|
Konu Kimliği: Konu Sahibi inzar,Açılış Tarihi: 27 Kasım 2007 (23:29), Konuya Son Cevap : 17 Eylül 2008 (00:03). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Kasım 2007, 23:29 | Mesaj No:1 |
yokluğumun resmi..(şiirdir) Yokluğumun resmidir yokluğumun resmi.. Attığım her adım benden uzakta Bastığım her yerde yokmuşum meğer Çırpınırken 'ben' denilen tuzakta 'Ben' bana saplanan okmuşum meğer.. Aklım kumsal iken, ben toz paresi Çıktıkça yükseğe, alçalır oldum.. Düşündüm, derdimin nedir çaresi Susarak konuşmak, sonunda buldum.. Esrarlı vuslata bir adım kala Hasretin vecdiyle, ben kement attım Yürekte boğulmak, ne güzel bela Battıkça kurtuldum, çıktıkça battım.. Görünmez cevheri buldum diyerek Körlüğü kör ettim, deli bir taşla Bilmeyi bilmeden, bildim diyerek Boşluğu doldurdum, dolu bir boşla.. Nasılların sebebini sorarken Sualimi cevapladım niçin'de Çokluğumda yokluğumu araken Yalnız kaldım yığınların içinde.. Satır, satır böldü beni heceler Her kırkımı, kırka yardım savuştum Boşluğumu kucakladı geceler Sessizlikte, gürültüyle boğuştum.. Var'da yoku, haykırırken her seda Aklım ki, aklımı başımdan aldı O'na gidiyorum, bana elveda Sonsuz olan sona, bir nefes kaldı.. uğur ışılak. | |
Konu Sahibi inzar 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
iyilik haddi aşarsa kötülük doğurur. | Adap-Edep-Ahlak | Mihrinaz | 2 | 2444 | 26 Şubat 2009 22:12 |
iç alemdeki her mana kabullenmiş değildir. | Adap-Edep-Ahlak | Mihrinaz | 1 | 1930 | 26 Şubat 2009 22:00 |
şiirdir. | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 3 | 1843 | 14 Şubat 2009 01:47 |
öteler... | Resim/Karikatür | AşıkıZehra | 3 | 1832 | 19 Ocak 2009 15:40 |
halifeye diz çöktüren köle | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Kara Kartal | 2 | 1784 | 07 Aralık 2007 10:18 |
27 Kasım 2007, 23:32 | Mesaj No:2 |
Cvp: yokluğumun resmi..(şiirdir) Lisan - I Hal Okyanusta kuruyorum Anlatamaz kuru yorum Yorum içine yorumun Yorumunu kuruyorum | |
28 Kasım 2007, 10:44 | Mesaj No:4 |
Cvp: yokluğumun resmi..(şiirdir)
Ya kardeşler... Şu bedenimin uğrayacağı akıbeti düşündükçe, Onun içim çektiğm zahmetleri düşününce, Acı acı kendime gülümsüyor Ve yazık bana diyorum.. Ahh Rabbim sen uyandır bizleri... Amin.... | |
10 Eylül 2008, 01:15 | Mesaj No:6 |
Yokluğumun resmidir Attığım her adım benden uzakta Bastığım her yerde yokmuşum meğer Çırprnırken ´ben´ denilen tuzakta ´Ben´ bana saplanan okmuşum meğer... Aklım kumsal iken, ben toz paresi Çıktıkça yükseğe alçalır oldum Düşündüm derdimin nedir çaresi Susarak konuşmak, sonunda buldum... Esrarlı vuslata bir adım kala Hasretin vecdiyle, ben kement attım Deryada boğulmak ne güzel bela Battıkça kurtuldum, çıktıkça battım... Görünmez cevheri buldum diyerek Körlüğü kör ettim, deli bir taşla Bilmeyi bilmeden, bildim diyerek Boşluğu doldurdum, dolu bir boşla... Nasılların sebebini sorarken Sualimi cevapladım ´niçin´de Çokluğumda yokluğumu ararken Yalnız kaldım yığınların içinde... Satır satır böldü beni heceler Her kırkımı, kırka yardım savuştum Boşluğumu kucakladı geceler Sessizlikte, gürültüyle boğuştum... Var´da yoku, haykırırken her seda Aklım ki, aklımı başımdan aldı O´na gidiyorum, bana elveda Sonsuz olan sona, bir nefes kaldı.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
17 Eylül 2008, 00:03 | Mesaj No:9 |
Cvp: Yokluğumun resmidir Susarak konuşmak, sonunda buldum... ne güzel ifadeler bunlar.. uğur ışılak'ın gönlüne sağlık senin de ellerine bülbülüm.. | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |