|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 03 Nisan 2013 (13:10), Konuya Son Cevap : 04 Nisan 2013 (17:57). Konuya 28 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Nisan 2013, 13:40 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Cevap: dsl sorunu nasıl çözümlenir ??? acil yardım lütfenn !!
wi fi açık olmama ihtimali vardır yada laptop üzerinde açık olsa bile, bağdaştırı ayarlar kısmında olan kablolu kablosuz yer var, belki kablosuz bağlantın devredısı yani pasif hale alınmış olabilir. en son ihtimaldir ki driweri silindi ise ağ bagdastırıcısının ki onuda bilgisayarım sag klinki aygıt yöneticisinden görebilirsin, herhangi bir parçada ünlem işareti var ise bilki driver sorunu vardır. |
03 Nisan 2013, 13:47 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | Cevap: dsl sorunu nasıl çözümlenir ??? acil yardım lütfenn !!
wifi açık,kablolu kablosuz ayarını da denedim,değiştirdim tekar yaptım.Driver olabilir onu bilmiyorum. başka ağ bağlantısına kablosuz bağlanırken,yer değiştirince yeni ağ bağlantılarını tanımıyor.görmüyor.Ne kapalı anlayamadm.neyse yine de sağol.
__________________ |
03 Nisan 2013, 13:53 | Mesaj No:13 | |
28 Aralık 2008 | Cevap: dsl sorunu nasıl çözümlenir ??? acil yardım lütfenn !! Alıntı:
bagdastırıcı ayarlarından kendin pasif hale getir tekrar aktif et, birde ip ve dns ayarları otomatikdemi yoksa manuel girilmiş mi, özellikle Dns manuel ayar girildi ise otomatiğe çekmen gerek, | |
03 Nisan 2013, 13:57 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | Cevap: dsl sorunu nasıl çözümlenir ??? acil yardım lütfenn !!
ip ve dns miydi bilmiyorum ama ayarlar otomatikte idi.Tekrar deneyeceğim teşekkür ederim.
__________________ |
03 Nisan 2013, 14:07 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: dsl sorunu nasıl çözümlenir ??? acil yardım lütfenn !! hafız hocam kablolar yeni değiştirildi.bir ara sorun çıkmıyordu yine başladı .ttnet sorun olmaması gerek desede sorun varrr.
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
03 Nisan 2013, 14:09 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: dsl sorunu nasıl çözümlenir ??? acil yardım lütfenn !!
bende çok sorun yaşıyorum ama bir türlü arıza kaydı bıraktırtamadım ttnet e))) bi müddet sonra çözülüyor sorun makbergülü abla..uğraşma bence hiç kablolarla kendiliğinden çözülür..ttnet le alakalıdır kesin |
03 Nisan 2013, 14:09 | Mesaj No:17 |
03 Mart 2012 | Cevap: dsl sorunu nasıl çözümlenir ??? acil yardım lütfenn !! birde şöyle bir saçmalık oluyor.siteye bağlanamıyorum ama facebook açılıyor...o neden ki ??
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
03 Nisan 2013, 14:10 | Mesaj No:18 |
03 Mart 2012 | Cevap: dsl sorunu nasıl çözümlenir ??? acil yardım lütfenn !! derslere yetişemiyorum yoksa bırakırım ama burda arkadaşlarla soru cevaptan mahrum kalıyorumuzgn
03 Nisan 2013, 14:20 | Mesaj No:19 |
dediğim gibi kabloda sorun yoksa ya baglı oldugunuz santrellerde sorun vardır yada bir çalışma vardır, yani cagrı servisindeki elemanlrda baslarından atmaya calısıyorlar.
|
03 Nisan 2013, 14:22 | Mesaj No:20 |
ttneti aradığıızda srorun olmaması gerek diyemez ki, önce sizi yönlendirir hala orada sorun yok gözüksede ve hala sizde çalışmadığını iddia ettiğiniz sürece oradakilerin ttnet yanı arıza kaydı acmak zorunda, yine yardımcı olmuyorlarsa direk şikayet edin, tabi yapmıs odlugunuz görüşmelerdeki ismi ve saati not edin, o zman alel acele tutusurlar, müşteri memnuniyeti denen illet işe yarar:D |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |