|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Arın,Açılış Tarihi: 15 Eylül 2008 (01:30), Konuya Son Cevap : 15 Eylül 2008 (02:23). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Eylül 2008, 01:30 | Mesaj No:1 |
Kayıpkentli'den...Bu Şarkı Burada Bitmeli Bünyamin!... Kayıpkentli'den...Bu Şarkı Burada Bitmeli Bünyamin!... Bu şarkı burada bitmeli Ve ben gitmeliyim... Kanımı dikerken nefesimle Kaç kişilik hayatlar yaşadığımı Aramaya gidiyorum Beni esir pazarlarında satacak Kafileler bekliyorum nicedir Ola ki yolum düşer Züleyha ya Ola ki zindanlar düşer yürek sarayıma Bu hikaye Tüm yalanlara sırtını dönüp gitmenin hikayesi, Bünyamin Ayakların altındaki çöle değil Yüreklerde taşınan çöle kızgınım Cayır cayır üşüyorum Ellerimde buzdan yangınlar... D/üşüyorum. Bu şarkı burada bitmeli Ve ben gitmeliyim Acı Acıdan Daha acı, Bünyamin! ırak Irak tan daha ırak İnsan insandan daha n/isyan.. Sırrımı kimseyle paylaşmadın; değil mi Bünyamin? Yara bende Mühür bende Sır bende... Bu aşka sırtımı döndüm Dünya durdu Kalbim durdu Gölgem durdu, Bünyamin! bak şarkımız ağzımızda zehir oldu Bize zehirden şarkılar söylemek mi kaldı, Bünyamin? Azığımız keder, bineğimiz gam... Yaramızdan güneşler de sağdık, he mi Bünyamin? Çoğaldıklarımızla ne kadar azaldık Azaldıkça avuç avuç çoğaldık Sabır yiğidin harcı Korkaklar taşıyamaz aşkı; satar, unutur bir köşede bir gün Zehri damıtmak,dost yolunda nöbet tutmak zemheride ayazda Aşığın işi... Ama aşıklarda gider, Bazen gitmekten başka çare de kalmaz, Bünyamin Bu şarkı burada bitmeli Ve ben gitmeliyim Babalar baba olsaydı Evlatlar şaşar mıydı? Beklerse bir evladı yine babası bekler Babama söyle yeni oğullar büyütsün Babama selam söyle oğullardan yüreği tam adam öğütsün Yüreğimize gül suyudur diye kim kireç döktüyse Bu sevdayı sırtından kim vurup gittiyse Allah ından bulsun! Bünyamin Bu şarkı burada bitmeli Ve ben gitmeliyim Buralarda artık güneş doğmaz Doğsa da bizim yaramıza ışığı vurmaz Bize ışık değil karanlıklarda yanan aşık lazım Yara bende mühür bende sır bende Bir ben var benden öte; ötesi bilmediğim bir ülke Aşığa yol yakışır. Vakit tamamdır O na ruhumun yaralı olduğunu söyle... KADİR BAL (Kayıpkentli) 04.02.2008 Saat: 09:34 | |
Konu Sahibi Arın 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Azerinin aşkı :) | Serbest Kürsü | Filistin | 6 | 2585 | 21 Mayıs 2009 18:27 |
Futbol dini !.. | Serbest Kürsü | NUR | 2 | 2063 | 21 Mayıs 2009 18:24 |
ZİMEN DEFTERİ NEDİR BİLİYOR MUSUNUZ ? | Serbest Kürsü | Arın | 0 | 1831 | 21 Mayıs 2009 17:08 |
DUALARINIZ KABUL OLMUYORSA.. | Serbest Kürsü | inzar | 1 | 1814 | 21 Mayıs 2009 12:03 |
MEŞHURLARIN OKUMA ALIŞKANLIKLARI | Serbest Kürsü | Arın | 0 | 1760 | 21 Mayıs 2009 11:56 |
15 Eylül 2008, 01:51 | Mesaj No:2 |
Cvp: Kayıpkentli'den...Bu Şarkı Burada Bitmeli Bünyamin!...
Çok güzel olmuş çok etkilendim Allahû tealâ razı olsun sizden ve sizin gibilerden..
| |
15 Eylül 2008, 01:55 | Mesaj No:3 |
Cvp: Kayıpkentli'den...Bu Şarkı Burada Bitmeli Bünyamin!... Şarkı bittiyse gitmeli.
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
15 Eylül 2008, 02:23 | Mesaj No:4 |
Cvp: Kayıpkentli'den...Bu Şarkı Burada Bitmeli Bünyamin!...
yaralı bir vakitte yaralı gönlüme hem merhem oldu hem tuz olsun zararı yok tuz yakar ama yara çabuk iyileşir...
| |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |