|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MescidiAksa,Açılış Tarihi: 20 Ağustos 2008 (10:50), Konuya Son Cevap : 12 Ekim 2008 (21:46). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Ağustos 2008, 10:50 | Mesaj No:1 |
aglamak istiyorum aglayamadıgıma aglamak istiyorum aglayamadıgıma ..:AğLaMaK iStİyOrUm AğLayAmAdIğImA: Bizde birer kutlu sahabiler gibi olabilirdik O'nu birkez dünya gözüyle görebilseydik özlem yakıyor içimi , ruhum daralıyor ruhum neden biz O sevgiliden bu kadar kaldık mahrum? ağlamak istiyorum ağlayamadığıma hıçkıra hıçkıra can vermek istiyorum O sevgililer diyarının topraklarında O aşklar mekanının kuşağında varıp eteklerine O güzel şehrin sürüp gözyaşlarımı cübbesine sevgilinin doya doya seyretmek isterdim O'nu belkide canımı can bilmek , O'nun canından neden O sevgiliden mahrumuz? O yok , yok aramızda sahipsiz kaldık günah mahkumuz... O olsaydı kızmazmıydı bütün bu olanlara yada izin verirmiydi şu yaptıklarımıza? cehlimizi bilmiyoruz , yinede alim gibi yaşıyoruz dergahına post vermeden zevk-ü sefa sürüyoruz O'nun o güzel yüzüyle neden şereflenemiyoruz ağlamak istiyorum ağlayamadığıma seven sevdiğinden mahrum olurmu söyleyin? seviyoruz diyoruz sevgilimizi belkide tanımıyoruz O'nu ünlüleri tanıdığımız gibi kaybettik sevdayı , yitirdik , O'nu bekliyoruz içten içe kemirikavuşan kovuşuyor sevgiliye , biz hala sarhoşuz evet ağlamak istiyorum ağlayamadığıma O'nun yanında dizinin dibinde O'nunla beraber yaşamadığıma... kahroluyorum her düşünce zerresinde içten içe kemiriyor , yarayı kurtlar it atıyor , anneler , ablalar , kadınlar kutlu asker yok , sahabe yok , şanlı ordu yok fatih kayıp , akşemseddin ölmüş , hacıbayram yitik nedir bu karanlık? karanlıklar içinde herşey silik tarih kan ağlıyor istikbalin evlatlarına caddelerde fuhuş yapan cehlin torunlarına daha kötüsü azgınlaşan mü'minler gece gündüz onların cem'iyle nlarla beraber. sorma bana neden ağlamadığına hala ben ağlamak istiyorum ağlayamadığıma! ...
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
Konu Sahibi MescidiAksa 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Ağlama Karanfil | İlahiler/Ezgiler | Mihrinaz | 2 | 2861 | 05 Ekim 2010 01:24 |
Sensin Gülüm /medineweb | Şiirler ve Şairler | su damlası | 9 | 3456 | 03 Ekim 2010 23:23 |
Gününü tek kelime ile anlat | Forum Etkinlileri | su damlası | 82 | 69119 | 28 Eylül 2010 12:09 |
16. haftanın konugu Belgin | Hafta'nın Misafiri | Belgin | 28 | 12016 | 22 Şubat 2009 21:03 |
Tartışanlara şiir.. | Şiirler ve Şairler | MescidiAksa | 4 | 2291 | 19 Şubat 2009 10:14 |
20 Ağustos 2008, 11:30 | Mesaj No:2 |
Cvp: aglamak istiyorum aglayamadıgıma Can canibinden bir tür cilvelerle, Cevri cefaya rağmen, coşmadan ve taşmadan; Cürüm ve cefa vermeden etrafına Cevahiri azalarla ziynetler yüklenip Cesaretle canan iline akarken Cadde-i cemiyetin, can alıcı cambazlarının Cazibeli caydırırcı cebirlerine, Cengaver bir cehtle cesurca karşı çıkıp, Cihan-ın cevrinde can şifrelerinde... Cömertçe coşarak , can deminde Can cemrelerini, Cihad-ı fisebilillah cihetinden sunup Canan denizinde mütevazı kimliğini... Cuş-u huruşa erdirmek değilmi gaye?. Asude bir gönülle alemi temaşa edip Azameti ilahiye yi müşahede eylemek Arif bir ahlakla ahirete azmedip Azın kanaatinde fakrı farkederek Allah’a cc.canibine akıl baliğ bir gayretle... Arz eylemektir beden emanetini gaye. Fani alemin fakirliğini bilip, Fatiha fakültesinde ilim ikmal eyleyerek Fasiküllerinin her bir filmlerini Fanusunda banyo edip gönlüne Fani yetine zamanı fırsatı, ferah bilip Feth ederek nefsin varlığını Fihrist edip ademiyetini zatına Ferdi fonksiyonunu, sona ermeden... Faziletle kemale erdirmektir gaye. Ezel ve ebed kavramlarının eşit adaleti Ezelin egemen mülküne müritleştirirken Eğitici dünyanın efsunlarından etkilenmeden Edepli ve ehliyetli hilafetimizle Eksikliğimizi bilerek varlık mücadelesinde Engin bir gönül edasında, ergin hüviyette Esası cennet olan, ebed alemiyle eşleşerek Eyer-i iradeyle, nefsi, evliya eylemektir gaye. Elem elbiselerinden soyarak akıl ve imanı Emaneti, engebeli, badirelerden sıyrılıp Eylemin eza ve cefalarına eyvallah demeden Rabbin radarını, her an bir radyo gibi Rahatlıkla hissederken Gönül makamlarımızda Rahmetinden ümit var bir ruhla Rehber-i rana’nın göz rasathaneler iden Röntgeninden, geçip reçete-i ferahında Rıza rüzgarının ruhu mest edişiyle rahatlamaktır. Rahman’ın rütbesi bilerek, rahlei - ilmi Rektör-ü Resul’ün, reçete-i sünnetiyle... Rızayı bulmaktır gaye. bilmem anlatabil,dimmi? varıdatı sır yani | |
20 Ağustos 2008, 11:33 | Mesaj No:3 |
Cvp: aglamak istiyorum aglayamadıgıma
allah razı olsun hocam çok güzel anlatınız bence elinize saglık
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
20 Ağustos 2008, 11:36 | Mesaj No:4 |
Cvp: aglamak istiyorum aglayamadıgıma biz hep onu hatırlatırız DÜNYA MUHAMMEDİ MUHABBETE BUKADAR HASRET KALMAMIŞTI SENİ ANLAYAMAMALARI NE ACI VE SENİ SEVERKEN TANIYAMAMALARI NE HAZİN. SEN BU ÇAĞA EN KUTLU MİSAFİR, EVVELİNDE MÜJDECİ VE HABER VERİCİYDİN AHİRİNDE UYARICI VE KORKUTUCU ÜNVANINLA NE GÜZELSİN YA İSA AS. BU ÇAĞIN HASRETLİ GÖNÜLLERİNE YAKACAĞIN MUHAMMEDİ IŞIĞINI HASRETLE BEKLİYORUZ. varıdatı sır yani | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |