|
Konu Kimliği: Konu Sahibi dua dilencisi,Açılış Tarihi: 19 Şubat 2009 (12:33), Konuya Son Cevap : 30 Nisan 2019 (23:05). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Şubat 2009, 12:33 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Adını koyamadıgım.../medineweb Adını koyamadıgım.../medineweb YÜREGİMDE BİR DARLIK SEBEBİNİ BİLMEM SANKİ SIKIYORLAR BENİ SESİM ÇIKMAZ KAFAM KARIŞIK SORULAR BOGDU BENİ DUNYA DÖNÜYORMU BUGÜN BİLMEM DÜŞÜNCELER YOGUNLAŞTIKCA YORULUYOR BEDENİM CVPSIZ BİNBİRİKİ SORU HAYRIN SESİMİ ŞEYTANIN VESVESESİMİ BİLMEM BAZEN SUSAYIM DIYORUM DINLEYEYİM GÖNLÜMÜN SESİNİ BAZENDE ÇIK DİYORUM HAPSETME KENDİNİ İKİ ARADA KALDIM NE YAPAYIN BİLMEM ANLATMAK ÇÖZÜMDE OLMUYOR SANKİ SUSMAK EN DOGRUSU DEDİM VIJDANIM BIRAKMIYOR HALSİZİM BUGÜN SUSMAK MI İYİ KONUŞMAK MI ? BİLMEM dua dilencisi...
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
Konu Sahibi dua dilencisi 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hacamat / Medineweb | Hadis-i Şerif | Esadullah | 16 | 7284 | 23 Mart 2015 23:00 |
Özlemek.../medineweb | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 11 | 6857 | 15 Mayıs 2013 12:38 |
Geleceğin suçlusunu yetiştirmenin 8 basit... | Bilgi Dağarcığı | su damlası | 3 | 2929 | 21 Temmuz 2012 10:57 |
Kişisel Gelişim Kitaplarımdan Kesitler/Huzurun... | Kişisel Gelişim | Mihrinaz | 7 | 2643 | 04Haziran 2012 00:25 |
17 yaşında bir gencin karmakarışık duygularına... | Çocuk ve Aile Sağlığı | muallime | 1 | 2093 | 09 Nisan 2012 16:09 |
19 Şubat 2009, 12:37 | Mesaj No:2 | |
Durumu: Medine No : 2893 Üyelik T.:
03 Ağustos 2008 | Cvp: ADINI KOYAMADIGIM... Alıntı:
Yüreğinize sağlık... | |
19 Şubat 2009, 12:42 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: ADINI KOYAMADIGIM...
Teşekkürler abla o güzeliği tatmış bir edayla yazılmış, kendini bulmuşluklar Çok güzel bi fon ekledim.Beğenirsin inşAllah... |
19 Şubat 2009, 12:42 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 1390 Üyelik T.:
16 Nisan 2008 | Cvp: ADINI KOYAMADIGIM... ANLATMAK ÇÖZÜMDE OLMUYOR SANKİ SUSMAK EN DOGRUSU DEDİM VIJDANIM BIRAKMIYOR HALSİZİM BUGÜN SUSMAK MI İYİ KONUŞMAK MI ? BİLMEM bugünki ruh halim
__________________ ''Gönlüm Sükût-u Ezber Eyledi...!'' |
19 Şubat 2009, 12:46 | Mesaj No:5 | |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cvp: ADINI KOYAMADIGIM... Alıntı:
BEGENMEK NE KELİME DUYGULARIMI TAMAMLAMIŞSIN ECRİN TEŞEKKÜR EDERİM BUGÜN ÇOK DARALIYOR İÇİM DUALARINIZA TALİBİM SIKIŞTIRIN BİR KÖŞESİNE OLMAZMI .YÜREGİNİZE HÜZÜN DEGMESİN DEGERLİ KARDEŞLERİM GÖNLÜNÜZ GÜLİSTAN OLSUN İNŞALLAH............
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. | |
19 Şubat 2009, 16:57 | Mesaj No:6 |
Cvp: ADINI KOYAMADIGIM... Her pencere, büyüklüğü oranınca ay ışığı alır... pencerelerini kapatmalıyım nefsimin...lambalarını söndürüyorum, her türlü ziyadan uzak olmalı bu nefsim... mahkumu olmalı karanlıkların... sinmeli duvar diplerine....ezilip büzülmeli artık.... sus pus olmalı...durulmalı artık suları...dur durak bilmeyen deli taylar gibi şahlandıkça ben yeniliyorum bu yarışta.... bu kulvarda ben değil kalan o olmalı geride en geride....... | |
19 Şubat 2009, 16:58 | Mesaj No:7 |
Cvp: ADINI KOYAMADIGIM... elimden tut Sevgili... bırakma beni....bana bırakma beni ...nolur....gölgene al beni.... hissetir yüreğime kendini....dağılsın karanlığı ömrümün... zerresine razıyım Senin sevginin...hadi damlat sevgini içime ... tek damla sevgin umanlara bedel...yanmalıyım aşkınla.... her an adını anmalı dilim... adımlarım beni sana getirmeli.... ya sen diye atmalı yada durmalı yüreğim... | |
19 Şubat 2009, 20:19 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 1390 Üyelik T.:
16 Nisan 2008 | Cvp: ADINI KOYAMADIGIM... Sebebini bilmiyorum öylesine bir şey işte, içimi sıkan sanki özlediğimin hiç gelmeyeceğini öğrenmek gibi,sanki çok sevdiğimin beni terk edip gitmesi gibi sanki koşmak ister de peşinden, ayaklarımın zincirlendiğini hisseder gibi ağlamak isteyip de bir damla gözyaşını bile bulamaz gibi,bir yumruk boğazımda Tuhafım bugün Uyanmak istemiyorum açmamak gözlerimi yeni doğan güne.sanki yok bugünden beklediğim, hatta yarından sanki kalkınca ayaklarım beni taşımayacak gibi.sanki açınca gözlerim bir şey göremeyecek gibi sanki hiçbir şey duyamayacakmış, sesim çıkmayacakmış gibi bir ağırlık gözkapaklarımda açamıyorum, açmak da istemiyorum gibi İyi değilim bugün Sebepsiz
__________________ ''Gönlüm Sükût-u Ezber Eyledi...!'' |
19 Mayıs 2009, 21:13 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | RE: ADINI KOYAMADIGIM...
susmak zor iştir... duyarsın herkes söyler cümlelerini ama sen susarsın seninde vardır elbet cümlelerin ama susarsın işte... sadece kendini düşünüp konuşmak yerine herkesi düşünüp susarsın...
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
19 Mayıs 2009, 21:26 | Mesaj No:10 | |
RE: ADINI KOYAMADIGIM... Alıntı:
Dua dilencisi kardeşim sen de sağolasın ........... | ||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |