|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _bülbül_,Açılış Tarihi: 27 Kasım 2008 (08:03), Konuya Son Cevap : 02 Aralık 2008 (20:12). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Kasım 2008, 08:03 | Mesaj No:1 |
Kan tutar..... Kan tutar..... Leblerimle emrine âmâdedir cânım benim Alda bir bûseyle öldür haydi cânânım benim Lâl olur birden dilim bilmem neden görsem seni Görmesem kalmaz karârım dinmez efgânım benim Hasta gönlüm çok zamandır iftirâkından harâb Olmadım bir lahza rahat geçti devrânım benim Mübtelâyım bir ümitsiz gizli derdin zehrine Bu sebepten her geçen gün düştü dermânım benim Yok teselliden nasîbim vermeyin zahmet bana Etmeyin bunca eziyet az mı hicrânım benim Kan tutar sen her bakışta kastedersen cânıma Yâremi sar melhem ol da akmasın kânım benim Arif Emre her ne etse râzıdır fermânına Sahibimsin hem efendim hemde sultânım benim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
Konu Sahibi _bülbül_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Adem olmaktır tek hevesim | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 4 | 2711 | 22 Mayıs 2010 11:27 |
Dostlarımız........ | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2337 | 09 Mayıs 2010 10:35 |
İsmailce kurban olabilmek | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 3 | 3095 | 21 Kasım 2009 20:58 |
Ömür seccadesini gönül dergahına serenlere...... | Makale ve Köşe Yazıları | _bülbül_ | 2 | 2310 | 12 Kasım 2009 21:52 |
çarpık çağ..... | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 2 | 2040 | 12 Kasım 2009 21:43 |
27 Kasım 2008, 11:11 | Mesaj No:2 |
Cvp: Kan tutar..... Hasta gönlüm çok zamandır iftirâkından harâb Olmadım bir lahza rahat geçti devrânım benim allah razı olsun kardeşim ellerine sağlık | |
29 Kasım 2008, 10:59 | Mesaj No:3 |
Cvp: Kan tutar..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aynalar, bakmayın yüzüme dik dik, İste yakalandık, kelepçelendik.. Çıktınız umulmaz anda karsıma, Başımın tokmağı indi başıma. Suratımda her suç bir ayrı imza, Benmişim kendime en büyük ceza, Ey dipsiz berraklık, ulvi mahkeme, Acı, hapsettiğin sefil gölgeme.. Nur topu günlerin kanına girdim. Kutsi emaneti yedim, bitirdim. Doğmaz güneşlere bağlandı vade, Dişlerinde, köpek nefsin, irade.. Günah, gunah, hasad yerinde demet, Merhamet, sucumdan aşkın merhamet. Olur mu, dünyaya indirsem kepenk, Gözyaşı döksem, Nuh tufanına denk.. Çıkamam, aynalar, aynalar zindan. Bakamam, aynada, aynada vicdan. Beni beklemeyin, o bir hevesti, Gelemem, aynalar yolumu kesti.. Şair : [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
29 Kasım 2008, 11:03 | Mesaj No:4 |
Cvp: Kan tutar.....
» [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne azap, ne sitem bu yalnızlıktan, Kime ne, aşılmaz duvar bendedir, Süslenmiş gemiler geçse açıktan, Sanırım gittiği diyar bendedir. Yaram var, havanlar dövemez merhem; Yüküm var, bulamaz pazarlar dirhem. Ne çıkar, bir yola düşmemiş gölgem; Yollar ki, Allah'a çıkar, bendedir. Şair : [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
30 Kasım 2008, 09:09 | Mesaj No:5 |
Cvp: Kan tutar..... Bu yük senden Allah'ım, çekeceğim, naçarım! Senden sana sığınır, senden sana kaçarım! | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |