|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 27 Mart 2018 (18:35), Konuya Son Cevap : 24 Ocak 2020 (13:24). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Mart 2018, 18:35 | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Hüzün/Sarısı kelamınca Hüzün/Sarısı kelamınca bulunduğum yerde yağmur yapmak üzere böyle gün ortası aniden gökyüzünün kararmasını severim birazda korku olur laf aramızda,,:-) ama genede severim ortaklık kararınca farklı oluyor Rabbimizin rahmeti o zaman daha farklı yağıyor gök gürültüsü o biçim hemen dillere Kelime-i Şehadetleri dile geliyor nedendir tam bilmem ama farkında olup gücün kuvvetin tek Allahu Tealada olduğunu hatırlamak iyi olur ki...bu insan hayatına yaymalı kalben,sözden değil dil tasdik edercesine kalbi öyle yerleşecek ne Rabbimize ne insanlara samimice söylenmeyen kelimelerin anlamı olmaz hani ben bilmem içini oysa Rabbimiz şahit bunu bilirim konu sonu hayır ola,,:-) dualar farklı edilir hani derler ya rahmet yağmurları yağarken dua makbul olurmuş Rabbim Sen bizi ne için yarattınsa onun için yaşat özümüz bir sözümüz bir olsun inşallah,,,:-) Sana açılan gönüllerimizi seversin Ya Rahman üzerimize dünyamıza hep rahmet yağmurları yağsın inşallah amin kısmeti olup bu küçük yazıyı okuyana da iyi et inşallah çok amin ,,:-) |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
kolektif bir narsisizm bataklığında çırpınıyoruz | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 27 | 29 Ocak 2025 13:45 |
Önemsiz gördüğün, önemli aslında | Serbest Kürsü | Esma_Nur | 1 | 63 | 15 Ocak 2025 13:37 |
Türbanlı domuz | Gündem/ Manşetler | Sükutu-Ezber | 0 | 42 | 07 Ocak 2025 14:49 |
Durmamız gereken sınır neresi? | Makale ve Köşe Yazıları | Sükutu-Ezber | 0 | 150 | 04 Ocak 2025 11:58 |
Okullarda yılbaşı kutlaması yasaklandı | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 4 | 151 | 19 Aralık 2024 22:48 |
27 Mart 2018, 18:36 | Mesaj No:2 |
08 Nisan 2014 | bi kuş gördüm evet evet gördüm,,,:-) eskiden ne izlerdim saftı çizgi filmler bizler gibi şimdi çekerken kısmeti varmış kuşun çekimime yakalandı bir telaşla uçuyor Rabbim onlar gibi Seni zikir etmeyi nasip et bizlere içimiz de kuşlar gibi olsa lekelenmesine müsaade etmeyen güçlü bir inanış zerresine kuşku bulunmayan hani Rabbimiz der ya bir ayetinde buyuruyorsun Göklerde ve yerde bulunan her şey Allah'ı tesbih etmiştir. O, Aziz'dir, Hakîm'dir." (Hadîd, 57/1). sevdiğim gibi oluyor hava gök gürültüsü de var kararmış bu arada,,:-) yağmurda başladı Rabbim hayırlı etsin inşallah,,,:-) |
27 Mart 2018, 22:41 | Mesaj No:3 |
08 Nisan 2014 | geçenlerde iki ablayla bir yere gidiyorduk, otobüs bekliyorduk... birinci abla ikinci ablaya birisine kırgın olduğunu söylüyordu,, birinci abla git konuş selam ver çok muhabbet etmek zorunda değilsin sonra dedi, ikinci abla ise kırgın olduğumu da söyleyeyim mi dedi birinci abla hayır söyleme... hayat kimseye kırılacak kadar uzun değil dedi o laf o kadar hoşuma gitti çok beğendim, muhteşemdi ablanın lafı ... ve sonra bir kaç kişiye olayı anlattım düşündüm o ablanın lafını öyle ya benimde kırgın olduğum ve kırıldığımı söylediğim insanlar vardı ve o günden sonra gerçekten de hayat kimseye kırılacak gücenecek kadar uzun değil diye düşündüm,,, @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayın yöneticim resimleri düzeltir misin sana zahmet neden böyle oluyor,,,:-) |
27 Mart 2018, 23:04 | Mesaj No:4 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Resim boyutu çok büyük..windows bile açmadı dosya boyutu büyük diye.. Düzenlemeye çalışıcam bakalım.. Yapabildiğim kadarısıyla düzenlenmiştir efenim=))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
23 Ocak 2020, 19:51 | Mesaj No:5 |
08 Nisan 2014 | Bi arkadaşın vatsapta durumunu görünce bunları yazmak geldi içimden,,, 🙃🙃 Durumun da pencereden dışarıyı çekiyordu,,, Kim bilir kaç kere bakıldı o pencereden dışarı kimi zaman hüzünle Kimi zaman ümitle Bazen insanın içine belirsizlik çökse de Teslim olmak gerek İmtihanları verene Bazen elimizden bir şey gelmez Sadece olanı yaşarız Sitem olmaz kadere Olanı kabul etmek düşer gönlümüze,, İçimizdeki g/izleri sadece Rabbimiz bilir Her şeyimiz Rabbimize aşikar Kimse bilmese de olur İçimizdekileri saklarız mahşere kadar,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
23 Ocak 2020, 20:51 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | yazana mı yazdırana mı ?bakmak lazım değilmi İnsan yazdıklarıyla can bulur bazen , Huzur kokar satırları, Bazen ,içindeki sustuklarını döker, Bazen de yara aldıkları acılarını..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
24 Ocak 2020, 13:24 | Mesaj No:7 | |
08 Nisan 2014 | Alıntı:
Zira yazdıran da önemli, insana bazen sebep veya sebepler lazım, insan bazen bir anı görünce ilham gelip yazıveriyor,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |