|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 11 Mayıs 2018 (00:51), Konuya Son Cevap : 12 Mayıs 2018 (20:10). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: ![]() Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | ![]() Küçük düşünmeyelim efendim hesap etmezsin bazı şeyleri meselâ güveni oysa değil midir Müslüman güvenilir olan meselâ sözler var hani yürekten söylenir sanırsın oysa bunu insanların gidişlerin de anlarsın kalırmış gibi oluşlarında değil oysa insan kalırken de giderken de asil olmalı... ardına bakmadan değil özellikle ne bıraktığına bakmalı hani kırmam derler ya en çok kıranlardır onlar bu işde bir terslik var dimi neyin nesi ki bu hesap mı etmeli insan söyleyeceğin sözü kişiye göre mi sahici sözler ya da yıkıcı mı öyle galiba,,,,:-) bunun muhasebesini yapmalı kime,neye göre sözler dökülür yürekten kimini ise yaralar hak etme mevzusu olmasın iç kanatmaya gerek yok mebali büyükmüş küçük düşünmeyelim efendim... sahi kaç kişi bunun farkında kimisi benliğin çarkında döndükçe dönüyor bir de şu var işin esası değer verdiğine farklı söylenir başka insan doğru olsa da görmezden gelinir bu mudur ki samimi olmak bu mudur kendini Hak için konuştuğunu sanmak insanın kendini kandırmanın taa kendisi,,,,:-) 04.2018 |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Serbest Kürsü | Mihrinaz | 2 | 69 | 10 Şubat 2025 15:44 |
![]() | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 67 | 29 Ocak 2025 13:45 |
![]() | Serbest Kürsü | Esma_Nur | 1 | 84 | 15 Ocak 2025 13:37 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Sükutu-Ezber | 0 | 48 | 07 Ocak 2025 14:49 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Sükutu-Ezber | 0 | 161 | 04 Ocak 2025 11:58 |
![]() | Mesaj No:2 |
08 Nisan 2014 | ![]() hani insan yapmak ister yapamaz ya küçükte olsa bir iyilik gözünde de önemsiz görür kim bilir sırlar,Rahmanın rahmeti tecelli eder gönül dergâhına iş bunun farkında olabilmekte veya güzel bir söz söylersin hiç ummadığın birine , senden ummayan birine hoşluk yönden insanları yanıltmak iyidir içinde çiçekler renk cümbüşüne döner sen buna sebep olansındır yıkmaya değil yapmaya geldim dese kendine yakın gördüğün güvendiğin dağlara kar yağmasa bu sefer her zaman olacak değil ya efendim güven bir evin duvarları gibi örülür hani bir tuğla eksik olursa içten içe yıkılır ya da su alır içine gemide küçük bir delik bırakılsa bırakın efendim karışmayın iyimserliklere,küçümsemeyin küçük gördüklerimiz belki de büyük olur Rabbimizin nazarında,,,,:-) |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Durumu: ![]() Medine No : 59388 Üyelik T.:
05 Nisan 2018 | ![]()
Sen küçük bir virgül olursun ama seninle cümle anlam kazanır Sen küçük bir hasene yapar geçer gidersin ardına bakmazsin Yıllar sonra karşına çıkar adeta kartopu misali. Içinden hamd eder ve tevazu haliyle derinden bir iç cekersin |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
08 Nisan 2014 | ![]() insan sanmalar ve kanmalar arasında olabiliyor insanız ya inanıyorsun herkese olmasa da efendim olanlar olduğu gibi kalsa inandığın gibi olsa yeter dürüstçe olmayanın içini göremeyiz bu belli şeffaf değil ki... düşündüm de ya içimiz dışımıza vursaydı alanen nasıl olurdu bilemiyorum içimiz bir dışımız bir bu olurdu kesin,,,:-) hani en azından bazen niyetin iyi olmasada zamanla vazgeçiyorsun niyeti iyi olmayan düşünsün onu da yük etmeyelim efendim ama...Rabbimize dua edebiliriz iyi olması için hani bazen düşünürüm iyi düşünmeyen insan kendimi hariç tutmuyorum efendim,,,:-) insanız işte şeytan var ,nefis var bunları durduracak pişman olup tövbe var birde bunları yok edecek kalbi kirlerden temizleyecek her zaman hüsnü zandır en güzeli Rabbe sığınmaktır,,,,, |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Efendim | gün ışığı | Şiirler ve Şairler | 0 | 16 Nisan 2014 10:15 |
Âh Efendim, Can Efendim, Gül Efendim! | dua dilencisi | Hz.Muhammed(s.a.v) | 1 | 01 Kasım 2012 01:27 |
Efendim.... | _bülbül_ | Hz.Muhammed(s.a.v) | 6 | 27 Ekim 2008 20:17 |
ne güzelsin efendim | _bülbül_ | Hz.Muhammed(s.a.v) | 2 | 03 Ağustos 2008 23:41 |
[ Efendim ] | ayna | Hz.Muhammed(s.a.v) | 2 | 14 Temmuz 2008 04:54 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|