|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _bülbül_,Açılış Tarihi: 24 Ocak 2009 (20:32), Konuya Son Cevap : 25 Ocak 2009 (20:43). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Ocak 2009, 20:32 | Mesaj No:1 |
yalnızımmm .......... yalnızımmm .......... Yalnızlık öyle acıdır ki, Sevmez kimse yalnızlığı. Bende sevmiyordum yalnızlığı, Ama yüreğim yandı. Yalnızlık başımdan hiç, Eksik olmadı, Artık istesemde gitmez,. Benim can arkadaşım. Yalnızlık. Bilir misiniz? Benim bir diğer adım, Daha var , Oda, YALNIZLIK!... | |
Konu Sahibi _bülbül_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Adem olmaktır tek hevesim | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 4 | 2721 | 22 Mayıs 2010 11:27 |
Dostlarımız........ | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2345 | 09 Mayıs 2010 10:35 |
İsmailce kurban olabilmek | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 3 | 3098 | 21 Kasım 2009 20:58 |
Ömür seccadesini gönül dergahına serenlere...... | Makale ve Köşe Yazıları | _bülbül_ | 2 | 2316 | 12 Kasım 2009 21:52 |
çarpık çağ..... | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 2 | 2043 | 12 Kasım 2009 21:43 |
24 Ocak 2009, 20:34 | Mesaj No:2 |
Cvp: yalnızımmm ..........
Bırakmazki günahım gözyaşlarım dökülsün İçimdeki dert yığını gözyaşıyla sökülsün Gözlerim kızarmış kıvılcım saçıyor Çıkmaz damla yaşım Ben İçimden Ağlarım Hayat çok acı ama akmaz damla yaşım Her yerde çaresiz bu garip başım Yokki hayatta benim bir yoldaşım Yine ıssız yine tenha Ben İçimden Ağlarım..... | |
24 Ocak 2009, 23:51 | Mesaj No:3 |
Cvp: yalnızımmm .......... Yalnız olmak insani bir vasıf değildir.O yüzden yanlız olanlar psikolojik olarak boşlukta hissederler kendilerini. Bu akşam herkes duygu yüklü ne iş? Ağlatacaksınız bizi yahu. zaten bahane arıyorum...
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
25 Ocak 2009, 00:07 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 5710 Üyelik T.:
18 Aralık 2008 | Cvp: yalnızımmm .......... Hayatın bir döneminde yanlız kalmak hoştur. insanın kendisi ile karşılaşması için yanlızlık paha biçilmez bir değerdir. Günümüzde modernizm insan ile kendisi arasına duvarlar örer. kimse kendisi ile karşılaşamaz bu duvarlardan dolayı. yanlızlık bu duvarların üstünden atlayıp kendin ile karşılaşmandır, kendini tanımandır. bu sebeple ben bir süre yanlız kalınmasını doğru ve gerekli buluyorum. Ancak yinede duygu dolu bir dörtlük yazmak gerekirse, şöyle diyelim. Vuslatın aşkıyla gönlüm şad olur şadan olur, Derdi aşkı neyleyim ki derdime derman olur. Nur yüzün gören gözlerim mest olur hayran olur, Yakma ey can, yakma kalbim ateşi niran olur. |
25 Ocak 2009, 12:33 | Mesaj No:5 |
Cvp: yalnızımmm .......... yanlızlığın türküsü olurmu benim çalıyor kulaklarımda yanlız birtanem yine yanlızım bu akşam hep zanederdimki gidenler bırakır yanlız seveni oysa kalanda yanlız bırakırmış sevdiğini geceler bu kadar uzarmı yari yanında olana yar olan yanlız koyarımı sevdiğini tek başına hayat yaşamaya değermi boş boş boş olunca insan uykudan korkarmı bu denli uyuduğunda yanlız olunca hep denir ki gözünü yum ben ordayım gözümü yumduğumda göremiyorumki oysa ben elimi uzatıp tutmak istiyorum oysa ben kulaklarımla duymak istiyorum sevdiğini oysa ben deliriyorum gün ve gün istiyorumki canımı yakan can olsun gece ayazında yitirdiğim kıymetli dostuma ithafen...... istiyorumki ben ağlarken yanağımı okşasın elleri istiyorumki yanlızlığıma dost geceme ışık canıma can olsun şu an istiyorum yanımda olsun | |
25 Ocak 2009, 20:43 | Mesaj No:6 |
Cvp: yalnızımmm ..........
Beni yanlızlığın koynundan çekip çıkardın ömrüme yeni baharlar adadın ben seninle varım iyiki varsın dostum beni yanlızlıktan çekip çıkardın fani dünyada baki dostlara selam olsun | |