|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 22 Kasım 2020 (14:49), Konuya Son Cevap : 22 Kasım 2020 (14:49). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
22 Kasım 2020, 14:49 | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Hiç ayrılmadık dedi gözleri yaşlarla... Hiç ayrılmadık dedi gözleri yaşlarla... Bir kaç gün önce bir teyzenin eşi ölmüş ziyaretine gittim,,, biraz sohbet ettik... Çok zormuş ölümü ben şimdi ne yapacağım, herkes gidince yalnız kalıyorum, dayanması zor, çok arıyorum onu dedi ellerini yaşlı gözlerine silerken Evet kolay değil ölümler, Rabbimiz sana sabır versin teyze, bizden öncekiler nerede, inşallah zamanla unutmazsın ama acın hafifler dedim sükutu-ezber dedi hep her zaman bana dünya işin geri kalsın sakın namazını geçiştirme, geciktirme diyordu, nasıl olsa öteki işler olur, hiç aksatma her zaman önce namaz diye tembih ederdi Dedim ki ne kadar güzel teyze öyle bir eşin vardı ardından böyle güzel şeyler konuşabiliyorsun, ne mutlu amcaya, iyi konuşmaya bilirdin de ardından Son gecesini bile zikir ile geçirdi, namazını bırakmadı kıldı dedi Nasıl alışacağım yokluğuna sükutu-ezber 60 senemizi beraber geçirdik hiç ayrılmadık dedi gözleri yaşlarla, çok zor, çok zor tekrarladı Evet ya az değil dile kolay 60 sene beraber hayat arkadaşı ile ömür geçirmek ve hiç ayrılmamak sadece ölüm ayırsın, böyle ayrılıkları kimse istemez elbet Ama şunu ister insanlar sadece ölüm ayrısın ömür boyu iyisiyle kötüsüyle beraber yılları bir arada tüketmek sevdiği, evlendiği insanla,,, Rabbimiz sevgi dolu evlilikler nasip etsin inşallah evlenenlere, evli olanlara inşallah evlilik güzeldir tabi kıymetini bilene bir ken biz olabilene,,, 🌹🌹🌹
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
kolektif bir narsisizm bataklığında çırpınıyoruz | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 47 | 29 Ocak 2025 13:45 |
Önemsiz gördüğün, önemli aslında | Serbest Kürsü | Esma_Nur | 1 | 68 | 15 Ocak 2025 13:37 |
Türbanlı domuz | Gündem/ Manşetler | Sükutu-Ezber | 0 | 44 | 07 Ocak 2025 14:49 |
Durmamız gereken sınır neresi? | Makale ve Köşe Yazıları | Sükutu-Ezber | 0 | 150 | 04 Ocak 2025 11:58 |
Okullarda yılbaşı kutlaması yasaklandı | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 4 | 159 | 19 Aralık 2024 22:48 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |