|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 24 Ocak 2017 (23:05), Konuya Son Cevap : 13 Mart 2023 (20:55). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Ocak 2017, 23:05 | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Estağfurullah demenin mucizesi Estağfurullah demenin mucizesi 14 asır sonra keşfedilmiş bir mucize; SubhanAllah, Rasulullaha Salavat(Allahumme Salli ve Sellim ve Barik âla nebiyyina Muhammed) Muhteşem bir bilgi: İnsan vücudu bir depo gibidir, neşe, acı ve hüzün hepsi bir arada bulunmaktadır. Göz bir kusursuz bir kamera gibidir her gördüğünü kaydeder, faydalı veya zararlı herşeyi kaydeder.Yaşadığı olumsuzluklar uykusunda kabus gibi şeyler gösterir insana... Rasulullah Sallallahu Aleyhi ve Sellem, bizlere uykudan önce bolca İstiğfarda bulunmamızı emretmiştir. Bunun ilmi araştırması sonucunda : İstiğfar sırasında dil üst dişlerin ardına değdiğinde Hipofiz bezine değer. Hipofiz bezi, başın üst bölümünde yer alır.Görevi hücreleri kötü düşüncelerden, vesveseden, kahredici duygulardan, evhamdan(endişe) arındırır. Olumlu duygulara sevkeder, vücudu oksidanlardan temizler, tüm bedeni oksijene doyurur. SubhanAllah;... İblis: Allah (Azze ve Celle'ye) "Senin izzeti ve Celaline yemin ederim ki kullarını saptıracağım" Allahu Teâla'da: İzzetim ve Celâlime yemin olsun ki Onlar istiğfar ettikçe bende onları bağışlayacağım"buyurur. Çokça İstiğfarda bulununuz. (Allahım bu tebliğimi bana, anne ve babama,bunu okuyan ve paylaşan,insanlara fayda sağlayacak ilme yönlendiren kardeşlerime, sadaka-i cariye (ardı kesilmeyen, devam ettikçe fayda sağlayacak amel) eyle Amin.
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Suriyeli sanmıştım | Serbest Kürsü | Kara Kartal | 2 | 28 | 17 Kasım 2024 16:04 |
Uyanmak zorundayız! | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 30 | 13 Kasım 2024 00:36 |
Tanımını başkalarının gözünde arama | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 29 | 13 Kasım 2024 00:09 |
Bazı şeylerin içimizde Tutsak | Kur'ân-ı Kerim Genel | Vasat | 11 | 309 | 02 Kasım 2024 14:07 |
"Gençlik elden gidiyor" sloganı. | Serbest Kürsü | Esma_Nur | 1 | 209 | 27 Şubat 2024 11:02 |
13 Mart 2023, 20:55 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | (Allahım bu tebliğimi bana, anne ve babama,bunu okuyan ve paylaşan,insanlara fayda sağlayacak ilme yönlendiren kardeşlerime, sadaka-i cariye (ardı kesilmeyen, devam ettikçe fayda sağlayacak amel) eyle Amin.
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |