ben evveli, ahir de Aşk içmeye çalıştım, ben ki asi nehir de Kurumuş sahralara, çiçek diken biri var Lüzumsuz’um yan yana, biz bize yakıştık ya Unuttun mu bir zaman, hani biz aşıktık ya O ağacın altında, gözgöze bakıştık ya O sararmış resmine, her gün bakan biri var Sadık DAĞDEVİREN Aşık LÜZUMSUZ
__________________ Habip |
Konu Sahibi Habip_Yıldız 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hasret Çeken Biri Var | Şiirler ve Şairler | Habip_Yıldız | 0 | 1302 | 23 Mart 2017 19:56 |
Kalaycı Hekim - Afet İnce Kırat | Şiirler ve Şairler | Habip_Yıldız | 0 | 1194 | 23 Mart 2017 19:49 |
Mert Olun - Afet İnce Kırat | Şiirler ve Şairler | Habip_Yıldız | 0 | 1401 | 23 Mart 2017 19:48 |
Anne Bak Üşüyorum - Özlem Özbek | Şiirler ve Şairler | Habip_Yıldız | 0 | 1162 | 15 Ocak 2017 18:09 |
Yaşamak Güzeldir Anne - Yusuf Hayaloğlu | Şiirler ve Şairler | Habip_Yıldız | 0 | 876 | 15 Ocak 2017 18:07 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |