|
Konu Kimliği: Konu Sahibi kakeveha,Açılış Tarihi: 11 Aralık 2017 (07:42), Konuya Son Cevap : 13 Aralık 2017 (00:09). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Aralık 2017, 07:42 | Mesaj No:1 |
AÖF Önlisans İlahiyat Nasıl Geçerim Acil AÖF Önlisans İlahiyat Nasıl Geçerim Acil Arkadaşlar hiç çalışmadım o yüzden notlar bu şekilde nasıl geçebilirim yardım edin hiç bilmiyorum. | |
Konu Sahibi kakeveha 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Forum saati Doğru/Sorun yok | Taziye-İlan-Selamlaşma | huzurdeniz | 9 | 1527 | 27 Ocak 2018 22:03 |
Kaldım mı Geçtim mi? | 1.SINIF*Güz Dönemi* | Allahın kulu_ | 7 | 1515 | 26 Ocak 2018 10:06 |
AÖF Önlisans İlahiyat Nasıl Geçerim Acil | 1.SINIF*Güz Dönemi* | kakeveha | 14 | 5830 | 11 Aralık 2017 07:42 |
11 Aralık 2017, 08:13 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
Bol bol soru cozerek ise baslamalisin.ister telefonuna indir ister buradan coz.calismadan olmaz
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
11 Aralık 2017, 15:59 | Mesaj No:4 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Not tablosu paylaşayım.. kaç doğru kaç yalnış kaç net ve puan alabileceğinizi aşağı yukarı görebileceğiniz bir tablo bu... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Lütfen sitemizde özet çalışmalardan ve çıkmış sorulardan faydalanın. Aklınız karışmasın. Bir dersin bir kaç tane özeti mevcut olmakla birlikte sayfa sayfa hazırlanmış soru-cevaplar var sitemizde..Mutlaka faydalanın.Erol 71 özetlerinden de öyle.. Ama önce iyi bir plan yapın. Plansızlık sizi sürekli savuracaktır..Vakit var..sonra..sonra..sonra diye...Plan dahilinde hareket ederseniz öncelikle ilk kararlı adımı atmış olırsunuz... Sonra özet bilgiler. Son hafta özellikle çıkmış sorular... Kafanıza takılanları sorabilirsiniz. Yardımcı oluruz inş... Vizelerden aldığınız notlara mukabil finalde ne kadar puana kaç nete ihtiyacınız var onlarıda çıkarırız istişare ederiz inş.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
11 Aralık 2017, 18:19 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 |
burda özet paylaşımlarımız soru-cevap paylaşımlarımız var murat yayınları kitabını da alırsan çalışmana daha faydası olur geçmiş yıl soruları sitemizde de var veya geçmiş yıl soruları fotokopisi temin edebilirsin finaller %70 etkiliyor çok çalışırsan geçersin inşallah |
11 Aralık 2017, 20:45 | Mesaj No:6 |
Teşekkürler arkadaşlar. Murat yayınlarının kitapları var. Bu dersler ne olacak şimdi onu merak ettim. Hepsinden kaldım mı? Kaldımsa ne zaman telafi edeceğim? Nasıl ederim? Yardım ederseniz sevinirim.
| |
11 Aralık 2017, 20:56 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Finallerinizin sonuçları çok önemli. Çünkü vize sınavının %30'u finallerinde %70'i alınarak puanlama yapılacağı için geç kalmış sayılmazsınız. Biraz daha gayret ederek 50 ve üzeri puanlar almaya çalışın. İnşaAllah başaracaksınız. Eğer yinede başaramadığınız dersleriniz olursa Temmuz ayında üç ders sınavı olacak.Sınıf geçebilmek için fırsatlar çok değerlendirirsiniz Allah'ın CC izniyle
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
11 Aralık 2017, 21:43 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Evet Ocak ayında finaller var. Bu dönemin konuları bitecek. Bahar döneminde farklı kitap ve konulardan sınav olacaksınız
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |