|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Emekdar Üye,Açılış Tarihi: 17Haziran 2007 (09:36), Konuya Son Cevap : 17 Ocak 2023 (22:36). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | ![]() BU BENİM BAŞ ÖRTÜM OLAMAZ!!! Başörtümüze dair ; Bu, benim başörtüm olamaz! Benim başörtüm geçmişi gibi temiz olmalı Reklam çarkında dişli olmamalı Oluk gibi akan paraların suyu olmamalı… Bu, benim başörtüm olamaz! Irak’taki anaların başörtüsüne kan bulaşmışsa Filistin’de şehit anaların başörtüsüne göz yaşı değmişse Ve dünyanın her bir yerinde rengini siyaha bulamışsa Bu, benim başörtüm olamaz! Kendi ülkemde başörtüme joplar değmişse Okumak için gittiğim Üniversitenin önünde zorla çekilip çıkartılmışsa Nâmehram bir el uzanmışsa … Okul önlerinde başörtüm için ağlamışsam Bu, benim başörtüm olamaz.! İmam hatipler de yasaklanmışsa Bir suçlu gibi okulumda panzerlerle karşılanmışsam… Okul önünde onun için kendimi hayallerime zincirlemişsem… Okulda müdürüm…evde anam babam aç dediği zaman “açmam Allah’ın emri” demişsem Ve bununla da gurur duymuşsam Gururum için ülkemden manevi sürgün edilmişsem Gözüm yaşlı ecnebi diyarlara gurbete gitmişsem… Bu, benim başörtüm olamaz ! Kirli bedenler üzerinde sergilenmişse … Şûh bakışlarda şehvete teslim edilmişse… Başörtüm için “türban” diyen zihinlerde sergilenmişse Harama renk vermişse Hîcâp yoksunu insanların eli değmişse … Sokaklarda caddelerde bilbordların yeni yüzü olmuşsa Defilelerde haram bakışların ağzının suyu akmışsa Bu, benim başörtüm olamaz! Benim başörtüm … Edep kokulu Hâyâ asili… Hüzün renkli… Gözyaşı işlemeli… Ve sünnet timsâli olmalı... |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | İslam/Dinler/Mezhepler | Emekdar Üye | 0 | 2499 | 31 Temmuz 2008 02:53 |
![]() | Ölüm-Ahiret-Sırat-Mizan-Kader | Emekdar Üye | 0 | 2320 | 31 Temmuz 2008 02:52 |
![]() | İslam/Dinler/Mezhepler | Emekdar Üye | 0 | 2743 | 31 Temmuz 2008 02:51 |
![]() | Hacc-Umre-Kurban | GÖKCEN_AZRA | 1 | 3080 | 31 Temmuz 2008 02:49 |
![]() | Hz.Muhammed(s.a.v) | Mihrinaz | 4 | 2912 | 31 Temmuz 2008 00:27 |
![]() | Mesaj No:2 |
![]()
Başörtümüze çok eller uzandı hiç biri kırılmadı ,kırılan tek bir şey var oda bizim umudumuz. ama biliyorumki Zulm edenler inkar edenler bir gün karşılığını alacaktır. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: ![]() Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]()
ebu lehebin eli kırılmadı ama kurudu.. saltanatı için önüne gelen çocuğu boğazlıyan firavuna,Allah Musayı bizzat onun eliyle büyüttü ve Musa onun celadı da oldu... hz yusufu kuyuya atıp,satan kardeşler(!)guruhu bir gün Yusuftan dilenme secde seviyesine geldi.. ..... bu devran böyle gitmez bacım..belki bilalın kızgın kumlara eriyen yağları gibi,gözyaşlarınız umutlarınıza yağıyordur nerden biliyorsunuz..? ... asr süresini unutmayın kardeşim... ... bir gün.. |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
![]()
önce okulda, sonra işte derken bir gün baktık ki devletin çeşitli kurumlarındaki uygulamalar çok canımı yaktı,yakıyor.minübüse güvenlik görevlisinin binipte suçluymuşsunuz gibi başörtünüzü açmanızı izlemesi tek sizin kimliğinizi incelemesi ne kötüdür. elbet vardır göremediklerim, umudumu kırsalarda ümitvarım aslında evet belki bir gün | |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Başörtüsü sorunu yok ciddi anlamda örtü sorunu var artık ... Dünün başında ayet taşıyan, davasını göğüslemiş kadınlarının bugün, kızlarının üzerinde ya örtü yok yada başında modayı taşıyor. Bu işte büyük bir terslik var ![]() Evet Belki birgün....
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
O BENİM Öğretmenim..Medineweb | İslaminesil | Hz.Muhammed(s.a.v) | 22 | 01 Ağustos 2019 23:20 |
Herkes Öğretmen Olamaz | Huzurİslam | Makale ve Köşe Yazıları | 5 | 16 Ocak 2012 14:05 |
inanmamak küfür olamaz!... | Hakan Tuncer | Tevhid Ve Şirk Konuları | 35 | 11 Eylül 2010 11:49 |
Yoksulluk Kader Olamaz | Yitiksevda | Ölüm-Ahiret-Sırat-Mizan-Kader | 1 | 23 Temmuz 2010 18:38 |
Eylemsiz Bir İman Olamaz . | ELİF CAN | Makale ve Köşe Yazıları | 6 | 15 Mart 2010 22:23 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|