|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _bülbül_,Açılış Tarihi: 24 Ekim 2008 (23:23), Konuya Son Cevap : 25 Ekim 2008 (20:56). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Ekim 2008, 23:23 | Mesaj No:1 |
Dayan mücahidim dayan.... Dayan mücahidim dayan.... dayan mücahidim dayan bu senin yüce davan hür olmazsa bilki kuran kalpte hapis kaılır iman yıldıramaz bizi bir an ne işkence nede zindan dilde tekbir kalpe iman rehberimiz yüce kuran yıldıramaz bizi inan batının topu güllesi kulak versin bize herkes bu ses mücahidin sesi dayan mücahidim dayan bu senin yüce davan hür olmazsa bilki kuran kalpte hapis kalır iman.. | |
Konu Sahibi _bülbül_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Adem olmaktır tek hevesim | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 4 | 2711 | 22 Mayıs 2010 11:27 |
Dostlarımız........ | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2337 | 09 Mayıs 2010 10:35 |
İsmailce kurban olabilmek | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 3 | 3095 | 21 Kasım 2009 20:58 |
Ömür seccadesini gönül dergahına serenlere...... | Makale ve Köşe Yazıları | _bülbül_ | 2 | 2310 | 12 Kasım 2009 21:52 |
çarpık çağ..... | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 2 | 2040 | 12 Kasım 2009 21:43 |
24 Ekim 2008, 23:26 | Mesaj No:2 |
Cvp: Dayan mücahidim dayan.... Sil Mücahidim sil gözlerinde ki yaşı Kaldır bükme ne olur o imanlı başı Durma!savaş zalimlere karşı Kazanacaksın elbet bir gün bu savaşı bu da kendim kaleme aldığım bir şiirimin bir kıtası Bu değerli mısraları bizimle paylaştığınız için Rabbim cc razı olsun inşaALLAH | |
25 Ekim 2008, 18:41 | Mesaj No:3 |
Cvp: Dayan mücahidim dayan....
kardeşim ellerinize saglık allah razı olsun çok güzel şiir ve yazı emeginize saglık dayan mücahidim dayan zafer inşallah bizimdir
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
25 Ekim 2008, 20:56 | Mesaj No:4 |
Cvp: Dayan mücahidim dayan.... Rabbimden iner azmine kuvvet veren ilham, Peygamberi rüyada görür belki her akşam. Hep nur onun iman dolu kalbindeki mihrap, Kandil olamaz ufkuna dünyadaki mehtap Kar, kış demez, irkilmez, üzülmez, acı duymaz; Mevsim, bütün ömrünce ılık gölgeli bir yaz. Cennetteki âlemleri dünyada görür de, Mahvolsa eğilmez sıra dağlar gibi derde. En sarp uçurumlar gelip etrafını sarsa, Ay batsa, güneş sönse, ufuklar da kararsa, Gökler yıkılıp çökse, yolundan yine dönmez, Ruhundaki imanla yanan meş'ale sönmez! Kalbinde yanardağ gibi, iman ne mukaddes! Vicdanına her an şunu haykırmada bir ses: Ey yolcu! Şafaklar sökecek, durma, ilerle, Zulmetlere kan ağlatacak meşalelerle Yıldızlara bas, çık yüce âlemlere, yüksel, İnsanlığı kurtarmaya Cennetten inen el! | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |