|
Konu Kimliği: Konu Sahibi NUR_ÇEŞMESİ,Açılış Tarihi: 22 Şubat 2009 (13:52), Konuya Son Cevap : 22 Şubat 2009 (20:39). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Şubat 2009, 13:52 | Mesaj No:1 |
ÖZLÜYORUM ÖZLÜYORUM Sıkıldım yalancı kahkahalardan Tebessümlerimi özlüyorum Bir ses, yüreğimdeki karanlıklardan Hüzünlerimi özlüyorum Ağlamayı unutmuş gözlerim Kararmaya yüz tutmuş yüreğim Taşlardan da katı olmuş kalbim Gözyaşlarımı özlüyorum Binbir put sokulmuş kalbime Söz geçiremiyorum nefsime Baltasını indirecek İbrahimleri özlüyorum Günahlarım prangaya vurmuş beni Şeytan işgal etmiş aklımı,kalbimi Bir fetih zamanıdır şimdi Yürek fatihlerini özlüyorum kefeni giydirecek riyaya pranga takacak dünyaya yüreğimi alıp mevlaya götürecek bir secdeyi özlüyorum Özlüyorum, gönlümü fethedecek Kalbime sevgi tohumları ekecek Beni benden çok sevecek Muhammed´i özlüyorum SELAM ve DUA ile...... | |
Konu Sahibi NUR_ÇEŞMESİ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
YA ALLAH.YA KAYYUM,YA HAKEM, YA ADLYA KUDDÜS..., | Makale ve Köşe Yazıları | NUR_ÇEŞMESİ | 0 | 1727 | 25 Şubat 2009 09:57 |
Geç kaldık..... | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 6 | 2510 | 25 Şubat 2009 09:52 |
Gitme Yüreğimde Kal Sen...... | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 5 | 2300 | 25 Şubat 2009 09:50 |
Ağlamak içim gözden yaşmı akıtmalı | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 6 | 1946 | 23 Şubat 2009 18:14 |
Affettim........ | Makale ve Köşe Yazıları | NUR_ÇEŞMESİ | 0 | 1433 | 23 Şubat 2009 18:12 |
22 Şubat 2009, 14:02 | Mesaj No:2 |
Cvp: ÖZLÜYORUM
yüreiginize elinize saglık ALLAH razı olsun bu arada hoşgeldiniz
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
22 Şubat 2009, 14:22 | Mesaj No:3 |
Cvp: ÖZLÜYORUM Sıkıldım yalancı kahkahalardan Tebessümlerimi özlüyorum Bir ses, yüreğimdeki karanlıklardan Hüzünlerimi özlüyorum Ağlamayı unutmuş gözlerim Kararmaya yüz tutmuş yüreğim Taşlardan da katı olmuş kalbim allah razı olsun | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |