|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 26 Temmuz 2020 (12:43), Konuya Son Cevap : 26 Temmuz 2020 (12:43). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26 Temmuz 2020, 12:43 | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Sevgili Dost... Sevgili Dost... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mâide Suresi 56. Ayet Kim Allah'ı, Peygamberini ve iman edenleri dost edinirse (bilsin ki) Allah'ın taraftarları üstün geleceklerdir. Sevgili Dost... Bazen insan öyle yanılgıya düşüyor ki Kendi nefsinin kölesi olurken Şeytana meyil veren haller, bunu fırsat bilir ikisi Sıkışır insan arasına, Ne yapacağını şaşırır Doğru yaptığını sanıp yanlışlara karışır Sen kuvvet ver,ver ki.. İnsan düştüğünden daha sağlam ayağa kalksın Böyle anlarda Sen yetiş Ya Sevgili Dost Bu hallerin uzamasına izin verme Hataların çoğalmasına müsaade etme Tut acizanenin yüreğinden bırakma, şaşmak bize mahsus Doğru Yolları bulmak her zaman olamıyor İnsan nefsine yenilirken Niyetler halisaneyi Sen bilirsin Bizler eksik, bizler aciz Kuvvet ver samimiyet ile tövbeler yüreğe yerleşsin pişmanlık ile Hep bir bahane ile günah işlemeye değil Gaflet ile işlenmiş hata, günah ne varsa Sen affet Sen ki.. Affetmeyi seversin Sevgili Dost... Bu dünya hengamesinde hep doğruyu seçmeyi Sen için, Senin istediğin kadar dünyaya değer vermeyi İmtihanları isyan ile değil selamet ile geçmeyi Dikenlerin içinde gülleri görebilmeyi nasip et Sevgili Dost... Yaptığım amellere değil sadece rahmetine güveniyorum Onların bile hakkını verdiğimi, kabul görülür mü bilmiyorum Bildiğim bir şey var ise o da Senin rahmetindir Ben her an yanılabilen varlık, Sen herşeyi bilensin Ben aciz Sen Subhansın,,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Okullarda yılbaşı kutlaması yasaklandı | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 4 | 38 | 19 Aralık 2024 22:48 |
Allah bu zulme neden müdahale etmedi? | Serbest Kürsü | Vasat | 1 | 36 | 18 Aralık 2024 17:01 |
Yerin üstünde yaşayan ölülermişiz de haberimiz... | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 26 | 17 Aralık 2024 15:24 |
Osmanlı'nın ruhu aramızda | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 41 | 14 Aralık 2024 12:42 |
Bu Adem sensin ey insan! | Kur'ân-ı Kerim Genel | Sükutu-Ezber | 0 | 48 | 29 Kasım 2024 13:20 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |