|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Huzurİslam,Açılış Tarihi: 20 Temmuz 2008 (02:03), Konuya Son Cevap : 13 Eylül 2008 (12:30). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Temmuz 2008, 02:03 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Kül ve Nur Kül ve Nur -bir omrun,kagida izdusumudur...- anlayamayacak kadar kucuktum basladiginda bu dunya surgunum; gunlerin gulsuz ve dikenli ikliminde gozbebeklerimi kandan cicekler gibi buyuttum.. bedenime arkadas pasli prangalar, kurek mahkumu cocuk ellerim, duslerim atesten deryalar... `yuru!` dedin ve basladi yolculugum. aynadaki suretimin, gelmis ve gecmis gunlerimin, gelecek ve gececek gunlerimin uzerine kayip neslimle birlikte yurudum.. `gor!` dedin gordum omrumu cocuklugumu gordum gule oynaya ilk gencligim gecti gozumun onunden aglaya aglaya... yelkovanin an be an soldurdugu akrebin kiskacinda ihanet mezarligina cok dostlar gomdum.. limansiz nice gemiler gordum;yuku,yalanci sevda.. bulutsuz yagmurlar fisildadi askin kisir anasinin adini kulagima; `gonul gozu surgulu Leyla..` iste boylece bir gece huzunler kusaginda iki cilt arasinda siir'i gordum.. sevdim siir'i.. sevmedigim gibi hicbir isi! ve aramak,`yanmak` icin ilk once! ve gozlerimi kapadigimda gordum ki; bir damlaysa kalbim,Deniz,bu... sonra... ask'i gordum atesi gorur gibi. ask'in huyu bozdu murekkebi; kabardikca kabardi kelimeler, karardikca karardi alinyazim... ve yazdikca yazdikca yillarca bir gun gordum ki yazdigim her kelimeyle birlikte KÜL'e dondum... `git oyleyse!` dedin, `bir denizin en gizlisine..!` kendi suskumla orada senin icin benden bir mihrap yonttum... ne akli selim,ne bir isikti muradim bekledim SES'ini gunlerce gecelerce. bu cileyi gutmek iicn tum columu yalin ayak,yalin yurek yurudum... kosturdum durdum aklimi fikrimin bir ucu Safa bir ucu Merve.. ve `Duy!` dedin birgun,bosuna beklemedim elbette! uyandi uyuyan kabim gecenin avuclarinda SES'inle.. o SEs ki bekledi Tur ve Hira aylarca,guneslerce.. `KÜN!` demistin bir zaman gulumsemisti Adem... ve bir nur yagmisti Cebrail'le dunyaya ve Muhammed titremisti `IKRA!!` inlemisti magara... iste bu iki kelam arasi gecen saniyeler sayisinca okudum duami sessizce tovbemi ekledigim hikayemi bunca `bol!` dedin ikiye boldum... senden once,senden sonra... yarisi `kul` simdi hikayemin.. aklim odunc alinmis iki kanadiyla bir garip pervanenin ucmakta Adin'a diger yarimi bulmak icin.. bulmak icin aramak bahane ve aramak,bahane yanmak icin.. yandiktan sonra belki adini koyar diger yarimin bir tek hece; `NUR`... ve dilimden bir dua dokulur; `sonucum ve sebebim sensin yak ve kendine kat,affet beni.. yazacaksa yazsin alnimda mahser gunu,`azadlik` bilmek yeter bana,duami kabul ettigini.. amin....` Şair: DENIZ ATEŞ |
Konu Sahibi Huzurİslam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Yüreğimden Nağme-i Ç/alıntılar | Şiirler ve Şairler | HakikaT | 3 | 2393 | 13 Ocak 2010 22:19 |
Sabr-ı Sükut/ medineweb.net | Şiirler ve Şairler | Esma_Nur | 4 | 2621 | 13 Ocak 2010 22:12 |
Sen Bilme Beni, Ey Ebed Güzeli! | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 3 | 2352 | 13 Ocak 2010 21:56 |
54.Haftanın Misafiri ''kocaklar'' | Hafta'nın Misafiri | Emekdar Üye | 26 | 11519 | 10 Ocak 2010 20:32 |
Yâr Kucağı | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 1 | 2041 | 09 Ocak 2010 00:08 |
13 Eylül 2008, 12:30 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Kül ve Nur
gerçekten çok güzel.. kardeşim..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |