|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Arın,Açılış Tarihi: 16 Temmuz 2008 (23:30), Konuya Son Cevap : 11 Ağustos 2024 (15:29). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Temmuz 2008, 23:30 | Mesaj No:1 |
Hotmail Nokta Kom Gitsin Boşver !... Hotmail Nokta Kom Gitsin Boşver !... Toprak ekilmiş ağaçlarda kaldı dudaklarımı astığım cek/etim Yanlış türküler söylemedik demiştin Topraklar s/oldu sen suların saçlarını taramayalı! Andolsun ki bize içimizden bir elçi gönderilmişti Elçi bize içimizden (Mİ) gönderilmişti?? İçim dışım paramparça şimdi Sen içimden dışımı söküp götüreli... Hançerlerim sırtından vuruldu Beton emen dudaklarım dökülüyor tel tel Dallardan kendimi toplasam Tohuma dönen bütün yolları şaşıracağım Göz kapaklarımı örtüyorum geceleri altıma Ayaklarımı çekiyorum çeneme Kirpiklerimle yazdığım mektuplarım morardı...sonrası: Lut!! Bahar geldi avuçlarıma Elimin tersini bula(ma)dım Evde yoktum sana kapıyı açtığımda Ana dilim ben çok küçükken ölmüş Beni komşular d/ağladı.. Ziyan olmasın diye büyümedim uzun yıllar Bu yüzden herkesin külüne muh/tacım Kum gider sel kalır inleyişlerimde Sel de gider.. Rüyalarım ah... Kulağımı okuyorum ağzıma Bir uyanıyorum sen yoksun Günlerce bekliyorum gelirsin diye Bütün istasyonlar odama boşalıyor Bir yabancı cüzdanını düşürüyor İçinde sana henüz yazmadığım satırlar... benden başka herkes adımı söylüyor Ansızın bir tren kalkıyor limanlardan.. kendime uğrayacağım bir adres sıkıştırıyorum ellerime.. varır varmaz arıyorum kendimi ben gittikten sonra bir daha uğramadığımı öğreniyorum duvarların karardığından.. asılı kalıyor ellerim havada bir vedaya... gelmeyen ve geçmeyen herkes saçını düğümlüyor parmak uçlarıma... Yakınlarını arayan k/ayıplara karışıyorum Ara(ma)dığım herkese ulaşılabiliyor Rastladığım herkese başımı okş/atıyorum Başım dökülüyor saçlarımdan...din’mi;yorum..? Bunca kitap Bunca sayfa Bunca şiir... Göbeği açık: çarşaflı azizeler aşkına düş peşime Artık rüya da görmeyeceğim bak göreceksin görmediğimi.. Eksik ve sağır rabıtalarda gözlerimi kap/atamayacak kadar Yaş’lıyım... İhlasını kaybetmiş aşklar adına Ben ey! Ben ey! Ben ey! İlk taşı sevabı olan atsın (mı) bana... Artık kovulabilirim dünyadan... Beni bağışla(ma) Rabbim!! Ne işim var bunca bağışlanmışlar arasında Ben bir aziz de değilim... Her şeyi bilenin bile bilmediği(!) bir duayım işte... kabul olunmadım: şükür... ve adem alemlere önceden bildirir: “ben yer yüzünde kan dökeceğim bunu herkes bilsin ve ayağını denk alsın lütfen...”!!! Melekler haklıydı: “Yoksa yer yüzünde halife dökecek bir kan mı?”... ey kahkahalarımıza kan döken sevgili!!! İnanmıştım sana bir kabir azabına inanır gibi... kalmamak üzere gitmedin.. yalvardım oysa sana Bir günde üç yüz sene yaşanır mı? ben gideli toprağın tırmaladığı kaç kadın doğur(a)mamış beni? Ayaklarıma basan gökler de tanımıyor artık gözlerimi Bir dine inanır gibi gelmiştim sana İlk ayet:”Bütün aşklara yalan söyleyerek başlanır” dedin Dört kutsal kılıfa sarılmış ellerimi verdin bir kitaba... Okudukça köreldim... Yazık çok geç tanıdım seni Yanlış türküler söylemedik demiştin Yanlış türküler söylemedik demiştin Yanlış türküler söyl... et hotmeyıl nokta kom gitsin boşver!!! Sevgili teknoloji!! sevgi(li)lerimiz artık sana benziyor.. Bir mesaj alındı: “s.a nbr? sevgili sevgilim çok düşündüm telefonumun o çok sevdiğin rengini değiştirmeye karar verdim.. bir de senden ayrılmaya karar verdim.. hakkını helal et sen tanıdığım en güzel insandın.. bilmiyorum belki de bana fazla iyiydin.. (bed)dualarını esirgeme... biliyorum çok üzüleceksin ama peygamberimizde siz benim bildiğimi bilseydiniz çok(!) gülüp az(!) ağlardınız demiyor muydu(!!!)? Ne d/(em)iyorum böyle ben? ah kafamı karıştırdım dünyanın pisliği ile Bunca kitap bunca şiir bunca sayfa ah... | |
Konu Sahibi Arın 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Azerinin aşkı :) | Serbest Kürsü | Filistin | 6 | 2585 | 21 Mayıs 2009 18:27 |
Futbol dini !.. | Serbest Kürsü | NUR | 2 | 2063 | 21 Mayıs 2009 18:24 |
ZİMEN DEFTERİ NEDİR BİLİYOR MUSUNUZ ? | Serbest Kürsü | Arın | 0 | 1831 | 21 Mayıs 2009 17:08 |
DUALARINIZ KABUL OLMUYORSA.. | Serbest Kürsü | inzar | 1 | 1814 | 21 Mayıs 2009 12:03 |
MEŞHURLARIN OKUMA ALIŞKANLIKLARI | Serbest Kürsü | Arın | 0 | 1760 | 21 Mayıs 2009 11:56 |
16 Temmuz 2008, 23:38 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Hotmail Nokta Kom Gitsin Boşver !... Valla içimiz dışımız teknoloji olmuş. Arkadaşlarla bi atasözünü değiştirdik "İnternet çıktı mertlik bozuldu" Paylaşım güzeldi teşekkür ederiz. |
25 Ekim 2022, 21:43 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Çağ elektrik-elektronik çağı, bu çağda bitermi biter. İşte o zman dimdizlak ortada kalmaz inşallah teknoloji insanı ve duyguları Ne kafa karışıklığı yapmış teknoloji ve nasıl güzel ironik bir anlatım.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
11 Ağustos 2024, 15:29 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
Bir mesaj alındı: “s.a nbr? sevgili sevgilim çok düşündüm telefonumun o çok sevdiğin rengini değiştirmeye karar verdim.. bir de senden ayrılmaya karar verdim.. hakkını helal et. Tamda öyle olduk korkudan ölüyoz interneti gidecek sosyl mdya kapanck diye
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |