|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _bülbül_,Açılış Tarihi: 12 Mayıs 2008 (19:05), Konuya Son Cevap : 12 Mayıs 2008 (19:11). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Mayıs 2008, 19:05 | Mesaj No:1 |
Biricik Aşkıma Biricik Aşkıma Alemler nura gark oldu, O’nunla övündü, Kisralar çılgına döndü,tabiat alevleri söndü Nübüvvet mabedinde,hakikat sabahı göründü. Kokusu güzel,nuru ışık,canım peygamberim. Ötelerin ötesinde,nurlu yaratılışın temsilcisi. Bitmeyen merhametin, parlayan güneşi. Allah’ın habibi Resûllerin efendisi, Yol göstericimiz,canım peygamberim. Sevgisiyle,Resûle ağlayıp inleyen kütükler. Selam verip,dağlar taşlar nasıl feryat ettiler. Bulut ağlamadıkça,yeşillikler nasıl güler. Gönüller sultanı canım peygamberim. Etrafını kuşatan ikram,Medine semalarına yayılır. Yüce elçi,ifadeye sığmayan bir sevinç bir hal alır. Onun cömertliğini anlatmaya diller aciz kalır. Cihana ışık saçan,Hatemül enbiyasın. Resûlü Ekrem oturdular,Kubadaki kuyu başına Müyesser oldu Cennetül âla birkaç arkadaşına. Çağrıldılar huzuru Resûle isim isim tek başına. Nübüvvet mabedinin,Havzu kevserin sahibisin. Severlerdi Resûlü sıkaleyni,bitmez tükenmez hazla Taat itaat timsali,meleklerin gaslettiği Hanzala. Verdikleri andaki sevinç,nail oldukları sevinçten fazla Allah’ın davasını yükseltin, düşmanlarını susturdun. Söyliyeyimde gönlümde ki,gam dağılsın gitsin. Bütün övgülerin sevgilerin üstündesin. Kıyamete kadar övsem, Sen bitmezsin İki cihan serveri, hatemül enbiyasın. ............................ Ey Allahım! Resûlüne hakaret edenlerin yüzleri kara olsun,Kalplerine korku sal, Ayaklarına titreme ver...' Bizleri dünyadan milyonlarca büyük ve geniş olan Cennete çağıran, Müminlere çok şevkat ve merhametli olan, yüce peygamberime,salat ve selam olsun. | |
Konu Sahibi _bülbül_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Adem olmaktır tek hevesim | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 4 | 2711 | 22 Mayıs 2010 11:27 |
Dostlarımız........ | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2337 | 09 Mayıs 2010 10:35 |
İsmailce kurban olabilmek | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 3 | 3095 | 21 Kasım 2009 20:58 |
Ömür seccadesini gönül dergahına serenlere...... | Makale ve Köşe Yazıları | _bülbül_ | 2 | 2310 | 12 Kasım 2009 21:52 |
çarpık çağ..... | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 2 | 2040 | 12 Kasım 2009 21:43 |
12 Mayıs 2008, 19:10 | Mesaj No:2 |
Cvp: bİRİCİK AŞKIMA
Gül kokusunu sizden mi almış bilmem Bir ateş attınız içime sönmez yanar her dem Bükülür boynum, bir gariplik çöker Doyulmaz güzelliğinize hasret kaldı bu gözler! Efendim benim güzel efendim Sultanım benim gül sultanım Dilenciyim, kapınıza geldim dayandım İşte bu zalim nefsim işte bunlar günahlarım Size uzattım ellerimi şahidim olun Biz gözyaşı dökemedik, tövbemiz için siz dökün; Efendim benim güzel efendim Sultanım benim gül sultanım Altın bir nesilden geldiniz Hoş geldiniz sefa geldiniz bizlere şeref verdiniz Rabbimizin şahidi, peygamberimizin varisi Gönüllerimizin şifası, aşka susamışların deryası Efendim benim güzel efendim Sultanım benim gül sultanım Dünya’dan eser bulunmaz kalbinizde Misk kokuları eksik olmaz elbisenizde Güzellik sizinle güzelliğini bulur Yürüyünce toprak sizi kıskanır olur Efendim benim güzel efendim Sultanım benim gül sultanım Gelenler kozaydı, kelebek oldu, sonsuza uçtu Bu garip hasretinizle yandı kül oldu Bu tendeki can, can evinden çıkıp size gelmek ister Son nefesinde sizden himmetinizi bekler Efendim benim güzel efendim Sultanım benim gül sultanım | |
12 Mayıs 2008, 19:11 | Mesaj No:3 |
Cvp: bİRİCİK AŞKIMA Hosgeldin sultanim bana hosgeldin Aski da sevmeyi de bana sen ögrettin Yaninda nese, sevinç getirdin Hosgeldin sultanim bana hosgeldin Kararan dünyama bir isik verdin Mutluluk yollarini sen önüme serdin Gönül bahçelerinden bana gül derdin Hosgeldin sultanim bana hosgeldin Ümitsizce yürüyordum hayat yolunda Yasadigimi bilmiyordum yalan dünyada Isyan etmekte vardi bunun sonunda Hosgeldin sultanim bana hosgeldin Dost bildiklerim bana sirt dönüyordu Her iki gözümden yaslar akiyordu Su gönül tahtim bombos duruyordu Hosgeldin sultanim bana hosgeldin Sen iste önünde diz çökeyim Sen iste yalvarip boyun bükeyim Sen iste kölen olup yolunda öleyim Hosgeldin sultanim bana hosgeldin | |