|
Konu Kimliği: Konu Sahibi muallime,Açılış Tarihi: 13 Temmuz 2012 (21:56), Konuya Son Cevap : 28 Kasım 2014 (20:20). Konuya 15 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21 Temmuz 2012, 23:19 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: Çarpım Tablosu Çok Zor
yardımcı22 üyeliğiniz hayırlara vesile olması duası ile hoş geldiniz daim olursunuz inşallah ..Paylaşımın ardından imdada yetişen bir tanıtım aslında ..
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
28 Kasım 2014, 17:57 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 45760 Üyelik T.:
27 Ekim 2014 | Cevap: Çarpım Tablosu Çok Zor buna katılmıyorum.bazen ne yaparsanız yapın cocugun kapasitesi ne kaddarsa o kadar alıyo...bu cocugun kafa matematige basmıyo acık ve net matematik muhakeme işidir sanırım cocugun sozel tarafı daha baskın...yane işi sadece ogretmene yıkmak yanlış bi dusunce bi de aile var acaba ailesi ne kadar ilgileniyo.matematik bi birikimdir.bi taraftan kacırınca toplaması zor
__________________ HAKKA İNAN,SA'YE SARIL ,HİKMETE RAM OL! |
28 Kasım 2014, 19:00 | Mesaj No:13 |
Cevap: Çarpım Tablosu Çok Zor
[QUOTE=hakaşığı;362424]buna katılmıyorum.bazen ne yaparsanız yapın cocugun kapasitesi ne kaddarsa o kadar alıyo...bu cocugun kafa matematige basmıyo acık ve net matematik muhakeme işidir sanırım cocugun sozel tarafı daha baskın...yane işi sadece ogretmene yıkmak yanlış bi dusunce bi de aile var acaba ailesi ne kadar ilgileniyo.matematik bi birikimdir.bi taraftan kacırınca toplaması zor [/QUOTE Aile nasıl öğreteceğini bilse ,niye okula göndersin.Türklerin metodudur.''Hadi yavrum evde çalış gel''.Hiç bir işe yaramaz. İyi öğretmen dersi derste öğretendir.Aileye düşen sadece kontrol etmektir. | |
28 Kasım 2014, 19:23 | Mesaj No:14 |
27 Ekim 2014 | Cevap: Çarpım Tablosu Çok Zor
[QUOTE=oğuz;362437][QUOTE=hakaşığı;362424]buna katılmıyorum.bazen ne yaparsanız yapın cocugun kapasitesi ne kaddarsa o kadar alıyo...bu cocugun kafa matematige basmıyo acık ve net matematik muhakeme işidir sanırım cocugun sozel tarafı daha baskın...yane işi sadece ogretmene yıkmak yanlış bi dusunce bi de aile var acaba ailesi ne kadar ilgileniyo.matematik bi birikimdir.bi taraftan kacırınca toplaması zor [/QUOTE Aile nasıl öğreteceğini bilse ,niye okula göndersin.Türklerin metodudur.''Hadi yavrum evde çalış gel''.Hiç bir işe yaramaz. İyi öğretmen dersi derste öğretendir.Aileye düşen sadece kontrol etmektir.[/QU ders okulda ogrenilir evde pekiştirilir.egitim ailede baslar .
__________________ HAKKA İNAN,SA'YE SARIL ,HİKMETE RAM OL! |
28 Kasım 2014, 19:28 | Mesaj No:15 | |
27 Ekim 2014 | Cevap: Çarpım Tablosu Çok Zor
[QUOTE=oğuz;362437] Alıntı:
__________________ HAKKA İNAN,SA'YE SARIL ,HİKMETE RAM OL! | |
28 Kasım 2014, 20:20 | Mesaj No:16 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Çarpım Tablosu Çok Zor matematikten anlamamak ayrı bişey...onu kaydedip yayınlamak apyrı bir rezillik olsa gerek çocukların kitaplarına bakıyorumda artık konular öyle güzel anlatılıyorki..çarpım tablosunu , anlatırken bile ezber yaptırmıyor öğretmenler..guruplara ayırarak çarpım tablosunu öğretiyorlar... iki çocuğumunda ezberlediğini görmedim..mantığını kurdurunca demekki ezbere gerek kalmıyor yoksa hepimizin korkulu rüyası değilmiydi çarpım tablosu...kalk ayağa say...bildiğinide unut demenin, matematikteki denklemi bu olsa gerek
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |