|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 08 Ağustos 2019 (13:48), Konuya Son Cevap : 20 Ocak 2020 (12:45). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Ağustos 2019, 13:48 | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Kalbine dön de ki Kalbine dön de ki İnsanların hakkındaki düşünceleri değişmiyorsa Kırılma, alınma aldırmamayı öğren Onlar sadece kendi zanlarına inanıyorlar Olabilir insanlar yanılabilir Senin içinde aynı durum olabilir hiç bir lafın tesir etmez bakış açılarına Çabaların boşuna gidince baktın olmuyor Ve sonra kalbine dön de ki Beni Allah biliyor ya,,,, Ve ayet sana seslenir... Fussulet suresi 53.ayet Rabbinin her şeye şahit olması sana yetmez mi?
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Önemsiz gördüğün, önemli aslında | Serbest Kürsü | Esma_Nur | 1 | 38 | 15 Ocak 2025 13:37 |
Türbanlı domuz | Gündem/ Manşetler | Sükutu-Ezber | 0 | 37 | 07 Ocak 2025 14:49 |
Durmamız gereken sınır neresi? | Makale ve Köşe Yazıları | Sükutu-Ezber | 0 | 148 | 04 Ocak 2025 11:58 |
Okullarda yılbaşı kutlaması yasaklandı | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 4 | 137 | 19 Aralık 2024 22:48 |
Allah bu zulme neden müdahale etmedi? | Serbest Kürsü | Medine-web | 2 | 101 | 18 Aralık 2024 17:01 |
04 Kasım 2019, 01:05 | Mesaj No:2 |
08 Nisan 2014 |
Öyle bakıyorsun dünyaya, insanlara İzliyorsun başta kendi eksiklerini görerek Allah biliyor ya kendini beri etmiyorsun Hani diyorsun ya... Bu kadarı da olmamalı İnsanlar da diyorsun samimiyet bulunmalı Birilerinin samimi olmadığını öğrenince bir daha güvenir mi sözü kalbine tesir eder mi eskisi gibi olmaz bilirsin bu noktada Kişilik işte kişilik çok önemli Gördüğün, bildim sandığın insanlar yanıltmaya devam eder Böyledir galiba hayat Bir şekilde her biçimde imtihan olunurmuş Kimse mükemmel değil aranmıyor da öylesi İnsanlar muamma öğrenmek lazım Ne kusursuz gibi bakmalı, Ne de kendine Ve dön kalbine de ki... herkesin günahı, sevabı, kişiliği hayatı kendine,,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
22 Kasım 2019, 15:42 | Mesaj No:3 |
08 Nisan 2014 | Kalbine dön de ki... Sanma Kanma Anma İçinde toplama İçinde tutma Bırak akıp gitsinler,,,
12 Ocak 2020, 13:57 | Mesaj No:4 |
08 Nisan 2014 |
17 Ocak 2020, 15:59 | Mesaj No:5 |
08 Nisan 2014 | Bütün kainat sana hizmet ediyor Tek Allah'a secde etmen için Tek Allah'a kulluk etmen için Ya sen kime hizmet ediyorsun,,,,
20 Ocak 2020, 12:45 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | sargısı değil, yazgısı iyi olacak yara dediğinin...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |