|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MusabBinumeyr,Açılış Tarihi: 17 Nisan 2012 (00:05), Konuya Son Cevap : 27 Nisan 2012 (19:34). Konuya 15 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Nisan 2012, 19:58 | Mesaj No:11 | |
Cevap: Tasavvuf ve MAneviyyAtın lüzumu Alıntı:
yitiksevda,manevi alem geniş demişsinizde Allah bunun hakkındaki derinliğinin delilini indirmemiş mi,[ne kadar derin ve ne kadar derin değil].. veya şöyle sorayım YOKSA ALLAHIN HAKKINDA DELİL İNDİRMEDİĞİ ama insanların zanları mı dır bu tür bilgiler,[öyle kaçmak yok bi taş attınız bi kuyuya ve delirtmeyin insanları lütfen],ya evet kabir ehlinden bu zatlar YARDIM ALMIŞ,veya hayır bu BİR ZANDIR,deyip delilini verin lütfen...düşünceli000 | ||
24 Nisan 2012, 21:50 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Tasavvuf ve MAneviyyAtın lüzumu
Değerli kardeşim eğer gerçekten bilgi edinme amaçlı ise sorunuz en ince detayına kadar açarım lakin bilgi değilde tartışmaya sebebiyet vermek ise cevap vermeyecem sizden gelecek cevaba göre yanıt veririm...
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
26 Nisan 2012, 19:40 | Mesaj No:13 |
Cevap: Tasavvuf ve MAneviyyAtın lüzumu Sadece ,Bilgi yalnız güncelleyerek verseniz daha anlaşılır,örnekler vererekte olsa daha güzel olur... | |
26 Nisan 2012, 20:53 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 15316 Üyelik T.:
18 Aralık 2011 | Cevap: Tasavvuf ve MAneviyyAtın lüzumu Tasavvuf ilmi zahiri ilimlerin manevi doyumlara ulaşmasında büyük rolü olan ve kişiye Ahlak, Edep ve Kulluk bilincini öğreten bunu yaparkende Kuran ve Sünnet ışığında olan bir ilim dalıdır. Tasavvufun bu özelliğini hiç bir Alim reddetmemiştir elbette Anlayamayanlar hariç, Ruhu güzel olmayanın zahiride güzel olmaz , vesselam |
26 Nisan 2012, 22:31 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Tasavvuf ve MAneviyyAtın lüzumu
Değerli kardeşim kısır döngü tartışmalardan kınamalardan sapkın ilan etmelerden birbirini alt etme yarışlarından çok sıkıldım bırakın kendi halimde yaşamaya çalışayım benim derdim bana yeter de artar başkasının derdi davası ile uğraşacak zihin kalmadı özür dilerim cevap vermeyecem....
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
27 Nisan 2012, 19:34 | Mesaj No:16 | |
Cevap: Tasavvuf ve MAneviyyAtın lüzumu Alıntı:
saygılarımla.. | ||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |