|
Konu Kimliği: Konu Sahibi iman81,Açılış Tarihi: 06Haziran 2008 (23:48), Konuya Son Cevap : 15 Mayıs 2018 (21:22). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06Haziran 2008, 23:48 | Mesaj No:1 |
ıraklı çocuk ıraklı çocuk Merhamet hür Dünyaya bu kadar mı IRAK ' ta? Ben Basralı Ömer, Belki haberin yoktur diye yazıyorum Mr. Franks. Önce demokrasi yağdı göklerimizden, Sonra özgürlük geçti üstümüzden Palet palet. Ve insan hakları Namlularından Saniyede bilmem kaç adet. Demokrasi bizim eve de isabet etti Bir gün sonra anladım koptuğunu ayaklarımın. Tam onsekiz adet insan hakları saymışlar Vücudunda babamın. Annem yoktu zaten Ben doğarken ilaç yokluğundan ölmüş Ambargo falan dediler ya Anlamadım çocukluk aklı işte Oluşmadan sökülmüş. Sizde de barış böyle midir Mr. Franks? İnsan hakları çocukları yetim Ve ayaksız bırakır mı orda da? Düşer mi ayın kan gölüne aksi Güpegündüz düşer mi Pazar yerine demokrasi? Zenginlik İnsanları korkudan uykusuz bırakır Kuşlar gökyüzünü terk eder mi orda da? Babamla mırıldandığım son dua dilimde Ayaklarım hastanede Ve giymeye kıyamadığım pabuçlar Kaldı elimde. Çocukların var mı Mr. Franks? Al, oğluna götür onları bari ise yarasın Kim bilir belki baktıkça Bazen beni hatırlasın. Bu nasıl demokrasi Mr. Franks? Düştüğü yeri yaktı Merhamet hür Dünya' ya Bu kadar mi IRAK 'tı size? | |
Konu Sahibi iman81 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Aklını Başına Al... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | İSRA | 1 | 1860 | 07Haziran 2008 01:18 |
Bizim pazarımızda geçer tek akçedir Gül.. | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Seleme | 3 | 1801 | 07Haziran 2008 01:13 |
Bir çocuğun namaz kılma Öyküsü | Çocuk ve Aile Sağlığı | su damlası | 5 | 2101 | 07Haziran 2008 01:02 |
ıraklı çocuk | Şiirler ve Şairler | nurşen35 | 2 | 2034 | 06Haziran 2008 23:48 |
Dua | Dua Bölümü | medinelii | 2 | 1609 | 06Haziran 2008 21:24 |
06Haziran 2008, 23:54 | Mesaj No:2 |
Cvp: ıraklı çocuk
elinde azıcık kuvveti olan mazlumu ezmeye çalışıyor.bugun dünyanın dört bir yanında müslümanlara zulum ediliyor.ve bunun adı demokrasi oluyor.başörtüsü sorununda aynen bunun gibi bişey.müslüman bir ülkede islamiyetin en büyük emirlerinden biri olan başörtüsü hakkında müslümanlara zulum ediyor.ve bunu adı demokrasi oluyor.mehmet akifin dediği gibi zulme sessiz kalamam zulmu alkışlayamam gelenin keyfi için gidene kalkıp sövemem.zulme sessiz kalmayalım.
| |
15 Mayıs 2018, 21:22 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Ben Basralı Ömer.. Belki haberin yoktur diye yazıyorum Franks.. Önce demokrasi yağdı göklerden Sonra özgürlük geçti üstümüzden Palet, palet.. Ve insan hakları namlularından Yüzü maskeli adamların Saniyede bilmem kaç bin adet.
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |