|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Minam,Açılış Tarihi: 05 Kasım 2008 (17:04), Konuya Son Cevap : 20 Mart 2023 (16:29). Konuya 17 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
05 Kasım 2008, 17:04 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 2893 Üyelik T.:
03 Ağustos 2008 | Resimli Birbirinden Güzel Şiirler Resimli Birbirinden Güzel Şiirler |
Konu Sahibi Minam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hutbe:İyiliği Emretmek ve Kötülükten Sakındırmak | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | nurşen35 | 1 | 2779 | 25 Mart 2014 19:25 |
Hutbe:Asr-ı Saadetten Kardeşlik Örnekleri | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | Minam | 0 | 2085 | 24 Mart 2014 20:03 |
TAVUKLU YILDIZ ŞEHRİYE SALATASI /medineweb mutfağı | Salatalar | mehmet akif2 | 4 | 2386 | 24 Mart 2014 19:40 |
Niyetlerimiz Hâlis Olsun... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Beytül Ahzan | 1 | 2386 | 12 Mart 2014 21:41 |
Diyanet İlmihali 1. Cilt soru cevap... | DHBT-Hazırlık/Notlar/Özetler | Mihrinaz | 6 | 7192 | 10 Mart 2014 21:04 |
05 Kasım 2008, 17:05 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 2893 Üyelik T.:
03 Ağustos 2008 | Cvp: Muhteşem şiirler :)) Akan suyu severim ben Işıldayan karı severim Bir yeşil yaprak Bir telli böcek Yeşeren tohum Güneşte görsem Sevinç doldurur içime Bir günü Güzel bir günü Güneşli bir günü Hiçbir şeye değişmem Onun için savaşı sevmem Onun için zulümü sevmem Onun için yalanı sevmem Bilirim yaşamaz güneşte Bilirim yaşamaz yanyana aşkla Ne haksızlık Ne korku Ne açlık... Necati Cumalı |
05 Aralık 2008, 18:15 | Mesaj No:3 |
Resimli şiirler " Hz. Eyüp dermansız kaldı imdat demedi! Hz. Yusuf karanlığa düştü eyvah demedi! Hz. İbrahim ateşe düştü yandım demedi! Hz. Hamza kanının yudumlanmasına feryat etmedi! Hz. Bilal kayalar altında kaldı ezildim demedi! ... Unutma sıkıntı, dert, tasa Allah’a sevgili olandan başkasına inmedi. Günahlara kefarettir gönüldeki keder .. Niyetler halis olunca ameller olmaz heder.. Biraz daha sabreyle neler göreceksin neler … MEVLAM ihmal değil sadece imtihan eder !" | |
05 Aralık 2008, 18:18 | Mesaj No:4 |
Cvp: RESİMLİ ŞİİRLER NERDESİN.. Geceleyin bir ses böler uykumu içim ürpertiyle dolar Nerdesin ? Yıllar varki arıyorum ben O 'nu Aşıkıyım beni arayan sesin.. Gün olur, sürüyüp beni derbeder, Bu ses rüzgarlara karışır gider. Gün olur peşimde yürür beraber, Ansızın haykırır bana ; Nerdesin?. Bütün sevgileri atıp içimden, Varlığımı yalnız ona verdim ben.. El verir ki bir ses bana derinden Taa derinden bir ses bana " Gel " desin.. | |
05 Aralık 2008, 18:19 | Mesaj No:5 |
Cvp: RESİMLİ ŞİİRLER ]günlerden sonra birgün şatey sesimi farketmezsen rüzgarların nehirlerin kuşların sesinden, bilki ölmüşüm... fakat yine de üzülme ,müsterih ol kabirde böceklere ezberletirim güzelliğini ve neden sonra tekrar duyduğun gün sesimi gökkubbede hatırla ki mahşer günüdür ortalığa düşmüşüm seni arıyorum cahit sıtkı tarancı[/CENTER] | |
06 Aralık 2008, 11:01 | Mesaj No:10 |
Cvp: RESİMLİ ŞİİRLER
Aradığın şey o kitaplarda değil, Aradığın şeyi okuyarak bulamazsın..! Sende eksik olan şeyi gözlerinle tamamlayamazsın..! Aradığın şeyi Dünya’da arayacaksın, Aradığın şeyi yüreğinle bulacaksın..! Dünya’da ki tüm kitaplar,tüm hesaplar,akıl oyunları,sayfalarca laflar, sevginin yerini tutmaz. Okuyarak öğreneceksin ama severek anlayacaksın..![/CENTER] | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |