|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Belgin,Açılış Tarihi: 06 Ağustos 2008 (18:17), Konuya Son Cevap : 14 Ocak 2023 (23:46). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Ağustos 2008, 18:17 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Acının Tarifi Acıyı Acıtırmış... Acının Tarifi Acıyı Acıtırmış... Acının Tarifi Acıyı Acıtırmış... İçim acıyor...Ne tarif edilmez bir duygu bu...Yerini belli edemiyorum..."Sol yanım" diyemiyorum mesela...İçim işte...Her zerrem, her nefesim...İçim acıyor, dayanamıyorum..Nasıl tarif edilir bilmem ki... Hem tarif etmeye gerek var mı ki.. "İçi acıyan" anlar ancak bendeki bu hali... Gökyüzüne bakıyorum...Hilal çıkmış bu akşam...Ama her zaman karşısındaki yıldızı kollarıyla sarar gibi duran hilal, bugün sırtını dönmüş yıldıza...Hilal küskün, yıldız üzgün...Sanki onlar bile beni anlatıyor,onlar bile halime tercuman...Bu ıssızlık, bu yalnızlık ne yaman!...Ne çöle benzer halim, ne okyanusa...Hani okyanus çöle yağsa belki çiçek açar da, bir ot bile yeşermez gönlümün umut dağında... Bitişleri içiyorum yudum yudum...Elimden gelse, becerebilsem, bir gün boyu uyurdum...Uyur ve unuturdum...Lakin olmuyor, uykular firari...Geceler,bitmek bilmez karanlık, bir ânı asır misâli...Sabah olsun diye yalvarıp duruyorum...Hayallerimi gecenin bağrına dolduruyorum ve şafak sökmeden hepsini vuruyorum...Güneş doğuyor ,lakin gönlüme değil... Kalemi elime almışım farkında olmadan...Bakıyorum ki yazmaya başlamışım...İstemiyorum...Hele sana yazmayı hiç istemiyorum... Kendi ırmaklarım, kendi içime çağlasın artık Kendi bendlerimi yıkayım Hasretlerim yaralarımı dağlasın Kendi gözlerime bakayım Ve gözlerim halime ağlasın Kendi şehirlerim viran olsun Kendi kendime öleyim Kalemim kendimce sussun... Ve sen bilme.... Sen bilme depremlerimi Görme içimde çöken viraneleri Harap bahçelerimde baykuşlar öter şimdi Cemreler düşmez yüreğime Kışın hükmü sürer ebedi Sen bilme iç acılarımı... Bilme gönül sancılarımı... Ve sen görme gözyaşlarımı... Sen üzülme../ alıntı
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
Konu Sahibi Belgin 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Ben Sana Gül Diyemem | Hz.Muhammed(s.a.v) | Belgin | 0 | 2468 | 29 Eylül 2009 10:25 |
Bir evliyayı vesile ederek dua edilirmi? | Soru Cevap Arşivi | Kara Kartal | 21 | 11081 | 24 Eylül 2009 10:38 |
Mahşerde âzâlarımızın konuşması | Soru Cevap Arşivi | KuM TaNeSi | 1 | 2680 | 17 Eylül 2009 16:06 |
Zekâtını vermeyenlere ibrettir Sâlebe'nin servet... | Zekat-İnfak | dua dilencisi | 1 | 2293 | 17 Eylül 2009 10:56 |
Yaşlı kadınların tesettürü... | Tesettür Konuları | Belgin | 0 | 2714 | 07 Eylül 2009 09:26 |
06 Ağustos 2008, 18:31 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Acının Tarifi Acıyı Acıtırmış... İçim acıyor sebebini bilemediğim... etrafımdakilere anlatamadığım. en yakınımdaki dostuma söyleyemediğim, başımı omzuna koyup anlatamadığım bir acı. içimden hıçkırarak ağlamak geliyor... gözlerimde yaşlar birikiyor.... yanaklarıma akmasına izin vermeden durduyorum... sanki içten içe daha da acıtıyor.... içimde birikiyor.... ne zaman taşacağını bilemediğim...tarifini çözemediğim ama çok kanatacığını sandığım bir acı....içim acıyor içim... paylaşım için..eline sağlık kardeşim... |
06 Ağustos 2008, 18:35 | Mesaj No:3 |
Cvp: Acının Tarifi Acıyı Acıtırmış...
çok güzel bi paylaşım olmuş ellerinize saglık allah razı olsun
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
06 Ağustos 2008, 19:16 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Acının Tarifi Acıyı Acıtırmış... huzurislam kardeşim seninde eline sağlık ) teşekkür.. ziya kardeşim sağolasın.. beğendiğinize sevindim..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
21 Mayıs 2009, 22:58 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | RE: Acının Tarifi Acıyı Acıtırmış...
Acıyı ancak çeken anlar sol yanında yara varmış gibi acır
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
14 Ocak 2023, 23:46 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Kendi şehirlerim viran olsun Kendi kendime öleyim Kalemim kendimce sussun... Ve sen bilme.... Çok anlamlı
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |