|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Huzurİslam,Açılış Tarihi: 30Haziran 2008 (15:16), Konuya Son Cevap : 01 Temmuz 2008 (12:45). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30Haziran 2008, 15:16 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Yâr Anneciğim Yâr Anneciğim Hoşgörü tatilde, sevgi firarda İnsanoğlu sağır, kör anneciğim Bir çıkmaz yoldayız, cemiyet darda Kahırla yaşamak zor anneciğim Sinem alev ateş yanıyor şimdi Yüreğim hicranda, kanıyor şimdi Seni cümle âlem tanıyor şimdi Hasret yüreğimde kor anneciğim Her gece yarısı düşüme düştün Bir burak misali peşime düştün Erittin karımı kışıma düştün Bu rüyayı hayra yor anneciğim Benimle ağladı mehtap bu gece Boğazımda düğümlendi her hece Ağladım, gözyaşı döktüm günlerce Ruhun ahvalini sor anneciğim Buz tutmuş hissiyat, sanki zemheri Karanlığa boğmuş hüznün her yeri Hicrandır nihayet kulun kaderi Tuvalimdeki renk mor anneciğim Bülbül çilelerde, gonca gül nazda Hayalim tarûmar, kalbim niyazda Buz tutmuş hatıran gece ayazda Bu çıkmaz hâlimi gör anneciğim Suretim gülse de yanıyor özüm Sensiz, hakikati görmüyor gözüm Gönül teli kırık, çalmıyor sazım Perdeli gözlere fer anneciğim Her şafak vaktinde seni özlerim Ufkun ötesine dalar gözlerim Çaresiz kalmışım, tutmaz dizlerim Mübarek elini ver anneciğim Rahmet yağmurları bize de yağar Gün gelir ufuktan bir bedir doğar Işık hüzmeleri zulmeti boğar Karanlığıma nur ser anneciğim Bahçemdeki güller boynunu bükmüş Kökleri kurumuş, yaprağın dökmüş Gönül coğrafyama karanlık çökmüş Yetim güllerimi der anneciğim Mecnun Leyla’sına, çöllere küstü Umutlar, umuttan umudu kesti Serzeniş nafile, kırıldı testi Dört yanımız isyan şer anneciğim Mavera çağırır her gece beni Bir sıtma nöbeti sarar bedeni Aslında terk eder kalan, gideni Sensiz dünya bana dar anneciğim Gözlerim mâziye, hayale dalmış Ruhu yedilere, kırklara salmış Senden bize bir çift hatıra kalmış Yüreğimde üşür kar anneciğim Ninniler söyleyin, geceye inat Şefkat hislerini içimize at Hayatlara pusu kurmasın hayat Dünya dünya değil, nar anneciğim Bırakma elimi, tut düşüyorum Buna hayat dersen eh yaşıyorum Temmuz sıcağında çok üşüyorum Sıcak kollarını sar anneciğim Didarın ruhumu süslüyor her an Duanla yeşerir bu bedende can Vuslat derken beni sarar heyecan Senden gayri var mı yâr anneciğim? M.Nihat MALKOÇ |
Konu Sahibi Huzurİslam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Yüreğimden Nağme-i Ç/alıntılar | Şiirler ve Şairler | HakikaT | 3 | 2393 | 13 Ocak 2010 22:19 |
Sabr-ı Sükut/ medineweb.net | Şiirler ve Şairler | Esma_Nur | 4 | 2621 | 13 Ocak 2010 22:12 |
Sen Bilme Beni, Ey Ebed Güzeli! | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 3 | 2352 | 13 Ocak 2010 21:56 |
54.Haftanın Misafiri ''kocaklar'' | Hafta'nın Misafiri | Emekdar Üye | 26 | 11519 | 10 Ocak 2010 20:32 |
Yâr Kucağı | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 1 | 2041 | 09 Ocak 2010 00:08 |
30Haziran 2008, 22:59 | Mesaj No:2 | ||
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | Cvp: Yâr Anneciğim Alıntı:
Alıntı:
| ||
30Haziran 2008, 23:33 | Mesaj No:3 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Yâr Anneciğim
anne sevgisini bize hatırlatan,galeyana getirten bu nefis şiire teşekkürler... + takdir.. |
01 Temmuz 2008, 12:40 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Yâr Anneciğim Alıntı:
| |
01 Temmuz 2008, 12:44 | Mesaj No:5 | ||
Cvp: Yâr Anneciğim Alıntı:
allh annesi olmayanlara sabır versin eşime ben çok üzülüyorum insanın annesinin olmaması ne kötü birşey düşünemiyorum annemin olmamasını ölürüm heralde................. | |||
01 Temmuz 2008, 12:45 | Mesaj No:6 | |||
Cvp: Yâr Anneciğim Alıntı:
amin | ||||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |