|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Huzurİslam,Açılış Tarihi: 27 Kasım 2008 (03:51), Konuya Son Cevap : 01 Mayıs 2023 (17:01). Konuya 13 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Kasım 2008, 03:51 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Unut Beni Can... Unut Beni Can... Unut Beni Can bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım,göz yaşlarımla mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla bosnalı kadınlar duydu feryadımı sen,sen duymadın mı can.... ne vardı bu kadar uzak yerlerde açacak benden uzak o iklimlerin benden uzak o şehrin kahrolası o kalabalıkların benim kadar ihtiyacı mı vardı sana benim kadar hasret çekti mi.. kahrolası o şehrin semaları benim kadar yandı mı.. ne var dı can....ne vardı uzak iklimlerde açacak..... ne vardı kendimizi bu kadar kahredecek kara trenler umut olmamalıydı uzayan yollarda kalmamalıydı bakışlar dünya bir tek nokta olmalıydı can bir tek noktada doğmalıydık dönüp dönüp sana varmalıydı yollar ben hep hasret türküleri söylememeliydim sen hep hasret şiirleri okumamalı hasret diye bir söz olmamalıydı lügatlerde geceler boyu hergün göz yaşlarımla ıslanmamalıydı yıldızlar. Gönlüm bu sevdaya dar gelir oldu boğuyor karanlıklar can mesafeler kurşun oldu amansız feryadıma şahit oldu yıldızlar can.....can...... hasretin ağır bir yük omuzlarımda ben çekmekten usandım sen usanmadın mı? bildim bitmeyecek bu hasret uzak iklimlerde açmış iki çiçeğiz hangimiz gelsek diğerinin yanına kuruyup,kaybolacağız.. ben kıraç topraklara döndüm can ben kurumuş dereler gibiyim ıssız mağaralarda kaldı umudum belli bu sevda kahredecek bizi unut be can unut bu sonu gelmez sevdamızı.. bırak yeni güneşler doğsun semalarında bulutlar gizlemesin yıldızlarını yeniden başlasın herşey yeniden doğ,bensiz şafaklarda. Unut can unut senin için yazdığım sevda şiirlerini de ki;bir rüya idi bitti de ki;bir hayaldi solgun aynalarda yansıyan de ki;bir romandı sonu koskoca bir hiçle biten unut beni can unut vakit varken.... Bırak hasretin bana kalsın varsın cehenneminde kavrulsun gönlüm ben yine her gece saçlarını koklayayım uzak yıldızlarda gözlerimde takılı kalsın hayalin sen unut can sen unut kahredersem,milyon kere kahrolayım.... |
Konu Sahibi Huzurİslam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Yüreğimden Nağme-i Ç/alıntılar | Şiirler ve Şairler | HakikaT | 3 | 2447 | 13 Ocak 2010 22:19 |
Sabr-ı Sükut/ medineweb.net | Şiirler ve Şairler | Esma_Nur | 4 | 2680 | 13 Ocak 2010 22:12 |
Sen Bilme Beni, Ey Ebed Güzeli! | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 3 | 2380 | 13 Ocak 2010 21:56 |
54.Haftanın Misafiri ''kocaklar'' | Hafta'nın Misafiri | Emekdar Üye | 26 | 11765 | 10 Ocak 2010 20:32 |
Yâr Kucağı | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 1 | 2066 | 09 Ocak 2010 00:08 |
27 Kasım 2008, 05:21 | Mesaj No:2 |
Cvp: Unut Beni Can...
Ne kadar içten ve ne kadar samimi bir haykırış böyle...Hem kabullenmeyiş hem de boyun eğmeyiş..Sızı ve direnç bir arada...Uzaklardan sevmenin, ve özlemin insanın canını nasıl yaktığını çok başarılı şekilde ortaya koymuşsun kardeşim... Bu şiirin hem hikayesini hem de bu şiirin devamını merak ettim... Kalemine sağlık kardeşim..Ben kendi adıma çok beğendim bu şiiri... | |
27 Kasım 2008, 11:18 | Mesaj No:5 |
Cvp: Unut Beni Can... Bırak hasretin bana kalsın varsın cehenneminde kavrulsun gönlüm ben yine her gece saçlarını koklayayım uzak yıldızlarda gözlerimde takılı kalsın hayalin sen unut can sen unut kahredersem,milyon kere kahrolayım.... yüreğine sağlık kardeşim her vakit ilk kez duyuyormuşcasına dinlediğim bir şiir keşke sesli olsaydı .... | |
28 Kasım 2008, 14:19 | Mesaj No:8 |
Cvp: Unut Beni Can...
çok güzeldi..................
__________________ Şu an yaptığınız hiçbirrr iş, Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!! | |
15 Ocak 2010, 17:56 | Mesaj No:10 |
RE: Unut Beni Can... Beni kimseler anlamasın!.Martılara hasret "deniz" anlasın,Baharına hasret "çiçek" anlasın,Ölümüne hasret "hayat" anlasın,Sen anla.Ey Rabbim,Sen anla!... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |