|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Minam,Açılış Tarihi: 24 Ekim 2008 (16:43), Konuya Son Cevap : 25 Ekim 2008 (20:22). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Ekim 2008, 16:43 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 2893 Üyelik T.:
03 Ağustos 2008 | su gibi.. su gibi.. Hosgeldin gülüm,su gibi ömrün olsun yanginlarima ,sular yagdirdin damla damla ,sondum serinledim onar onar saydigim ,kayip yillarimi onardin saat saat bulundum ,mechulden gun yuzune ciktim gunler gordum yuzunde, gonlumun kapilarini sana actim calmadan, gir iceri diye adiyorum sana onca ,kirik askdan sonra arta kalanimi temize cekiyorum ,sende butun yalanlarimi senin askdaki, kadrini bilmek icin once kadersiz, asklar gecmeliyim sandim eksiltip yoran, butun ayriliklar kavusmaya giden ,yollara cikarvefayi bozada gulmeyi Gülhanede, unuttugum garip bir zamanda cika geldin hosgeldin yitirilmis, sevgililer koyu cografyama hosgeldin bir daha ,seversem namerdim sokagina hosgeldin gülüm, su gibi ömrün olsun hosgeldin gülüm, su gibi ömrün olsun sefalar getirdin, mutluluk bizim olsun sefalar getirdin, mutluluk bizim olsun Bitti dedigim yerden basliyosun dindi artik dedigim yerden oluk oluk kaniyorsun ben en iyi sen taniyor sen anliyosun ne hosgeliyor ne hosguluyorsun en guzel renkleri komsu, kizlarin gozlerinde gördügüm solgun sari bir, zamanda cika geldin hangi yollardan ,ugradin duragima hosgeldin yitirilmis, sevgililer koyu cografyama hosgeldin bir daha, seversem namerdim sokagina aglama kiyamam,, su gibi bahtin olsun ben sensiz yapamam dünyaya ahtim olsun hosgeldin gülüm, su gibi ömrün olsun sefalar getirdin ,mutluluk bizim olsun… ( Uğur Arslan ) |
Konu Sahibi Minam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hutbe:İyiliği Emretmek ve Kötülükten Sakındırmak | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | nurşen35 | 1 | 2779 | 25 Mart 2014 19:25 |
Hutbe:Asr-ı Saadetten Kardeşlik Örnekleri | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | Minam | 0 | 2085 | 24 Mart 2014 20:03 |
TAVUKLU YILDIZ ŞEHRİYE SALATASI /medineweb mutfağı | Salatalar | mehmet akif2 | 4 | 2386 | 24 Mart 2014 19:40 |
Niyetlerimiz Hâlis Olsun... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Beytül Ahzan | 1 | 2386 | 12 Mart 2014 21:41 |
Diyanet İlmihali 1. Cilt soru cevap... | DHBT-Hazırlık/Notlar/Özetler | Mihrinaz | 6 | 7192 | 10 Mart 2014 21:04 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |