|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 19 Nisan 2014 (23:06), Konuya Son Cevap : 01 Mayıs 2020 (22:04). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Nisan 2014, 23:06 | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Rabbim Sana şükürler olsun,,,, Rabbim Sana şükürler olsun,,,, Rabbim,,, bütün eksiklerimle,hatalarımla,günahlarımla,acizaneliğim le,, karşına geldim kıyama durmaya,,, niyyetlerim Sen için olsun her nefes alışımda Senin rızan için kıyamlarda kalayım ya Vedüd sevdiğin kullardan olayım,, bana kulum de beni kulluğundan ayırma,, besmele ile Allahu ekber diyip kıyamlarımı kabul gör,, bitmez tevazu ile Sana rukü edeyim ,, eğileyim tek SENİN huzurunda bana tek SENİN uğruna karşına eğilmeyi hep nasip et,,, hem ben kimim ki Sana boyun eğmeyip rukü etmeyeceğim,,, varlığımın eksiğiyle Sana,Senin kapına gelmeyeceğim,, beni kapından ayırma ya Fettah,,, yanlız kendine muhtaç et ya herşeye Kadir olan ya Allah,,, varmalıyım Sana bir an önce secde edip sana yaklaşmalıyım,,, Ya Rabbim yere kapanıp Sana secde ederek gurursuz,kibirsizim,,, gurur ne ki bizi Senden eden secde etttirmeyen şeytanın hilesi Sana sayılmayacak kadar şükürler olsun niğmetlerini sayamayacak kadar dilsizim,,, secde ki Sana en yakın olduğum andır,,, secde ki Sana sessiz dualarımı döktüğüm mekandır,, Ya kuddüs eksizsiz olan SEN aciz olan ben Ya Samed hiç bir şeyime muhtaç olmayan Sen rahmetine,merhametine herşeyine muhtaç olan ben,, Ya Hayy gururumdan ödün vermeden Senin bütün kanunlarına Sana tabi olmayanlara kullanmayı nasip et bütün eksiklerime rağmen,,, Ya Rabbim Sana sonsuz şükürler olsun bana rukü ettirdiğin için Ya Rabbim Sana şükürler olsun tek Sana secde ettirdiğin için beni Senden başkasına secde ettirme,, Ya Rabbim Sana sonsuz şükürler olsun bana namazı farz kılıp emrettiğin için,,, Ya Rabbim Sana sonsuz minnettarım namazı bizlere bahşettiğin için,, Ya Rabbim sana sonsuz hamdüsenalar olsun günde 5 kez beni huzuruna kabul gördüğün için,,...07.04.2013,,ahde-vefa
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Günahı yüze vurmak kolay | Serbest Kürsü | Medine-web | 1 | 25 | 20 Kasım 2024 18:23 |
Suriyeli sanmıştım | Serbest Kürsü | Kara Kartal | 2 | 45 | 17 Kasım 2024 16:04 |
Uyanmak zorundayız! | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 41 | 13 Kasım 2024 00:36 |
Tanımını başkalarının gözünde arama | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 39 | 13 Kasım 2024 00:09 |
Bazı şeylerin içimizde Tutsak | Kur'ân-ı Kerim Genel | Vasat | 11 | 325 | 02 Kasım 2024 14:07 |
19 Nisan 2014, 23:10 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Rabbim Sana şükürler olsun,,,,
Rabbim şükrün daim kılsın Abla...
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
19 Nisan 2014, 23:34 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Rabbim Sana şükürler olsun,,,, Sevgi söze doyarsa dua olur. Dua Allah'a ulaşırsa nur olur. Aynı yolda birleşen duaların nura dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile..Amin..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
20 Nisan 2014, 00:29 | Mesaj No:4 |
08 Nisan 2014 | Cevap: Rabbim Sana şükürler olsun,,,,
amin ecmain abi,,,,ve su damlası,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
26 Nisan 2014, 18:40 | Mesaj No:6 |
08 Nisan 2014 | Cevap: Rabbim Sana şükürler olsun,,,,
O Rahmandır ister müslüman olsunister kafir merhamet eden,, O Tevvab değilmi samimice Rabbe gidince bütün tövbeleri kabul eden,, O Afuv değilmi herşeyimize rağmen bizleri afffeden,, O Rezzak değil mi bütün canlılara ihtiycalara bol bol rızık veren,, O Mu'min değilmi O'tam anlamıyla sığınınca emniyet güven veren,,, O Vehhab niğmetleri karşılıksız veren,,,,, say say bitmez,,,,,ne dilimiz yeterli olur anlatmaya nede kelimeler ,,,, Rahman-Rahim-Gaffar-Gafur olan Rabbimizi,,, Ya Gaffar ya Gafur affet bizi Sen ,, Senki Gafur olup kulllarını cok bağışlayansın Ya Rabbim bunları bana dedirtiğin için Sana şükürler olsun,,,
02 Mayıs 2014, 15:26 | Mesaj No:7 |
08 Nisan 2014 | Cevap: Rabbim Sana şükürler olsun,,,, Senin kapına gelebildiğim için,,, başka kapıya yollamadığın için,,, Sana secde ettiğim için,,, Sana secde ettirdiğin için,, Senden başkasına secde ettirmediğin için,,, Rabbim Sana şükürler olsun,,,,,**
02 Mayıs 2014, 21:01 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Rabbim Sana şükürler olsun,,,,
eywallah abla..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
01 Mayıs 2020, 22:04 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Ya Rabbim Sana sonsuz şükürler olsun bana namazı farz kılıp emrettiğin için..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |